Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.07.2015 02:08 - Те са демократите на съвременна България
Автор: latestnews Категория: Политика   
Прочетен: 936 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 10.01.2013 15:18 - Те са демократите на съвременна България. автор: aliya категория: Политика   image 
прочетен: 1262 коментари: 0 гласове:  4  
последна промяна: 30.11.2013 16:25 
  image

Те са демократите на съвременна България 

Те са тези, от чиито редици се раждат съвременните демократични политици; тези, които формират съвременната демократична власт; тези, които прикриват в океан от изговорени думи на демократични небивалици „демократичните“ законодателни и изпълнителни творения на властта, довели до лансирането и налагането над обществото на куп демократично-фашизирани закони – Закон за унижение на жената и майката чрез узаконяване на сурогатното „майчинство“, Закон за задължителното предучилищно образование чрез институционализиране дори и на 4 годишните деца, Закон за „закрила“ на детето от собствените му родители, Закон за въвеждане на Специализиран съд от възрастни над деца и промяна на Наказателния кодекс с цел включване на Наказателни присъди над деца, Закон за отнемане на имуществото на хората, всички до един подведени под общия знаменател на „виновен до доказване на противното“ в пълен разрез с Конституцията на България, и още, и още... 

Те са поддръжниците, идеолозите и пропагандаторите на тези по демократичному нечовешки закони. От една страна правителството подготвя тези закони с тяхната демократично - „експертна“, но задължително политически благоверна помощ, а от друга страна правителството улеснява приемането на тези закони, като си служи с техните граждански организации за манипулиране на гражданското мнение чрез прикриване зад благовидни каузи в защита на засегнатите от законите хора и чрез лицемерни призиви за толерантност и политическа търпимост към ... нетърпимото фашизоиране на обществото ни. 

Демократите на България са национална мрежа от неправителствени организации, културно – християнски клубове със собствени издания, икономически и политически „фондации“, които в тясна връзка с официозните медии и телевизии на България имат задачата да формират общественото мнение и да потушават общественото недоволство от налагането на Новите фашистки закони. Общото между всички тези „демократични“ организации и официозните медии е яслата, на която те всички се хранят – донорства от задгранични фондации като „Отворено общество“ на финансовия магнат Джордж Сорос, или „Конрад Аденауер“ със седалище в Германия, чиято дейност бе забранена в редица страни по света, или USAID на Държавния департамент на САЩ и други подобни, с чието обществено присъствие всички някак си свикнахме през последните години.(http://antipropaganda.comxa.com/Ekspertite.html) 

Сериозен източник на финансиране на голяма част от тези демократични НПО и официозни медии е и самото правителство, което свежда до тях финансиране от Европейския съюз с единствената задача да се пропагандират и налагат новите ‚демократични“ ценности на ЕС, изразяващи се в масовото приемане на Новите световни фашистки закони за отнемане на деца от родителите им, за все по-институционализирано и лишено от основни човешки свободи житие – битие на европееца по примера на американския гражданин. 

Демократите на България са хора образовани – те са експерти: икономисти, професори, доценти и асистенти в българските университети, педагози, философи с уклон към богословието, журналисти, писатели. Те са хора амбициозни, поставили кариерата и собствената си успешност над всичко и всички. Ето защо те с лека ръка изпълняват политически поръчки, като посягат на всички досегашни светини на българската душевност и ги стъпкват в краката на собствената си арогантност – систематично, упорито, с необходимото медийно покритие.  

Те например не се свенят да посегнат на майките на България, или на техните деца, нито пък се свенят да посегнат на стожерите на православната вяра на българите - духовните отци на Българската православна църква. В техните демократични медийни изяви и телевизионни предавания, в техните Фейсбук страници и дискусионни форуми, те безсрамно се превръщат в проводник на фашистките идеи на поддръжниците на насилственото отнемане на деца, като обуздават и размиват в безсмислено-високопарни „експертни“ терминологии и най-плахия опит на някой родител да се обади срещу налаганата законодателна фашизация над българския народ. Съвременните демократи са хора обучени как да водят обществени дискусии и как да удавят в нищо неказване всеки опит да се прозре истината от отделния човек.  

