Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2015 17:03 - 21 февруари София Русофоби с чужди знамена
Автор: latestnews Категория: Политика   
Прочетен: 667 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 22.02.2015 21:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Много жалко че авторът е укрил от вас идеологията и партийните програми на партии и за евроазийско сътрудничество и за славянско сътрудничество и обединение. Но от писанията му разбирам, че  е националист  само поради тази му причина му е простено от мен. Авторът любезно ви е отклонил с изброявания на своите собствени фобии от опцията "славянска федерация" и от другата опция "евро-азийски съюз", на една неутрална и суверенна България  в рамките на тяхната федерална цялост. 
Но искам да го питам как ще  се изправи сам срещу стотината американски бази сред които е обкръжен на Балканите без сътрудничество отвън? Кажете, г-н Джамбазки
Мда САЩ стража на демокрацията? Шегувате ли се? Абу Граиб, Гуантанамо, медицински отвличания на деца (превеждах ви и паствах немалко линове в блоговете ми за тях), смъртни присъди, отвличания и убийства на журналисти (четирима преди броени дни),  принудителни кастрации на затворници, принудително електрошокуване, изчезвания на деца за органни донори, убийства с принудителни невролептици, дроги и отрови на по 100 000 полит-дисиденти годишно (броено с Швеция, данните са от д-ра на шведската Държавно-застрахователна каса д-р Магнус Х, и са  публикувани от него в бр. 17 от 2007 г. на авторитетното шведско списание "Догенс медисиин" ("Днешната медицина")  и са потвърдени от сайта по човешките права www.kmr.nu .
Спирам до тук защото на мене ми е вече зле от изброеното. За кого тия евроатлантически ценности са "демократични"? Останали ли са такива луди за-доброволци които с нетърпение чакат електрошокуването си във Фема-концлагери?

Мда, г-н Джамбазки ви спести Захари Стоянов, но ви Спести същевременно и Славянския Легион на Левски в Белгради Балканската федерация на Левски и Ботев. Спести ви и стихотворението "Славянска солидарност" на Вазов. И много още други подобни ви спести, да не ставам банална. 

За това евтината гастарбайтерска за запада ръка на окупирания от исляма българин работи - заради писания като това отдолу. Защото всички си въобразяват че сам е силен. Аз, която съм възпитаник на шведската културна традиция знам че сам си нищо,нула, зиро, нищожество, въздух, лайно, дупка - последната в кавала. Това шведите го знаят. Те и до тоалетна не ходят сами. Всичко е организирано и групово и затова напредват. А докато си мислим че сами - обезлюдени и оредени днес можем нещо до тогава ще излизаме на всякакви подобни демонстрации - но каква е ползата от тях като не желаем да си сътрудничим и да се обединяваме и да работиме в екип?
Всеки сам ще е байрактар, всеки сам ще вее своето знаме. Всеки ще е шеф на своята партия. И какво от това? Това обединение ли е? Това работа в екип и най-елементарен заченък на "организация" ли е? Пред неоколониалния фашизъм на НАТО българите нямаме никакъв шанс ако не се обединим поне със славянските държави - еднакво манипулирани и окупирани днес от НАТО в една обща платформа и федерация.  И най-върлият националист трябва да осъзнае че сам ще стане само кайма за американските дронери в подземията на базите на САЩ в България разположени в момента.

Още 1 автор който ви спести неофашистките формировки на Скандинавия, Германия, САЩ, Израел и Балтийските държави, подготвили бандеровците, спести ви кифличките на Нюланд и дебилизма на Псаки. Спести ви радиоактивните 310 000 тона бомби на НАТО в Югославия и руската намеса на летище Прищина. 

Но на него му  както казах е простено, все пак той е националист и не желае истината до 100 процента да бъда обгърната пред и от вас. По-лошото е че ние го копираме като гъби пред дъжд и разпространяваме.

Авторът Джамбазки ни говори за "интереси". Разбира се, всеки човек си има някакви интереси. Но забравяйки за най-главното: че едните са ЗА ВОЙНАТА на НАТО против България и българите, а другите са ПРОТИВ. Ето това, вече аз не мога да му  го простя. Дори и да ми вее българския трибагреник. Това, че ви говори за "патологии" вместо за "оцеляване" което и всички националистически партии събрани заедно няма да могат да ни предложат (все пак нямаме армия и въоръжение днес а сме оголени отвсякъде в Разградения ни Двор). 

Защото, както повтарям от вчера на Гол Гъз Чифте пищови стават сигурно само за селфи - за посленото предсмъртното селфи. А за нас американците дори няма да си хабят пластмасовите ковчези от Фема-кемповете си./ Нас направо така ще ни ги ядат гаргите кратуните из руинираните ни села и градове до порутените ни свинарници и кокалите ни ще ги ядат кучетата из бившите фабрични сгради. 

