Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.11.2015 10:17 - Как би оцеляла порнографската индустрия без социалната служба?
Автор: latestnews Категория: Политика   
Прочетен: 838 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 25.11.2015 13:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Как би оцеляла порнографската индустрия без социалната служба?

 

24.11.2015 Какво става тия дни ли?

    Зависимата ми от захарни изделия преследваща ме лъжлива социална секретарка, командваща Българското външно министерство и посолството ни в Стокхолм днес вее гордо знамена с цветовете на дъгата, на Фейсбуук, и докато синът й качва снимки с облизващи сперма чернокожи момчета отново на профила си на Фейсбуук, то майка му маха в отговор с флагчета от профила си изпаднала във фурор от радост.

 

Едно от децата ми, момиче, се целува с нейна приятелка по Интернет. На това тя има човешкото право. Ако обаче се прегръщаше на снимка с мен, нейната майка, сигурно щеше да бъде пребита и от баща си и отровена с принудителни невролептици от БЮП и от социалната служба в града и пласирана в нов дом за изтезания от Хитлеров тип. Аннина Корлссон, отново независимо от мен, обяснява защо това е позволено в днешна Швеция – един от милионите парадокси върху които се гради социалния мираж на тази държава.

Долният манускрипт можеше да порази и децата ми. В случай, че не се бях развикала и не бях открита от адв. Рюби на Фейсбуук. В случай, че адв. Рюби не бе сменила нелоялен и верен на социалната служба адвокат на децата ми. В случай, че дъщеря ми не избяга за да си спаси живота от дома за мъчения Атенагоурден в гр. Уддевалла. В случай, че не бяха спечелили в съда.

 

Най-лошото е, че шведското училище прави от децата ни гейове и лесбийки - без да им даде възможността да имат в бъдеще свои собствени деца. Стерилизацията става не само посредством Гардасил и принудителни невролептици и електро-шокуване в хитлеровите домове в Швеция, но и посредством паради и празници в училищата и в детските градини където ги учат да се съвокупляват без да имат собствено поколение - програмата за стерилизация на Новия Световен Ред е напълно разгъната в Швеция!

Следователно, точно колкото шведските НСР-ФЕМА-кемпс-стерилизационни програми бяха насочени против мен като майка посредством двата принудителни аборта на шведската НЗОК в гр. Малмьо, те са насочени и към децата ни.

 

Насочени са били посредством неизвестни ваксинации против сина ми в училището му, а също така и посредством промиване на мозъка по училищата и чрез телевизионния екран към дъщерите – да общуват със собствения си пол – без възможността – значи те гим отнемат възможността и мисълта да си създадат свои собствени деца в бъдеще – и дори в България сме свидетели на същото обезлюдявеане посредством кемтрейлси и целенасочено стратегическо изгладуване на народа и как гробищата са препълнени  и аз дори съм отворила групата Обезлюдена България тук на Фейсбуук – България именно, намалява с 220 души в денонощието и с 9 души на час!! Скоро госпоиците и господата от НСР (Новият Световен Ред) от учрежденията ще се разхождат из празни държавни територии и територията Потъващият Кораб Швеция ще се окаже съвсем опразнена по само 1-2 поколения занапред. Макар и опразването най-вече, най-интензивно и най-агресивно да поразява Източна Европа и Балканите днес, то не прощава и на господарите си от Западна и Северна Европа. Северна Европа е от 60 години насам пионерски-пилотен проект на ФЕМА-кемпс обществото на НСР за което всички знаем и тези факти не представляват новина в Скандинавия за никого.

 

внимание! Коментарът на Аннина Корлссон е достоен за четене и размишление!

 

Annina Karlsson добави 4 нови снимки.

3 часа • Редактирано •

 

Аннина Корлссон

 

Как би правила порнографската индустрия без социалната служба?

2013 шведската полиция пише до Инспекцията за грижи (ИВУ), че тя се безпокои от количеството жалби във връзка с дом, който конфискува под принуда момичета. За година и половина полицията е получила 11 жалби за сексуални престъпления от един-единствен дом за момичета.

 

В такъв случай човек се пита какво се върши против това когато се касае за много малки момичета? И защо събират да им влязат една, две, три, четири, пет, шест, седем, осем, девет, десет и единайсет жалби без да сторят нищо, когато тези момичета са забранени тъй като те са доста под петнайсетгодишни освен това?

 

Лицето което бе шеф когато момичетата били там казва, че персоналът не пречи на момичетата да напуснат дома. Законът за социалната служба (Сусиолшенстлооген) не дава правото на хо вйе бйе-домовете да спрат физически момичетата които са на път да продават телата си.

 

- Не можем да ги спираме, нямаме правото да вършим това, момичето има правото да си прави каквото и се иска, казва шефа. Ясно е, че се касае за нещо, което го смятат за човешко право от страна на правителството. Само и само децата да не се върнат у дома си, и да прегърнат своето семейство, нещо, което обаче е строго забранено, тъй като тогава се игнорират всичките човешки права. На това трябва да бъде гледано като на нещо ужасно.