Наскоро бях пряк свидетел на нечовешкото и грозно отношение към една изстрадала българска майка на членове на Националната мрежа на родителите и на Националната мрежа на децата, както и на самите администриращи Фейсбук страницата на тези организациии. Майката се казва Марийка Томова – Калмир и е преживяла най-големия кошмар, който една майка може някога да преживее – децата й са били неправомерно и в разрез с човешката етика, отнети от Социалните служби на Швеция – 3 прекрасни деца. www.genocidesweden.ucoz.ru www.istinata.ucoz.ru

Информация за този кошмарен случай излезе в няколко столични вестника – Телеграф, Стандарт, и др. Оказа се, че в Швеция вече се прилагат тези закони за „закрила“ на детето и Специализиран съд над деца, които и тук в момента се придвижват между първо и второ четене в парламента. Ето защо за много български медии, демократични НПО и прочие външни служби като консулства и посолства, случаят се оказа крайно неудобен и се погрижиха с всички средства да го потулят. Като не се спряха пред нищо – дори и пред купища лични нападки и обвинения срещу самата майка, като например тези на страницата на Националната мрежа на родителите във Фейсбук. Аз поздравявам тази смела българска майка Марийка Томова – Калмир за куража й да отговаря искрено и неподправено на преднамерените и недобронамерени гестаповски въпроси на няколко членове на Националната мрежа на родителите в България, които си позволиха да осъждат и обиждат и нея, и децата й, и снимките на децата й, и съпружеската й връзка с мъжа й, и какво ли не! Самата Марийка обидиха с непристойни думи, а за оправдание си измиха ръцете с обвинения за политическата "принадлежност на майката към панславянските идеи"!!!  

Все пак, те са съвременните демократи! Какво значение има тук съдбата на три български деца, умиращи от психологическия тормоз на специално обучени да разделят майка от деца психолози, когато „демократичните ценности“ на политическите интриганти са засегнати!  

А след това същите тези демократи, самите те родители, демократично изтриха постовете си с грозните обиди, както и цялата неудобна за тях информация с безброй конкретни примери за откраднати, изтормозени и дори убити деца в Швеция, Норвегия, Англия, предоставена от Марийка Томова по повод на геноцидната политика на социалните служби в Европа. Подобно „демократично“ отношение бе демонстрирано не само към Марийка Томова-Калмир, но и по отношение на една малолетна ромска майка, чиято снимка обиколи поръчковите медии тези дни с призив за бунт срещу циганите в България. За мое най-голямо учудване членове на НМР открито призоваха от своята страница „Да се сезира прокуратурата, че родителите не са си били на място и момичето да отиде в приемно семейство, заедно с бебето. Простъпката е простъпка, защото има бебе. Ако няма бебе, родителският контрол е осъществен и опасност за живота и здравето няма.“
 
http://www.facebook.com/groups/197861710316672/permalink/294577937311715/

 Откровено и безочливо адмириране на отнемането на деца от родните им майки и настаняването им в приемни „семейства“, се крие зад една организация с благородна кауза, наричаща себе си Национална мрежа на родителите в България.  

Колкото и да се опитват съвременните демократи да прикрият законодателната дейност на нашето правителство чрез манипулиране на истината, то Тя, Истината, е повече от очевидна - всяко едно семейство по света е потенциална жертва на всесилни социални чиновници с непремерена власт, които могат да влизат под юргана на всяко семейство, да решават кога и как хората да зачеват децата си, да използват дори и съпружеските недарозумения или трудни житейски моменти, за да отнемат децата на хората и да шантажират и деца и родители. Случаят на Марийка Томова - Калмир не е изолиран случай, а правило на една нова чудовищна европейска законова система, която тези дни и месеци се приема и у нас!  

Утре същите тези ерудирани демократи, които не се посвениха да нападат жена в беда с инсинуации и подвеждащи твърдения, могат да бъдат в нейното положение и да се наложи да се оправдават като майки и бащи пред недобронамерени социални работници. Ако новите Закони за детето се приемат и у нас!




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: latestnews
Категория: Политика
Прочетен: 1180623
Постинги: 2021
Коментари: 478
Гласове: 236
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930