Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.04.2015 15:02 - ЕС - ПРЕДВЕРИЕТО НА АДА
Автор: latestnews Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1300 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 11.04.2015 15:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ПРЕДВЕРИЕТО НА АДА

„Европейският модел за унищожение на образа Божий в хората

Аз по свое време попътешествах из Европа, поживях в семейства и знам западната култура не по курортите, а отвътре. Винаги съм се поразявал от количеството хора в Русия, които с наивен възторг се отнасят към Запада. При това те обикновено са много пренебрежително отнасящи се към своята собствена култура. Както се казва, това което го имаме ние не го ценим. Тази статия действа доста отрезвяващо и заставя да погледнем по друг начин на това, което имаме.

Преддверието на ада – това е рай по западния образец

Неотдавна мой приятел си пристигна от Германия, той беше пътувал там със сина си. Юношата няколко дни погледал живота на немците и попитал баща си: «А у тях това норма ли е да се държат така, или ние сме попаднали в неподходящо време и на неподходящото място

Аз няма да  ви изброявам всичко това, разказано ми от приятеля, но работата е в това, че намирайки се в Германия, да и въобще в Европа, му станало неприятно, а дори и противно.

Какво се било случило? Кризата така покосила Запада, че руснаците започнали да се чувстват не като някакви „кукувици”, ами като граждани на велика страна? Или западното общество на потребление, потребвайки всичко което може и не бива, е изгубило здраве, съвест и разсъдъка си и това започнало да се набива в очите на нашите туристи?

Старинната руска поговорка «с милым рай и в шалаше», в болшинството страни по света днес се трактова така: «Будет шалаш, будет и милый, а рай нам не нужен». В англоезичен вариант нашата поговорка звучи пошло: «Love in a cottage», дословно - любов в котедж. Западните умове вече не могат да се вместят в думи като «шалаш», а «рай» за тях това е секс, ядене и напиване, но в безкраен вид.

За да се почувствате гражданин на велика страна, трябва просто да обичате своята Родина и съвсем не обезателно да сравнявате Русия с другите страни. Възможно е, зад граница да има от какво да се поучите, но преди да приемате за образец милите западни шаблони, би било полезно да знаете, какво днес точно, в действителност, се явява «цивилизованата» Европа.

1. ГЕРМАНИЯ

В епископството Хилдесхайм в Долна Саксония било решено да се «съкрати църковната мрежа» на 53 «единици». Първоначално желаели на 80 - но все пак се съгласили да намалят числото на закриваните Домове Божии на три. Като цяло във ФРГ се готвят да закрият още няколко стотици храмове, и не само католически, но и лутерански. Формалната причина е една – числото на верующите с оказани конфесии се съкращавало с ударни темпове.

В Германия половите извращения станали норма. Тук се отнасят към хомосексуализма практически като към нормален вид полови отношения. Бившите кметове - на Хамбург и кмета на Берлин -  са отявлени хомосексуалисти.

Болшинството родители в Германия не реагират остро на това, че децата им от 14-15 годишни се занимават със секс, ами на това, че нямат понятие за контрацептиви и за венерически болести. В училищата на Германия се практикува сексуална просвета на децата, където хомосексуализма стои наред с нормалните полови отношения.

В немския град Салцкоттен осем семейства от руски произход се отказали да изпращат своите деца на задължителните в началното училище уроци по полово възпитание. За това те били наказани с високи парични глоби. А след това, като и тази мярка не им подействала, то бащите на тези семейства били наказани със затвор.

Количеството страдащи от булимия в Германия достигнало милион души. Ръста на затлъстяване в Германия предизвикал проблеми с безопасността в местните крематориуми. Кремацията на прекалено големи тела води до неконтролируеми пожари в тези заведения и увеличава замърсяването на окръжаващата среда.

