Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.09.2016 13:55 - Евросъюзът разнообразява нашествието на Джихадисти с Тонове Евро-боклук - принудата над България
Автор: latestnews Категория: Политика   
Прочетен: 3478 Коментари: 15 Гласове:
5

Последна промяна: 23.09.2016 17:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

23.09.2016 Днес из Фейса плъзна новината как цели 12 месеца нашите медии и политици, интелектуалната плесен тоже, мълчат, че от година Англия и някои други европейски държави се отървават от боклуците си като ни ги стоварват на пристанище Варна. Мисля че е крайно време за анализи и коментари!

Нали това са най-богатите държави в света? Нали към тях се стичат инженери-бежанци и –емигранти от цял свят? Нали разполагат с най-модерни технологии и фирми? Защо тия авансирани супертехнологически държави опряха до най-бедната страна на Европейския Съюз, целенасочено обеднявана в последните 20 „демократически” години? Аз това не го разбирам, може би някой знае отговора сред Вас???

Да, спомням си намеренията на ЕС да превърне България в „контейнера за боклук” на ЕС и неслучайно на фасадата на известното здание на ЕС България бе изобразена като тоалетна чиния, но защо дискусии в публичното пространство са липсвали?

Защо тия държави от ЕС са действали подмолно, без дознанието на референдум от българския народ, чиято територия те загрозяват и заразяват най-вероятно с радиоактивни отпадъци от атомните си централи и с токсични отпадъци от токсичните си индустрии? Военен полигон и на военен фронт ли е предназначението на подобна отоксичена и замърсена радиоактивно държава? Има ли това нещо общо с бума на левкемиите и с разрастването на гробищната площ с все по-млади хора в България, с реалното обезлюдяване на държавата ни през последните 20 и кусур години? Една държава може да поеме радиоактивните отпадъци на богатите държави по време на война под формата на бомби с плутоний и обеднен уран както това стори САЩ и НАТО по време на войната срещу Югославия 1999 година. Но това може да стане тихо, подмолно и в мирно време. Което в момента е наличното положение.

АЕЦ Козлодуй бе много опасен за ЕС, но атомните отпадъци които България поема и с които трови водата, въздуха, флората и фауната си, включително хората, не са опасни? Има ли логика в декларациите и действията на ЕС? А нима лявата ръка на ЕС знае какво върши дясната й и не е ли време България да излезе от тоя т. наречен „съюз” при неизгодните и вредоносни условия и „сделки” с които ЕС непрекъснато ощетява и обезлюдява България през последните 20 години?

Къде са големите български ежедневници? Къде са лъскавите капитални и индустриални списания на статутквото в България? Къде са българските политици? Къде са много телевизионни и радио канали и Защо мълчат? Не се ли страхуват за здравето на децата и внуците си, за собственото си здраве, за здравето на семействата си? Мазохисти ли са всички тия хора?

Вестниците ни пишат постоянно за „смога” през зимния период над големите ни градове, но нима той е единствената вредоносност която съществува в момента? Не зачестиха ли гриповете, алергиите, хроничните заболявания на хората които се излагат на открито?

А къде отиват после тия боклуци? НЕ мога да си представя, че Русия ще ги поеме нататък от пристанище Варна? В най-лошия случай предполагам да си ги поделим с Украйна, защото се оказахме двете държави днес с най-ниско национално самочувствие, „проститутките на ЕС”, които доброволно се подлагаме на какви ли не рискове само поради ниско самочувствие и продажни политици.

Кой е укрил новината до сега? И не трябва ли той да бъде лично наказан, в смисъл да изгуби поста си, работата си, костюма и колата си и офиса си, като е изложил народното здраве на риск без да му пука и то в най-строга секретност?

Днешна България с по-високо технологически заводи за „изгаряне” на „миризливите бали” на Сицилианския народен боклук, ли разполага от модерните високоразвити северна Италия и  Великобритания? До нашите „заводи” от реалсоца ли опряха?

Или пък до картите на Шефа на Болкън Инвайърнментъл програм Пекка Хаависто, който алармия още през 1999 г. че бомбите на САЩ и на НАТО са заразили Балканите за 56 млрд години полуразпад на Обеднения Уран в природата. За плутония НАТО още мълчи.