Това, което моя милост разчита от лозунгите на протестиращите против война за България е "НАТО вън" и "суверенитет за България"! Хората желаят референдум. Суверенитет се оказа крайъгълния камък на тия демонстранти от всякакви организации и партии събрани на 22 февр 2015 година. Кой знае защо на мен никакви "петолъчки" не ми се набодоха в очите, ами искането за референдум, за суверенитет, за самоустановяване, за излизане от окупация. Или може би гледаме с различен тип очи една и съща демонстрация? Какво виждате вие, които посещавате страницата ми? Какви са впечатленията ви от участието ви на живо?
Не, вниманието на г-н Джамбазки е медитативно приковано в Балканските войни, където той още дели 2 баира и три дерета със славянските си съседи, вместо да гледа към едно общо бъдеще в една огромна Славянска територия която да дели с милиони други славяни - една съвместна територия на общи ресурси и безкрайни възможности. Е, съгласете, се, г-н Джамбазки, че не можете да очаквате освобождение от Русия или от Сърбия започвайки да им се карате за 2 дерета и три баира през еди-коя си война преди столетия! Защото НАТО и САЩ са ни настанили войниците на ИСИС и очаквам само да ги въоръжат най-леко и Втора Украйна в България е готова за 2 часа време точно ще я отворят от американските бази с тяхна помощ! Нямате време повече да дисектирате деретата и барите на историята!

А ето какво писа една българска медия за събитията днес, на 22 февр 2015 год.: 

Днешният протестът е срещу войната, НАТО и американските бази в България. Събралите се граждани се обявяват за мир под надслов „България – зона на мира!“.

С плакати „Стоп на окупацията. Колониалната администрация и НАТО вън от България! Бъдещето е на суверенните държави” и „Вън на американските бази от България”, недоволните настояват да няма американски бази в България.

Това е поредният такъв протест. Той продължава всяка неделя в 12:00 часа на обяд пред президентството. Според организаторите той ще се състои, докато не се премахне опасността от въвличане на България във война и приготовленията за нея.
(източник: 
http://rusofili.bg/%D0%B2-%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F-%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%85%D0%B0-%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D1%83-%D0%B2%D0%BE%D0%B9/)

Г- н Джамбазки не се е съобразил с една малка подробност - че протестите срещу войната на НАТО и базите на САЩ, срещу окупацията и колониализма на Запада ще продължат всяка неделя. И занапред значи. Дали г-н Джамбазки ще продължи да ви лъже всяка неделя с нов псевдо-анализ? Имаше едно такова предване през доброто старо и сигурно мирно време за нас по-възрастните "Всяка неделя". Не, аз категорично отказвам да ставам частната "Всяка неделя" тука която да коригира дебелите опашати лъжи на г-н Джамбазки - съветвам ви да си следите фейсбука и да ме освободите за малко личен живот предварително!)


Украйна днес много лесно може да стане България утре. Да се казва и нарича България утре. Ако едните не излизаха да веят знамената си - тия които са ПРОТИВ войната и за суверенитет и неутралитет заедно с Русия и с останалите славянски държави. Но и тази истина г-н Джамбазки ви я спести. За него патоса е по-важен!

Да си развием знамената...

22 February 2015   image 0

Автор Ангел Джамбазки

  image

Но не трибагреника. Или поне не българският такъв.

Всеки, който е ходил на училище докъм 1995-1997 или пък се самоопределя като български националист ще се сети откъде е горният цитат.

Вчера и днес отново софийските улици бяха сцена на протестни шествия. На тях доминираха чуждите знамена.

Вчера шестваха русофобите. Те мразят всичко руско, по правило са деца или самите те са бивши номенклатурни комунистически величия, но днес за тях Русия е "Москалия", "Раша", "Империя на злото", "Могучая", заплаха за демокрацията, мира, човечеството.

Русия трябва да бъде иронизирана, подигравана, осмивана. А руснаците са задължително пияници, дегенерати, генетично увредени азиатци, миризливи казашки ботуши, непринадлежащи културно и исторически към европейската цивилизация.

Пушкин, Лермонтов, Менделеев, Гогол, Достоевски, Рахманинов, Мусоргски и стотиците други руски имена от безценната световна културна и научна съкровищница, които пропускам, не правят изключение, защото са руснаци.

Путин е сатрап, виновен за всичко, включително за атентатите в Париж, защото атентаторите стрелят с автомати "Калашников".

За тях САЩ са стражи на мира и демокрацията, които имат право да я налагат, където и, както решат, за да предпазят света от Путин, тоест Путлер, Путя и, както там още го наричат. В момента демокрацията е в процес на налагане в Либия, Ирак, Афганистан, Сирия, Украйна. Подобни опити бяха направени във Виетнам, Панама, Гранада, Залива на прасетата и прочее и бяха успешни, нищо, че комуноболшевишката пропаганда на Путин твърди друго.