2. ХОЛАНДИЯ

ЕВТАНАЗИЯ НА ПОВИКВАНЕ

През 2002 година Нидерландия станала първата страна, легализираща евтаназията. До тогава ежегодно над 3 хиляди души се възползвали от това право. От пролетта на 2012 година в Нидерландия започнали да работят специални команди оглавени от професионални доктори, които правели евтаназия по домовете на повикване

В крупните градове на Нидерландите, такива като Амстердам, Роттердам, Хаага, Утрехт и други, са открити кафе-шопове, притежаващи официално разрешение да продават марихуана, халюциногенни гъби и други леки наркотици. Организацията на лицензираните кафе-шопове била призована да раздели потребителите на "леки" наркотици от наркоманите, зависими от тежки наркотици. Но работниците от рехабилитационните центрове утвърждават, че над 90% от числото преминаващи лечение на хероина потребители развили свои пагубни привички, започвайки от обичайното пушене на трева.

През 2011 година на холандския телеканал BNN в телешоу под названието «Proefkonijnen» водещите Денис Сторм и Валерио Зено изяли месото си един другиго.  До предаването им била направена операция, в хода на която у тях бил изрязано малко късче меса (мускулеста тъкан), която, после, вече по време на предаването те сготвили и изяли.

В Холландия е зарегистрирана политическа партия, отстояваща правата и свободите на педофилите, съобщават BBC News. Партията е под названието "Милосърдие, свобода и разнообразие" (Charity, Freedom and Diversity, NVD) и е с намерението да се бори за снижение на възрастта, от която може да се встъпи в сексуални взаимоотношения, от 16 до 12 години, а също за легализация на секса с животни (зоофилия) и детска порнография.

3. ВЕЛИКОБРИТАНИЯ

ДЕТСКИ ПРЕЗЕРВАТИВИ

Във Великобритании също закриват църкви. И там, където неотдавна вярващите се обръщали към Бога, биват откривани днес шопинг-центрове и даже барове.

Правителството на Обединеното Кралство поддържало забрана за работещите и служащите в британските компании открито да носят по тялото си кръстчета, оправдавайки уволнение за подобно деяние. Затова пък, същото правителство разрешило продажбата на изобретени в Швейцария детски презервативи. В Британия така също се загрижили и за здравето на младите момичета.

Учениците от Оксфордшир получили възможност... да правят поръчка на средства за екстренна контрацепция с помощта на смс-съобщения. Таблетки на момичетата раздават училищните медицински сестри. Да се възползват от тази съвременна услуга могат ученички, достигнали 11 години. Дадената програма била разработена от местната администрация и регионалните отделения на Фонда по първа медицинска помощ.

4. НОРВЕГИЯ

image

ЗАБРАНА ЗА ПЛАЧ

В Норвегия нивото на нравственост паднало по-долу от всевъзможни допустими граници. На парадите на половите извращенци присъстват деца, които държат в ръцете си транспаранти, пропагандиращи хомосексуализъм и еднополови съюзи. Парадите на содомитите в тази страна станали обществени, общоградски празници.

Органите по ювеналната юстиция напълно контролират поведението на родителите и децата. Главният тезис на властите – е биологическите родители повече да нямат приоритет при възпитанието на своите собствени деца. Родителите  -  могат да ги наказват до пълното отнемане на детето и даже угощението на децата с бонбони. Количеството на сладкото е длъжно строго да бъде контролирано.

В Норвегия законодателно е забранено да се плаче, сълзите са признак на емоционална нестабилност. Сълзите на майките, лишени от деца заради ювеналната юстиция, в съда  се явяват като доказателство за това, че тя е нестабилна или побъркана, и само й вменят «вина».

5. ШВЕЦИЯ

ОГРЕВ ОТ ПОЧИНАЛ РОДНИНА

В шведската столица Стокхолм 90% от умрелите ги кремират, 45% урни на роднини не ги прибират. В голямото си болшинство погребенията минават «без церемонии». Работниците в крематориума не знаят, чии останки конкретно палят, защото върху фурните е указан само идентификационнен номер. Поради икономически съображения, енергията, получена от запалените фурни, по избор се включва в подгряването на собствения дом или в системата на подгрев на града.