И дали на тоя фон няма вече значение за нас – ние сме последните „балкански мушици” които сме отписани пред перспективите на тия 56 млрд години балканска гарантирана от НАТО и ЕС, и САЩ, радиоактивност?

Успя ли ЕС да превърне България в замърсена от боклуци Сомалия? Виждали сте на какво прилича Сомалийското крайбрежие от филмите на Ютууба, охранявано от военни кораби, влизащи в сражения с пирати.

Вестниците ни пишат постоянно за спипани 2 кг тютюн в колата на някой селянин, напазарувал за съселяните си малко тютюнец от градския пазар – полицията търашува, глобява, медиите пищят – голям сеир, голямо чудо. Но за тонове токсини – за тях нашите вестници нехаят. Това за мен е непонятно!

 




Гласувай:
5



Спечели и ти от своя блог!
1. bojinkata - Колониите никой не ги пита! По-зле и ...
23.09.2016 14:21
Колониите никой не ги пита! По-зле и от Африка сме!
цитирай
2. latestnews - Колониите никой не ги пита! По-зле и ...
23.09.2016 17:05
bojinkata написа:
Колониите никой не ги пита! По-зле и от Африка сме!

Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му. И самочувствието му. Ако се задоволява с представата, че е "колония" на някого, на някой който е много по-ниско от него в интелектуално и емоционално отношение, ще стане такъв.
Време е да помислим за самочувствието си и да повдигнем летвата с изискванията си към политическата ни наложена от САЩ, плесен!
цитирай
3. nadzambunata - Мда...
23.09.2016 18:00
Питаш къде са медиите - ами те са си собственост на същите тези! Питаш къде са политиците - питай къде са децата им - предимно в чужбина! По тази тема мълчат дори русняците, които по казионната логика би трябвало да се възползват от случая, но и те мълчат (защо ли). За вносния боклук не мога да се произнеса, но съм от Видинско и си спомням войната в сърбия. Въпреки, че съм сърбофоб (заклет) смятам, че не може така да се трови Земята на други хора, още повече, че това е плодородната Балканска Земя!
цитирай
4. dimat - Не колониите,а овцете никой не ги пита!
23.09.2016 18:39
Щом за толкова години,нашето стадо се изявява като безмозъчен планктон,ТОГАВА,ЗАЩО НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ГО ПИТА,ЗА КАКВОТО И ДА Е?

Някой да е чел,чул,или видял някъде някой овчар,или фермер,да пита добитъка за нещо?!

Защо се гневим на другите държави,че се държали с нас,като с колониален боклук,като ние сме се превърнали в точно такъв боклук?!

Кажете,бе,хора?Каква "логика" може да има в това,да отидеш , И при това,забележете,"насилствено",да питаш за каквото и да е овцете,КАТО ТЕ САМИТЕ НЕ ГО ИСКАТ И БЯГАТ ОТ НЕГО?!

Преди време се опитах да кажа няколко думи,НА МОИ МНГО БЛИЗКИ ХОРА,ДА ОБЪРНАТ ВНИМАНИЕ НА НАШАРЕНОТО С КЕМТРЕЙЛС НЕБЕ И ТЕ САМО ДЕТО НЕ МЕ ИЗКАРАХА ЛУД,ЗАЩОТО ТОВА МОЕТО БИЛО "ТЪПИ КОНСПИРАЦИИ,В КОИТО СЪМ ВЯРВАЛ".

БЯХМЕ НАВЪН И АЗ ГИ ПОМОЛИХ ДА СИ ВДИГНАТ ГЛАВИТЕ И ПОГЛЕДНАТ НАГОРЕ.

НИКОЙ НЕ ПОЖЕЛА ДАЖЕ И ТОВА ДА НАПРАВИ!!!