За русофобите Путин обезателно трябва да бъде обесен, руснаците демократизирани, русия разделена, природните и ресурси предадени на Шеврон, Уестингхаус, Монсанто и прочее дамократизиращи наднационални търговски организации.

За тях Русия трябва да бъде унижавана, глобявана, трябва да и се натрива носът, да и се отнемат територии, Русия винаги е заплаха, зло и прочее и прочее.

Те веят украинско знаме, говорят убедено за правата на украинския народ. Твърдят, че познават историята на Украйна, но няма да чуете и дума за Степан Бандера или една много известна украинска военна част, а именно - 14-я ваффен-гренадерская дивизия СС «Галиция» (1-я галицийская) 14.Waffen-Grenadier-Division der SS «Galizien» (galizische Nr.1). Последователи и съмишленици на идеологията, и практиките на тази бойна част от времената на ВСВ и днес воюват в Украйна, най-вече в батальоните „Азов“, и „Айдар“. А техните политически лидери са представени във Върховната Рада. Ей така, за сведение на борците за демокрация. Дето се казва – достойни съюзници на атлантизма и боен юмрук във войната за насаждане на демокрация и превземане на суровини и трасета.  

Днес беше ред на „русофилите“. Те нямат нищо общо с народната обикновена русофилия, която е искрено благодарна за руските жертви и усилия по време на Освобождението от турско робство.

Днес дефилираха знамената с петолъчките, хоругвите на атака, Че Гевара, донецката народна република. Преобладаваше руското знаме. Това са днешните болшевишко-носталгични „русофили“. 

Видимо от външния им вид и поведение не са чели, чували, слушали нищо от и за гореизброените руски класици, нито на български, камо ли в оригинал.

В главите им Русия, руския интерес е „обезателно“ преди България и българския такъв.На практика за тях руският интерес трябва задължително да е и български, и не може да се разминават, ако твърдим друго – грешим.

Русофилията“ им е леко патология, смесица от „Дядо Иван“, псевдоправославна забежка, носталгия по сталинизма, болшевишки уклон и спомени от комунизЪма. Как събират на едно място православието и болшевишкия войнстващ атеизъм, избил хиляди православни свещеници и взривил стотици източно православни храмове, между които и катедралата „Св. Неделя“, как примиряват Матушка Рус и Красная армия, която я е помела – загадка…

„Кат Русия няма втора, тъй-могъща на света...” - този откъслечен цитат от Вазов, е техен символ-верую, но само дотук.

Спестяват размислите на Захари Стоянов и Стефан Стамболов за руската политика спрямо България. Като стана дума за външна политика на Русия и България, повечето нямат и идея какво е това Азиатски департамент.

Русофилите“ си мълчат по темата за ролята на Русия в Съединението или при сръбската окупация на Македония след 1912 година. Траят си по темата „руски позиции и политика на Балканите“, руски интереси в Гърция и Сърбия срещу България, почти през целия двадесети век.

По правило повечето псевдо-русофили, или поне тези, които парадират политически с темата, всъщност са болшевики дълбоко в душите си. Те дълбоко съжаляват, че комунизЪма се провали, че БКП и КПСС вече не са на власт.

Тези български граждани, веещи чужди знамена, ползващи българското, само като смокинов лист на чуждопоклонничеството си са жертви и оръдия на хибридната информационна война.

Някой от тях осребряват чуждопоклонното си предателство, било с руски рубли, било с грантови траншове от разни целеви фондове, фондации и организации. Лесно ще се сетите и лесно ще ги разпознаете. Те не се и крият.  

Другите, останалите са доброволци. Волантири. Правят го заради омразата и комплексите си.

Български граждани, под чужди знамена, обикновени предатели и хамелеони, чуждопоклонници. Просто чужди мекерета. 

И едните, и другите биха избрали вторите си родини, преди Отечеството.

„Русофилите“ са опитват да се маскират на български националисти, доста неуспешно прочее, но, ако трябва да избират – петолъчката им е по-важна. Русофобите дори не крият своя интернационализъм и безродничество, те са „атлантици“, „европейци“ и „граждани на света“ преди да са българи.

Парадоксално – и лозунгът „Пролетариатът няма Родина“ важи и за едните, и за другите. 

И двете еднооки и едноухи групи ръмжат, кълнат се, плюят се, заплашват се в световните мрежи и по софийските улици. Разделят българското общество в чужди битки.

Чудя се, кои са ми по-противни.

Българският национален интерес е един, и той не е нито на запад, нито на изток.

Един е и трибагреникът.  
kraj

Снимки от демонстрацията 22 февр 2015
image
image




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: latestnews
Категория: Политика
Прочетен: 1181517
Постинги: 2021
Коментари: 478
Гласове: 236
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930