През 2010 година в Сьодермалм, район на Стокхолм, сътрудници  към учрежденията подменили в обръщенията към децата «той» и «тя», по-шведски, съответствено, «han» и «hon», на безполовата думичка «hen», не съществуваща в класическия език, но в обръщение и в обход у хомосексуалистите. По данни на шведската Асоциация по сексуално равенства (RFSL), в Швеция над 40 000 деца имат родители (или един родител) - хомосексуалист.

През 1998 година в Швеция сензация станала изложбата на фотографа Елизабет Улсон, изобразяваща Христос и неговите апостоли като хомосексуалисти. Изложбата се ползвала с огромна популярност, естествено, преди всичко, сред педерасите. Едно от местата, където тя преминала, била катедралата на Лютеранската църква.

През 2003-2004 година следва изказване на пастор Оке Грин, който в своята проповед осъдил хомосексуалните връзки, назовавайки ги грешни. За «неуважение към сексуалното малцинство» пасторът бил осъден от Съд на първа инстанция на месец затвор.

През 2009 година отявлената лесбийка Ева Брунне, била избрана на длъжност епископ на Стокхолмската епархия.

Ювеналната система в Западна Европа става жандармерийски орган разрушаващ семейството. Така например в Швеция ежегодно от родителите конфискуват средно по 12 000 деца. Предлог може да бъде «възпитателни грешки», «умствена неразвитост на родителите» и дори «прекалени грижи».

От 1979 година тук съществува абсолютна забрана на телесното наказание на децата. Родителите не могат безнаказано да потупат детето си, да му дръпнат ухото или да му завишат глас. За наказание го грозят 10 години затвор. Още от детската градина децата в подробности са проинформирани за своите права и необходимостта да съобщават на полицията такъв род произшествия. И те се възползуват от тях. В конфликта между интересите на детето и интересите на родителя държавата приема страната на детето.

image

На фотоколажа: През 1979 година Швеция забранява „потупване на децата” (лявата страна), но дава от тогава на техните деца 800 волта електричество в главата им, изолира ги и ги връзва с колани, принудително дрогирайки ги (дясната страна)

6. ДАНИЯ

ПРИНУДИТЕЛНИ АБОРТИ НА БЕДНИТЕ

Бедните датчанки ги заставят да правят аборти под заплахата за конфискуване на вече роденото голямо дете: «моят социален работник  ми каза, че ако желая, дъщерята, която я вече имам, да остане да живее с мен, то съм длъжна да сторя аборт», - разказва млада жена в интервю пред в. «Copenhagen Post». Петер Брюгге, ръководител на социалната служба е убеден, че сред неговите подчинени той има правото да напомня за аборт: «…те са длъжни да осъзнават възможните последствия, ако изведнъж се решат да си родят още едно дете.»

(Допълнение от преводачката: Група на фейсбуук за пострадали родители от приунудителни аборти в Севера на Европа, каквато се явявам и аз двукратно в гр. Малмьо: Tvеngssteriliseringsoffrens grupp fцr Sverige, Norge, Danmark, Finland с уеб-сдрес за посещение: https://www.facebook.com/groups/645326112147123/

Група за пострадалите от принудителни аборти в Севера на Европа. Моля, предложете членство на пострадалите!

Tvеngssteriliseringsoffrens grupp fцr Sverige, Norge, Danmark, Finland

98 Members

image

imageimageimage

 

В Дания, наред с обичайните публични домове, където всеки желаещ може да  удовлетвори своите сексуални фантазии, има и публични домове с животни, където хората плащат за секс с коне и други животни.

Такъв вид услуги също така са получили широко разпространение в такива страни, като в Норвегия, Германия, Холандия и Швеция. До сега, докато не се случват някакви ексцесии, и докато нито хората, нито животните не са пострадали от тях, правителствата на тия държави няма да въведат забрана за оказване на такъв род услуги...

Преподобният Антоний Велики каза: «Ще дойде време, когато хората ще безумстват, и ако видят някой не безумстващ, те ще възстанат против него говорейки: «Ти безумстваш», - защото той не им е подобен».