Е ????!!!
цитирай
5. pando - Какво искаш
23.09.2016 19:12
ЕС е диктатура на Содом и Гомор...Останалото е Соросоидна гнусна пропаганда и лъжи...
цитирай
6. latestnews - а вносния боклук не мога да се про...
23.09.2016 20:14
nadzambunata написа:
а вносния боклук не мога да се произнеса, но съм от Видинско и си спомням войната в сърбия. !

Аз съм по-близо от теб до Сръбската граница и у наше село имахме "бял прашец" който го докарваше вятъра от ЮГославия. По време на бомбардировките. И така 10 души от наше село седнали под дърво в гората. И десетте се изринаха. После си дириха лек но докторите не знаят. Откриха си сами лек и се мазаха с разтвор от сода бикарбонат. Значи е било някаква киселина която неутрализираха. Татко страдаше и го снимах и му поствах снимките в блогове, но както писах тук всичките ми блогове НЯКОЙ ги крие. То добре че още не са ме прибрали както сториха днес с момчето-блогар-хакер от варна отвлякоха го да го бесят при Гучифер в Румъния, сигурно е освободил килията му. Без съд и присъда и без да вдигат много шум и за него. Като за боклука. Та мисълта ми беше, че добре, че не съм от Банкя, щото там паднала някаква радиоактивна бомба над една къща и Иван Костов ходил да ги учи как се яде уран на филия. Докато министрите му по околна среда пиеха само минерална вода. Таквиз ми ти работи. а през това време имаше конференция на доктори в Лондон, и установили, че една прашинка уран могла да падне чак в Сахара. Та кой обра калая се пита. Добре че не съм в Банкя. Слава богу. София да му мисли!
цитирай
7. latestnews - Щом за толкова години, нашето стадо ...
23.09.2016 20:17
dimat написа:
Щом за толкова години,нашето стадо се изявява като безмозъчен планктон,ТОГАВА,ЗАЩО НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ГО ПИТА,ЗА КАКВОТО И ДА Е?

Е ????!!!

Е, недейте така. Аз на интернет срещам много умни и мислещи, загрижени българи. Просто няма кой да ги кандидатира и да ги подкрепи да основат партия. Опитвала съм и сама. Но българите сме някакви индивидуалисти. Не сме като скандинавците, там всичко се върши групово, колективно и на тоалетна не ходят сами а на групи. Просто САЩ не им дава пари за изява.
цитирай
8. latestnews - БЯХМЕ НАВЪН И АЗ ГИ ПОМОЛИХ ДА СИ ...
23.09.2016 20:20
dimat написа:

БЯХМЕ НАВЪН И АЗ ГИ ПОМОЛИХ ДА СИ ВДИГНАТ ГЛАВИТЕ И ПОГЛЕДНАТ НАГОРЕ.

НИКОЙ НЕ ПОЖЕЛА ДАЖЕ И ТОВА ДА НАПРАВИ!!!

Е ????!!!


Това е така. И аз съм правила същия опит. И получих същия отговор. Даже ме изкараха и ку-ку.
цитирай
9. latestnews - ЕС е диктатура на Содом и Гомор. . . ...
23.09.2016 20:35
pando написа:
ЕС е диктатура на Содом и Гомор...Останалото е Соросоидна гнусна пропаганда и лъжи...


Сирос е евреин. А в ЕС преобладават англо-саксонските нацисти. Мен ако питате
цитирай
10. latestnews - Между другото наскоро имаше п...
23.09.2016 20:38

Между другото наскоро имаше протест на пилотите в Италия против кемтрейлсите. Дано на тях да повярват. Както и на бившите шефове на ЦРУ които прави един филм по Ютууба и бе много загрижен
цитирай
11. latestnews - Италиянците също така правиха филм ...
23.09.2016 20:42
Италиянците също така правиха филм и имат много строги закони за разположение на антените за мобилните телефони по сградите. Каквито дори нямат скандинавците. Не е чудно че си пращат боклуците у нас. Знаем, че градовете им са препълнени с боклуци. Разказвали са ми българи, работещи в Италия че им е много мръсно. Просто вече като гледам боклука из България ще се питам дали е само наш, в смисъл че сме останали шепа народ.
цитирай
12. dimat - О.в Интернет има такива,даже доста,
23.09.2016 21:03
..ама само там!Пред клавиатурта и толкова.

