Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.09.2016 21:01 - Български блогар отвлечен поради политически интриги без право на обжалване - Дий коню, дийй!
Автор: latestnews Категория: Политика   
Прочетен: 1184 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 23.09.2016 22:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Както вече писах в блога ми, язък за момчето  ни, случая е голям СКАНДАЛ. Какъв лековерен съд, що за съд, не може да обжалва, без обжалване, как така, в моя блог нашия случай е сходен,  идва чужденец прави си печат за пет лева на пазара и си пише фалшиви документи. Вие ще обезлюдите и останалата половин България ако издавате българите като чували с картофи на всеки западняк. Сега ще об есят момчето като Гучифер. Сигурно е невинно. Но няма как да докаже. Съд за него няма! Ще го обесят без съд и присъда. А дали е точил или само е писал дописки във вестници които не се харесват някому – това никой така и няма да го разбере. Той ще е м ъртъв като Гучифер! ЩЕ му помогнат да се самообеси – този нашия със сигурност е политически, но никой не го е виждал, журналята не ги еня да му  взимат интервю. Вярват на всеки  престъпник, стига да е западняк и долетял от Запад в България. Давай, коню, диииййй! 


Или да вземем Швеция. Шведските учреждения всичко което твърдят против индивида и гражданина в съдилищата им е ЛЪЖА. Затова има Северния комитет по Човешките права. А на тонове документи и доказателства бият гръб. Не важат в съдилищата им!
А. Луговой не му ли помогна Русия, Журиновский, ЛДПР? Русия, уважаеми, уважава гражданите си и не ги издава като щайги с ягоди на всеки слабоумен Западняк. Знаете, че тия на Запад особено тайните им полиции оперират с лъжи и интриги. Знам от опит с шведската социална служба която е част и управлява тия структури.
Случая е срам за българските власти!
Срамувам се от Вас!

После да ви припомня други 4 политически случая в които САЩ
 вилняха на чужда територия. 1. Джулиън Асандж, 2. Едуар Сноудън 3. Андрей Луговой. 4. Волен Сидеров, 5. Значи станаха пет общо: шведския писател Ян Гуиллоу. Какво стана с Ян Гуиллоу? Прибирал се от екзотична екскурзия с жена си, самолетът му прави престой в САЩ  и го забират събличат го и намалко не го отвличат в неизвестна посока заради книгите му.  Тази практика и Този Закон за Екстрадикцията е голям Срам за България! Нека се преразгледа и прекрати!                 

ФБР прати агенти във Варна за хакер, вилнял в САЩ

Добромир Радушев - вторник, 20-09-2016 - 15:31

Tweet

Агенти на ФБР, заедно с български разследващи полицаи, пристигнали във Варна, където извършили следствени действия в дома на 44-годишният хакер Красимир Николов. По искане на властите в САЩ той е арестуван в морския град на 10 септември, т.г. за компютърни престъпления по провежданото в щата Пенсилвания разследване срещу него. Още същият ден с определение на Варненския окръжен съд варненецът беше задържан в ареста за за срок от 60 дни. Вчера Апелативният съд във Варна потвърди временната мярка за неотклонение „на Николов задържане под стража“. Спрямо него е издадена заповед за арест от помощник окръжен съдия в Питсбърг, Западен окръг Пенсилвания, САЩ, по повод образувано наказателно производство. Там срещу Николов е провеждано полицейско разследване и с доказателствата, получени по него, е издадена и заповедта за арест срещу българския гражданин. Американските власти са декларирали желанието си да поискат екстрадицията на Николов за ангажиране на наказателна отговорност. Престъпленията, за които предстои екстрадицията му са описани в 4 текста от американския НК, като сред тях са банкова измама, заговор за измама, компютърно престъпление и престъпен заговор. Установено било, че деянията са извършени в периода от април т. г. до настоящия момент. Николов умишлено е осъществил достъп до компютър без разрешение и по този начин получил информация от него. Престъплението било извършено за извличане на лична финансова облага, в нарушение на законите на САЩ. Стойността на получената информация надхвърля 5 000 долара. За това деяние се предвижда максимално наказание от 5 години затвор. За банкова измама и заговор за извършване на измама в САЩ се предвижда максимално наказание от 30 години лишаване от свобода. Наказателното преследване за деянията не е погасено по давност и по българското право. Варненският апелативен съд намери за неоснователни доводите в жалбата на адвокатите на обвиняемия против временното задържане на Николов. Твърденията им, че представените от американските власти документи за искания арест, били антидатирани и в този смисъл не отговарят на изискванията на закона, съдът остави без коментар. Втората съдебна инстанция намира, че към заповедта за ареста на българина, постъпила от САЩ, за временното задържане на Николов са представени всички изискуеми в ЗЕЕЗА документи, както и посочените в Договора за екстрадиция между правителствата на Република България и на САЩ. Определението, с което Варненският апелативен съд потвърди като законосъобразна мярката за неотклонение „временно задържане под стража за срок от 60 дни“ на Красимир Николов, не подлежи на обжалване.

http://www.monitor.bg/a/view/62130-%D0%95%D0%BA%D1%81%D1%81%D1%8A%D0%BF%D1%80%D1%83%D0%B3%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%B8%D0%B2%D1%88%D0%B8%D1%8F-%D1%81%D0%B8/

 




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: latestnews
Категория: Политика
Прочетен: 1183374
Постинги: 2021
Коментари: 478
Гласове: 236
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930