Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.11.2014 23:14 - ИРИНА БЕРГСЕТ ЗА "РОДИТЕЛ 1, 2, 3, 50" И ЗА НАТУРАЛНИЯ ПОЛ -"СТРАЙТЕР"
Автор: latestnews Категория: Политика   
Прочетен: 795 Коментари: 0 Гласове:
0



  ИРИНА БЕРГСЕТ ЗА "РОДИТЕЛ 1, 2, 3, 50" И ЗА НАТУРАЛНИЯ ПОЛ -"СТРАЙТЕР" November 14, 2014 at 9:37 PM, No comments
 
Беседа на Ирина Фролова Бергсет с Виктор Кузнецов за извращенията и содомията в ЕС
 

  image Беседа о.Виктора Кузнецова с Ириной Бергсет (Фроловой)     Време е да спасим себе си и близките си от Новия Световен Ред.  Продаваме безсмъртните си души на вечно мъчение. Изправени сме пред избора: спасение или мъчение. Всички ще минеме пред Божия съд и Господ ще определи мястото на всяка душа. В последните времена ще се носи голяма отговорност именно заради бездействието, напр. пред телевизора. Сега е последното унищожение - на семейството, на всеки от нас, биологически вече, унищожението на нашите деца. 

 

Ирина Бергсет: Пентагонът води нова стратегия, да отдели децата от родителите им, и страната бива разрушена. Конференция за унищожаване на пола, границите между мъже и жени се размиват. Полът в гендерската теория е нещо неестествено, съществувал единствено социален пол. Феминистките в швейцарския парламент се чувствали дискриминирани от думата "майка". Вместо това били въведени "родител 1, 2, 3, 50". Натуралният пол го наричат "страйтер". Ако няма  баща и майка какво ще е отношението към детето, какво послушание да очакваме тогава, всичко ще бъде разрушено. 

Всички страни на Европа са приели новите мерки. Последен министърът на миграцията твърди, че тия понятия са остарели, както и че семесйтвото се състои от 2-ма родители, днес семействата според тях се състоят от 3 или 4 души.

  Канибалите като вид сексуална ориентация - всичко това е "нормално". Диктатура на извращенците, сатанистите. Бесовете крещели, защо ти не дойде по-рано да ни мъчиш. Те знаят за това време. И това време настана и ние го виждаме това. С некрофилията се гордеят и я демонстрират и наричат устройването на диктатура "демокрация". Те си издават закони. Дори римският папа ги обслужва и отменя понятието "грех", значи всичко е позволено за тия мерзостни содомити и развратници, всички норми се отменяват.     

В Европа има също нормални и мислещи хора, но атаката е насочена основно срещу децата. В Швейцария се откриват детски градини "егалия" където децата се дресират да бъдат гейове, чрез игри, книги, не четат дори Братя Грим или Пепеляшка, четят за това, че принцът се влюбва в принц. Православието се държи тук още. Католицизмът той вече падна. Пред служителите на Дявола никакъв диалог не може да има. Какъв диалог може да има с хора, които разпнаха Исус Христос и лъжат че той не е Месията. Всякакви езичници и магьосници пускат от чужбина. Те идват и им организират такива условия, един дагестанец и другия чеченец убиха наши руски момчета и те са на свобода. 24 изнасилвания извършил и го хванали и му дали само 6 години. За надпис над Синагога дали също 6 години. 

По-рано хората скриваха содомизъма си, това се считаше за позор. Сега го превъзнасят.  Портрети на содомити списанията слагат на корицата си. Би трябвало да бойкотираме тия списания. Родителски комитети, родителски съвети, във всяка детска градина, пускайте си там по телевизора, но тук да не смеете. Ние трябва да контролираме всичко - това касае вашите деца! Ако няма да я има нисшата отбрана организирана -тогава всичко е изгубено! Уроците за полово възпитание - ето това е слуга на содомитството, нищо у нас не седи нормално. Тези либерали, гадове, толерасти разрушават последното в страната ни - вече не териториално, промишленическо и териториално, вече не съдебно. За три-четири години е разбираемо на кого служи такъв съдия който купува 3 жилища над 100 квадрата, обзавежда с ексклузивни мебели. От къде има всички тия пари, ето това е престъпление. Вече не продаваме Отечеството си, него го продадохме отдавна, а сега продаваме децата си и душите си. Тази смрад Господ няма да я търпи. Тука в Русия не са стигнали до края, но в България и в Румъния разрушиха. Православните бяха активни по демонстрации в Русия и не се поддадоха. Показаха достоен отпор. Ние се борим за безсмъртието на душата си.    

Превод от руски: Марийка Томова-Каллмир

   http://youtu.be/I04E1NlXE3I

източник с препратка: http://istinata.ucoz.ru/news/beseda_na_irina_frolova_bergset_s_viktor_kuznecov_za_izvrashhenijata_i_sodomijata_v_es/2013-12-12-661

 

 1  1



Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: latestnews
Категория: Политика
Прочетен: 1173109
Постинги: 2021
Коментари: 478
Гласове: 236
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031