Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.06.2015 14:32 - Невероятен експеримент: американци се подписват за ядрен удар по Русия - руснаците отказват
Автор: latestnews Категория: Политика   
Прочетен: 400 Коментари: 0 Гласове:
0




източник/копирано от:
http://lyubomircholakov.blog.bg/politika/2015/06/11/neveroiaten-eksperiment-amerikanci-se-podpisvat-za-iadren-ud.1368159

НЕВЕРОЯТЕН ЕКСПЕРИМЕНТ: АМЕРИКАНЦИ СЕ ПОДПИСВАТ ЗА ЯДРЕН УДАР ПО РУСИЯ - РУСНАЦИТЕ ОТКАЗВАТ

image
Десетки анкетирани в Крим руснаци отказаха да подпишат петиция за нанасяне на превантивен ядрен удар по САЩ. Импровизираният експеримент беше отговор на аналогична акция в САЩ. Обаче резултатът се оказа съвсем противоположен. 
На плажа в кримския курорт Алуща кореспондент на "Комсомольская правда" се обърна към присъстващите да подпишат петиция за нанасяне на превантивен ядрен удар по САЩ.

Руската анкета
Акцията стана отговор на видео-клипа, поместен наскоро в YouTube от американския блогер Марк Дайс. Той решил да провери дали гражданите на САЩ са готови да подкрепят използването на ядрено оръжие срещу друга държава. Излязъл на крайбрежна улица в Сан-Диего и се обърнал към минувачите с молба да подпишат съответната петиция.
- Това е единственият начин да поддържаме нашето превъзходство - убеждавал ги той. - Русия нарушава международните споразумения и просто трябва да й изпратим послание, че САЩ са единствената свръх-държава.
Повечето американци, към които се обърнал блогерът, се съгласили да подпишат. В коментар към видеото Дайс отбелязва, че такива резултати "предизвикват безпокойство".
Американската анкета


"Зомбитата на Обама подкрепят ядрен удар по Русия, за да запазят за Америка статуса на главна супер-държава в света!", написа той в Twitter.
А руснаците в Алуща, Крим, реагираха точно по обратния начин. Преобладаващото мнозинство отказаха да подпишат петиция за нанасяне на ядрен удар по САЩ.
- Руснаците не изоставят своите, но и не нападат другите. Няма да бъдем толкова тъпи, както Америка - заяви една жена.
- Може да ги замеряме със санкционни картофи - пошегува се пенсионер.
- Нито един здравомислещ човек няма да подпише това. Пък и Обама, като знае руския ракетен потенциал, не ще посмее да тръгне срещу нас - изказа мнение един от анкетираните.

Източник: www.rt.com

Превод: Любомир Чолаков  Този превод е обект на авторско право. Препубликуването му, изцяло или отчасти, се разрешава САМО с посочване на преводача и АКТИВЕН ЛИНК към превода.   


Тагове:   сащ,   Русия,   ПВО,   ядрен удар,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: latestnews
Категория: Политика
Прочетен: 1173249
Постинги: 2021
Коментари: 478
Гласове: 236
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031