Я опитайте,макар и за нещо дребно да излязат навън...какво ти,ДАЖЕ ДА СЕ ОПИТАТ ДА ПОМИСЛЯТ И СПОДЕЛЯТ НЯКАКЪВ ОБЩ ПРОБЛЕМ!!

Бъдете сигурна,няма да откликне нито един!!!

За разлика от Вас,аз не виждам решение на "българския въпрос",посредством партии.Ако беше така,щеше да намери решение.

В МОИТЕ РАЗБИРАНИЯ,ПАРТИИТЕ НЕ РЕШАВАТ ПРОБЛЕМИТЕ - ТЕ ГИ СЪЗДАВАТ,ЗА ДА МОГАТ ДА СЪЩЕСТВУВАТ!!!

В България има над 200 партии.Мнозина от тях се извъртяха в парламента,някои управляваха по повече от един път,НО ЗА ТЕЗИ 26 ГОДИНИ "МНОГОПАРТИЙНОСТ",ТЕ НЕ РЕШИХА НИТО ЕДИН БЪЛГАРСКИ ПРОБЛЕМ,ЗА СМЕТКА НА ТОВА СЪЗДАДОХА ЕДИН КУП НОВИ!

Аз съм от презряното сега поколение,което е имало,според съвременните продукти на "демокрацията",наглостта,да "живея",по време на презряния тоталитарен "комунизъм" ,НО ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕЗИ ПРИРОДНИ НЕДОРАЗУМЕНИЯ ИМАМ БАЗА ЗА СРАВНЕНИЕ,МЕЖДУ "КОМУНИЗМА" И "КАПИТАЛИЗМА" !

И МОГА ДА ЗАЯВЯ:

При всички негативи и понякога откровени простотии на "комунизма"("комунизъм" не е имало,като социален строй,а само като идеиология,но,иди разправяй...),в него имаше и немалко градивност,не само икономическа,но и социална,а даже и общочовешка,докато сега е пълна разруха - от материална,през социална,до разрушаването на човешката личност...

..НО ИДИ ГО РАЗПРАВЯЙ НА ОБЕЗМОЗЪЧЕНИЯ!

ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС,АЗ ОПИТАХ НЕЩО ДРУГО:

Опитах да изложа едно свое виждане за безпартийно управление,С ПРИЗИВ,ДА СЕ ВКЛЮЧАТ В ПОЛЕМИКА КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА,РАЗЧИТАЙКИ НАИВНО,ЧЕ ПО ФОРУМИТЕ МНОЗИНА НЕДОВОЛСТВАХА ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ!!!

През 2013 г.мисля.че беше,опитах първия път - ни дума,ни вопъл,ни стон.Сякаш тези недоволстващи от ВСИЧКИ партии,се бяха изпарили от Интернет!

Една година по-късно опитах отново и отново резултатът беше същия!

Така,че,когато се изразявам така рязко,даже брутално спрямо "българската овча порода",АЗ ЗА СЕБЕ СИ,имам пълното основание за това!!
цитирай
13. latestnews - Съгласна съм с Вас, почти на всичко, ...
24.09.2016 13:57
Съгласна съм с Вас, почти на всичко, и аз съм от това поколение.
И си спомням други времена когато от Варшавския пакт внасяхме СУРОВИНИ и храна, газ, а не боклуци.
цитирай
14. latestnews - И аз съм за електронно гласуване.
24.09.2016 13:58
Но в България как ще стане, като всички разчитат на подкупи и връзки?
цитирай
15. latestnews - Ето, социалното министерство не ...
24.09.2016 14:00
Ето, социалното министерство не отпусна в нашата община например асистент за двамата ми дементни родители с по 12 инсулта и диабет и други тежки неща, на место на памперси, а се оказа, че парите които спестили от тази програма отидоха за Лимузини. Как ще се откажат от Лимузините си за да получи народа истинска демокрация и гласува електронно?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: latestnews
Категория: Политика
Прочетен: 1173639
Постинги: 2021
Коментари: 478
Гласове: 236
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031