Адът – това е отсъствие на любов. Тогава като назовавате тези места, градове и страни, където хората отопляват жилището си с праха на своите роднини, а храмовете превръщат в бордели, легализират половите извращения и отнемат децата от родителите им?

Духовната деградация на западното общество е резултат на отричането на хората от Бога и обръщението им към  идоли с названията «богатство», «похот» и «благополучие».

РУСИЯ

Днес в Русия нас опитват да приучат на различни форми на безумие, които вече отдавна се смятат за норма в западните страни. Но нашата страна остава велика именно затова, защото ние  не можем да приемем очевидното зло за норма. Ниое не можем греха да го назоваваме праведност, даже ако греха е разрешен законодателно. Тези, които постъпват така в нашата стране, било то агенти, било то предатели, било то забравили да снемат «зелените си очила» закупени през 90-те на разпродажба някъде в околностите на Финляндия.

«Отсъствието на интимен срам — признак на шизофрения»

Ние живем в общество, в което грубите психиатрически симптоми — именно тези симптоми, които принадлежат на истинската психиатрия, се лансират за еталони на модата и поведението, смята Ирина Медведева, директор на Обществения институт по демографическа безопасност.

Психиатрическите поражения водят до нарушение на нравствеността, а нравствените извращения обезателно повличат след себе си психически деформации.

По убеждението на Медведева, става изкуствено психическо заразяване на руския народ, особено на младото поколение, и даже на децата. Понякога това го наричат «сексуално просвещение», понякога предлагат нещо ново, при това всякакви гадости, отровни за нравственността на човека, за неговата психика ги предлагат в много красиви "хуманистически уловки”.

«Обърнете внимание, — говори психиатъра, — сега активно се пропагандира  "неряшеството" — мръсните коси, скъсаните чорапи, съдраните джинси, полите палто или рубашки от разни дължини или застегнати не на копчетата си. В психиатрическите болници знаят, че в историята на болестта има такава графа: чистота на болния. Ако болния не е чист, то това е показател за много тежко психиатрическо разстройство. Когато човек постоянно носи дрипави чорапи или крачоли, не си мие косите или неправилно си връзва ризата, това е  психиатрически симптом, който днес, за съжаление, существува в качеството си на признак на младежката мода».

«Или да вземем героите от многото бойни филми и трилери — това са все свръхсилни хора, които решават своите проблеми, смачквайки и унищожавайки всичко живо и неживо по своя път. Този пък ефект в психиатрията се нарича хипоидна шизофрения, в който са съчетани юношеската с патологическата жестокост с патологическото умора на сърцето, тоест  патологическо безчувствие», — забелязва Медведева.

Друго качество на човека — излишният рационализъм, който пък днес го навръзват за прагматизма. Това също е признак на шизофрения. Лишеният често си мисли, че шизофреникът е ирационален. Това не е така. Шизофреникът е излишно рационален, но при това е безчувствен. Собствено за това— "по-малко емоции, повече прагматизъм” — и призоват днес младите хора за идеолози на новата мода, но това е един много тежък симптом.

А кое е разрушението на интимния срам от зрителната точка на психиатрията? По мнение на Ирина Медведева, «това не просто са навързаните от разен род извращения, тип вояризъм (когато по телевизора показват това, което става в чуждите спални), но и популяризация на секс-патологически отклонения. А секс-патологията — това е част от  психо-патологията».

Но най- главното в разрушението на интимния срам е това, че разказвайки на младите хора за безопасен секс, ги подтикват към удовлетворение на сексуалния интерес, принизявайки ценностите на семейно-брачните отношения, които се явяват най-важния елемент в строителството на нормалната психика. При тяхното отсъствие са неизбежни различните нарушения, все болезнени за психиката. Това води, в частност, към умствена деградация на цялото общество."


9 април 2015,

Igor Alikin прибави 7 new photos.

Фейсбуук


Превод от руски:
Марийка Кр. Томова-Каллмир,
моля за цитат при копиране и разпространение поради копирайт на превода
източник: Фейсбуук

 






Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: latestnews
Категория: Политика
Прочетен: 1173307
Постинги: 2021
Коментари: 478
Гласове: 236
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031