Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.06.2016 21:11 - Филм: бригадири от България вършат черната работа на САЩ
Автор: latestnews Категория: Политика   
Прочетен: 3247 Коментари: 8 Гласове:
2

Последна промяна: 28.06.2016 21:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg



Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
1. raders - Не само от България. Там е пълно с ...
28.06.2016 23:17
Не само от България. Там е пълно с отрепки от цял свят. Всички са тръгнали да печелят много пари.
цитирай
2. laura - Ами отиват на бригада, а не на специализция,
29.06.2016 09:57
каква работа да вършат?????
Мозъчни операции ли?
Престанете да пишете гадни пораженски постове! Както и следващия за мащехата Швеция. Все някой Ви е виновен на Вас. Някой насила Ви е замъкнал в Швеция, като не Ви харесва защо не се върнете в България???? Защото пък България Ви е виновна, че няма работа сигурно или че заплащането е ниско, че изобщо трябва да се работи или какво още?

Аман от гадни търтеи, на които всеки им е виновен - мъжа им, брата на мъжа им, Швеция, социалната система, България, липсата на социална система...
Да Ви питам - какво образование имате, какво езици знаете, какво изобщо работите? И защо постоянно все мрънкате против всичко и всички? Кой Ви е длъжен на Вас изобщо и за какво?
цитирай
3. latestnews - до г-жа Лаура
29.06.2016 11:16
Избягвам да ви цитирам за да не ви тиражирам злия нрав и жестоките ви възгледи. За разлика от вас ние сме възпитани на хуманизъм госпожо. Госпожо Лаура, не можете да заповядвате на хората какво да ЧУВСТВАТ (щом го пишат значи го чувстват). Ами и за Швеция, може от отдавна да съм се върнала, там ме пребиват и тровят и ми крадат всичко за което работих 20 години, защо да седя там? Да им дам живота си ли. Имам 36 години образование. Владея пет езика, имам около 10 професии. Това задоволява ли ви? Не е мънкане, когато превеждате бедите на другите. Мънкам, защото по 1000 деца убиват годишно и в Швеция и в Норвегия. Но какво и пука на г-жа Лаура за чуждите деца. По-важно е нейното да е добре. Чуждите деца, кучета ги яли! Ако вас липсата на социална система в ЕС днес не ви притеснява, изобщо не пишете в блога ми, моля!
цитирай
4. latestnews - Не само от България. Там е пълно с ...
29.06.2016 11:19
raders написа:
Не само от България. Там е пълно с отрепки от цял свят. Всички са тръгнали да печелят много пари.

Съгласна с вас, и бих желала да допълня.
За да се развиват американците с най-авансирана наука и техника и за да покоряват държавите на тия същите „гастарбайтери” е нужна безплатна работна сила. 20 и кусур режима в България през последните 25 години бавейки Паричната реформа, както и Реформата по доходите им подсигуряват такава. Робството за което Хитлер си мечтаеше и за което той воюваше, днес ЕС и САЩ го упражняват без война, за което той може само да им завижда! Но най-трагичното е, че при най-авансираната форма на Робство с безплатен човешки труд и материял по разни експерименти с телата и органите на хората, американците съсипаха с кемтрейлсите си въздуха, храната и водата на Планетата ни. Дори за себе си. По-глупави самоубийци едва ли се намират в края на „уравнението”!
А не беше ли думата „бригадир” мръсна и забранена, комунистическа думичка от След Демокрацията? Или не е важно какво говорим в родината, а какво вършим в Странство?

цитирай
5. latestnews - От къде изсмукахте тази България от пръстите си?
29.06.2016 11:24
laura написа:
Защото пък България Ви е виновна, че няма работа сигурно или че заплащането е ниско, че изобщо трябва да се работи или какво още?



И къде видяхте в поста ми "Швеция - Майка за едни, Мащеха за други" да пиша изобщо за България? Или не е важно какво четете? Важно е какво си мислите вие самата, г-жо Лаура?!?!? И не са ли длъжни българските власти да помагат на пострадали българи в чужбина? Знаете, ли, че шведските власти барабар с медиите се грижат за всеки пострадал шведски гражданин в Странство, независимо от етноса му. Много са солидарни по въпроса. И да ви кажа, на мен шведи и скандинавци - други жертви на шведските социални служби-родители ми помогнаха. А българите плюеха като вас. Ако разчитах на вас, както се чувате сама колко сте ретроградна и регресивна, днес да съм погребала три деца. Но нали са чужди деца, какво й пука на г-жа Лаура за погребенията на чуждите деца. Важното е нейния род да добрува и нейните деца да са добре!Така и тука, г-жа Лаура изпрати чуждите деца да мият американските дрисни, нали не са нейните собствени. Нейните ще правят мозъчните операции. Затова държавата ни е на такъв хал. От хора с мислене като на тази уважаема г-жа Лаура!

цитирай
6. latestnews - И по-важното е, че хората поставят ...
29.06.2016 11:36
И по-важното е, че хората поставят лайкове, а не тия които идват за да саботират чуждите блогове, а не погледнат техните собствени с какви бисери на глупостта са ги наръсили.
цитирай
7. latestnews - Пораженчеството не е никога вина на ...
29.06.2016 12:21
Пораженчеството не е никога вина на разказвача, ами на извършителите на тия престъпления в блога ми. Или не е поражение за шведската и норвежката държава да изтезава, изолира и убиват хиляди невинни деца , като Доня Хассан, Дониел, Каролин Жасмина ще държат заключена без училище в горите на Норвегия цели единайсет години, тя вече си е рязала вените, но какво й пука на г-жа Лаура за тази най прекрасна за българското посолство част на света. Освен това този филм е призов, той не е пораженчески
цитирай
8. latestnews - Все някой Ви е виновен на Вас. Някой ...
29.06.2016 16:20
laura написа:
Все някой Ви е виновен на Вас. Някой насила Ви е замъкнал в Швеция, като не Ви харесва защо не се върнете в България???? Защото пък България Ви е виновна, че няма работа сигурно или че заплащането е ниско, че изобщо трябва да се работи или какво още?

Аман от гадни търтеи, на които всеки им е виновен - мъжа им, брата на мъжа им, Швеция, социалната система, България, липсата на социална система...
Да Ви питам - какво образование имате, какво езици знаете, какво изобщо работите? И защо постоянно все мрънкате против всичко и всички? Кой Ви е длъжен на Вас изобщо и за какво?

Слушайте, госпожичке,
Аз съм шведски възпитаник и при нас е много строго РЕГЛАМЕНТИРАНО кое е престъпление и кое не е. Това да не ви е България там да заплашвате и убивате хора без полицията да не се намеси. А когато въпреки регламента се убиват и изтезават деца и се гаврят с гастарбайтерите на обезлюдената Източна Европа - това вече не е мънкане, а липса на отговорност пред държавата си ако сте политик.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: latestnews
Категория: Политика
Прочетен: 1172382
Постинги: 2021
Коментари: 478
Гласове: 236
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031