 

Тъй че проституцията е по-законна сред малките деца отколкото сред възрастните понастоящем.

 

Най-вероятно много започва да изтича навън за тези домове за най-доброто на децата направени? Една безпокойна майка може само да гледа отстрани когато една жена държи вътре куп малки момченца и едно от които било нейния син, докато жени им идвали на посещения и възпитателната майка разполагала с финансите да получава чистачески услуги в дома. Момченцето пораствало и днес е жиголо в Стокхолм. Контакта между майката и сина го няма днес тъй като те живеят разделени.

 

Социалната служба помага на педофили, но това не е нищо ново. Снюсът си е снюс и глупостите са си глупости. Голям праз за шведското правителство. И как се би справила порнографската индустрия ако я нямаше социалната служба?

 

Важното са общинските помощи които влизат от държавата за всяко хлапе. Тъй като всичко се случва тайно и покрито и ние никога не получаваме никакви отговори на нашите конкретни въпроси, то ние имаме правото да правим нашите собствени си анализи, изследвания, калкулации и да вадим собствени умозаключения. Възползвам се от това ми право. Моите анализи и калкулации са базирани на това което циркулира задкулисно тук по Интернет.

 

През 2014 година имахме общи държавни разходи за Деца под закона еЛ Вйе Ю 100 000 000 000 крони (за 36 000 деца)!? Тези милиарди са изплатени от шведската държава на общините!

 

Премахването на еЛ Вйе Ю от 01 юли 2017-та година на практика ще увеличи тройно количеството конфискувани деца и с това и разходите ще нараснат цели три пъти (и обратното – доходите за общините).

 

Моето умозаключение е, че новите разходи от 300 милиарда шведски крони за държавата са разпределени на 100 000 деца намиращи се под еЛ Вйе Ю!?

Това се преобразува в една МНОГО доходоносна за общините ДЕТСКА ИНДУСТРИЯ...! 300 милиарда в доходи за общините!

 

Нещо, за което човек може само да се облизва с език, тъй като общинарите, назначени там с удоволствие пъхат милиони шведски крони в джоба си всяка божа година. Или по-точно писано, тъй като чиновниците в общините печелят милионни суми от момиченцата всяка година.

 

ВНИМАНИЕ! Дошлите сами деца са ИЗВЪН тия калкулации. Аз съм изчислила само шведските конфискувани деца. А и проституцията не влиза в сметката.

 

МОЯТА ЗАБЕЛЕЖКА!

Моля, моля! Само не си мислете, че тази биологическо-етническа чистка която шведската социална служба върши сред деца и родители-пришълци е нещо ново и революционно в световната история. Светът я е виждал от 1900-та година насам в Швеция, с апогей 30-те години взаимствана от Нацистка Германия и черешка по тортата етническото прочистване на деца с програмата Лебенсборн на Хитлер, от където са днешните призиви и законите Ел Вйе Ю и другите закони на принудата на съвременна Швеция.

 

image

 

Текст на фотоколажа, превод от английски (авторката):

 

Терминологията „В най-добрия интерес на децата” („За най-доброто на децата”)

е дефиниция изобретена от  Адолф Хитлер

 

По време през което той е избил много съпрузи, съпруги и деца.

Един принцип сега практикуван от съвременните семейни съдилища.”

 

 

http://theswedishmafia.mozello.com/params/post/634659/

 

 Днес децата ни в ШВеция се срамуват да говорят майчиния си български език, срамуват се и от шведския а говорят братския вам английски, в което ги възпитавате най-вече чрез вашата телевизия. Многонеуважаеми шведски недосегаеми и богоравни общински и правителствени политици, аз може да не съм на възрастта на баба ми, но аз тия автентични филми от 30-те и 40-те години на миналия век, с принудените да играят лесбийки и гейове красиви славяни по сцените на вашите германофашистки кабарета и барове в Берлин, Париж и Ню Йорк съм ги виждала, докато децата им вашите идеологически учители са ги убивали или прешколували в чистокръвни арийски германци по Лебенсборн. Доста, благодарение на петъчната съветска програма по българската телевизия през реалсоциализма защото израстнах в България по това време. Значи моето поколение е извън вашата „модерна” промивка на мозъка.  Излишно си хабите пропагандата за мен и за моите връстници. Нищо ново и революционно от вас, следователно! Мене няма с какво да шокирате – нито с пързалките ви-пениси, нито с наспермените устни на синовете на радостните ви от това неонацистки социални секретарки, нито с шарените юмруци върху знамето на лъже-социал-демократите ви, които пращаха бомби на социал-демократическите си сестри и на техните деца и избиха 32 00 такива в Бивша Югославия  докато онанират по площадите еднополово. Моето поколение е извън вашия обхват, жалко само за нашите деца, пред които се преструвате на модерни и напредничави!

 

 




Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: latestnews
Категория: Политика
Прочетен: 1182572
Постинги: 2021
Коментари: 478
Гласове: 236
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930