Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.08.2016 06:30 - За сигурността и семейството в предвоенното време на моите кътчета от Европата -
Автор: latestnews Категория: Политика   
Прочетен: 600 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 14.08.2016 06:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Швеция е една много СИГУРНА националистическа  държава.

Скоро и България ще стане толкова сигурна – генералите на НАТО са обещали българската сигурност да бъде денонощно осветявана от лампичките на мобилните крематориуми по украински образец.  

Шведската сигурност се пази от мерки за гаранция на сигурността под формата на: принудителни невролептични инжекции, принудителни електро-шокувания и принудителни конфискации на деца (по едно дете бива изземвано от любящи и грижовни родители всяка 53-та минута).

Шведските граждани плащат най-високите данъци в света за да им бъдат подсигурени тия мерки за гаранция на сигурността..

Подсигуряват им ги организирани в най-голямата мафия най-коруптни в света политици, общинари и чиновници, съдии и полицаи под чадъра на най-мълчаливите журналисти и медии в света.

Шведската сигурност е харесвана от останалия свят, под чието одобрително мълчание тя се шири.  Медиите по света я одобряват и хвалят с разни класации и таблици относно „шведски стандарт”.

Ако сте били в Швеция и сте се върнали да живеете в България съседките ви правят магии и ви тровят, а фирмаджиите и домоуправителите ви взимат двойни цени – поради завист, че идвате оттам, където те не са били, но си го представят нещо от рода на немските филми със замъците по „Нова”-телевизия или поне сходно с продукцията на Холивууд.

Тази есен, на фона на разрастващата се война на НАТО против Русия и  на Втория Източен фронт на тази Трета световна война на НАТО против Русия, най-сетне българската Национална мрежа на децата ще внесе шведската форма на сигурност и в България под формата на Закона за детето. – Един „превантивен” закон, който ще приписва на българските социални служби уменията на пророчицата Ванга да виждат в бъдещето именно кой родител какъв ще бъде с децата си и как ще се справи с родителството си, както и как ще се развият самите деца, и  ще разполага с наказателните преоритети на Ел Капоне и по калкулацията на един небезизвестен български журналист, ще им дава правото вече законно да продължат с разпродажбата на българските деца на богати чужденци – предполага се на старите цени, защото килограм живо детско месо струвал колкото убитото животинско месо в магазина (а в много случаи и по-евтино). (Въобще България е една демократична държава, която се отвори към света, с мълчаливото одобрение на президентите си и партиите си).

 До сега българските родители разполагаха със силите и демонстрираха против този закон – наричан още Ювенална Юстиция по български. Но вече родителите в България са заети повече със собственото си самооцеляване – плащане на сметки и самооцеляване сред отвратителното безразлично към народното здраве, от страна на здравеопазването на България, чиято работа е да погребва и агитира за погребения на новопостъпилите си пациенти преди да опита експериментално поне да ги полекува. С отпечатъците им или без.

Българските радио-канали подкрепят и правят реклама на този закон за детето и са съгласни изгодната детска роботърговия да бъде най-сетне легализирана чрез него. На отговорните лица се плащат добри пари за да му устройват пиар и да приспиват бдителността на родители, баби и дядовци.

Тази есен с помощта на тази "Мрежа" от разни лъже-организации и България ще осъмне еднакво сигурна и "демократична" - точно по шведски образец. Няма значение, че шведските родители демонстрират и си дерат гърлата по микрофоните по шведските площади в демонстрации, както и  пред камерите на самоделно изработените си самоинтервюта-филми по Ютууб. За тях българските управляващи и псевдо-организации се преструват, че не разбират езика им. (Въобще българската новодемокрация е избирателна - тя избира какво да усвоява, превежда и поднася на равнодушния и заетия със самооцеляване български родител.)

Чака ни златно християнско бъдеще по европейски стандарт и кройка.
Благоговеем и приемаме с благодарност. Халелуя и амин за западноевропейските и северноевропейските ценности!

Марийка Кр. Томова




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: latestnews
Категория: Политика
Прочетен: 1184293
Постинги: 2021
Коментари: 478
Гласове: 236
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930