Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.12.2016 07:07 - Дронерната атака на влака в Хитрино е атака от особен тип дронер, замъгляващ видимостта
Автор: latestnews Категория: Политика   
Прочетен: 6869 Коментари: 9 Гласове:
11

Последна промяна: 13.12.2016 11:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
А ДАЛИ ЗАПАДЪТ НЕ ПРИВЕТСТВА С ФОЙЕРВЕРКИ ОТ ЕНИЧАРСКОТО НИ ЖИВО МЕСО КОНЦЕРТА НА РУСКАТА ГРУПА "ЛЮБЕ" В БЪЛГАРИЯ????

НИЕ, КОИТО СЛЕДЯХМЕ НОВИНИТЕ ОТ МАРТ ДО ДЕКЕМВРИ 1999 ГОДИНА СМЕ СЕ НАГЛЕДАЛИ НА ПОДОБНИ ГЛЕДКИ С ВЛАКОВЕ. НО ТОЗИ ПЪТ ИНФОРМАЦИЯТА КОЯТО ПРЕДЛАГАМ ДОРИ НЕ Е ЛИЧНО МОЯ.

Явно България си получи погрешния за Запада президент за погрешно мислещия за Запада гладуващ свой народ, Западът се люти и отмъщава. Какво да си мисли човек.

И аз мисля, че ДРОНЕРНОУПРАВЛЯЕМА МИНИАТЮРНА РАКЕТА (за да съм по-точна) мейд ин УСА ведно с брадатите от ИЗИС/ИГИЛ е причината за взрива в Хитрино. Моите канали на информация не са като вашите. Ами са по-специални, не искам да си ги издавам. Но този тип дронерна ракета, ще я опиша, тя може да преследва влак или кола. Лети и на определена височина й се отваря миниатюрно парашутче. Започва да се движи успоредно с колата или с влака.

На определен етап след "преследването от дронерната ракета" водачът няма видимост и не вижда нищо. Защо има всеобщо замъгление дали поради изпускане на някакво вещество от дронерната ракета, дали поради електро-магнитно поле или друго - за мен е неизвестно.  Но видимост липсва.  Това ми го изпратиха от Другия свят за да го проумеете.

Това и според мен вече, предшества удара на дронерната ракетка с обекта (улучването му).
Получих тази информация тази сутрин рано от Невидимия свят (в началото не разбирах нищо, после прочетох за Хитрино и схванах защо ме ползват като Проводник, явно за да съм полезна на Нация и Родина) и очаквам нашите експерти и журналя да се задействат и да изследват тоя тип дронери. На Фейсбуук има група "Дронерни новинища", нека да заповядат да публикуват там

ЕДИНСТВЕНИЯ СЪВЕТ КОЙТО МОГА ЛИЧНО ДА ДАМ, Е ДА СЕ ИЗПРАТИ КОМИСИЯ ПО ОКОЛНАТА СРЕДА С ГАЙГЕР-МЮЛЕРОВ БРОЯЧ И ДА СЕ ИЗМЕРИ РАДИОАКТИВНОСТТА В РЕГИОНА. ПОНЕ ДА СЕ ЗНАЕ МИНИ-РАКЕТАТА - НОСИТЕЛ НА ЯДРЕНА ГЛАВА ЛИ Е ИЛИ НЕ.

ХИТРИНО НА КАКВО РАЗСТОЯНИЕ В КИЛОМЕТРИ Е ДО НАЙ-БЛИЗКАТА АМЕРИКАНСКА ВОЕННА БАЗА?
НО ДАЖЕ РАЗСТОЯНИЕТО НЕ Е ВАЖНО. ТА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е КЕМТРЕЙЛОСОВА ТЕРИТОРИЯ НА ИНТЕНЗИВНИ ПРЪСКАНИЯ НА ОТРОВИ, ТЕЖКИ МЕТАЛИ И РАДИОАКТИВНИ ОТПАДЪЦИ, ЗА КОИТО СЕ ТВЪРДЕШЕ, ЧЕ ИЗЛИТАТ ОТ АМЕРИКАНСКА ВОЕННА БАЗА ИЗМИР. КАКВО БИ ИМ ПРЕЧИЛО ДА МЕТНАТ РАКЕТКА ТУК И ТАМ И ДА Я УПРАВЛЯВАТ ОТ НЯКОЯ ОТ БАЗИТЕ СИ ИЛИ ДИРЕКТНО ОТ КЕМТРЕЙЛСОВ САМОЛЕТ. И БЕЗ ДРУГО В ТИЯ АМЕРИКАНСКИ ВОЕННИ БАЗИ БЪЛГАРСКИ ЖУРНАЛИСТИ НЕ СА ДОПУСКАНИ, МАКАР И ДА СА РАЗПОЛОЖЕНИ НА БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ. ТА И ДА ИСКАТЕ. КАК ЩЕ ГО ПРОУЧИТЕ? НИЕ МОЖЕ ДА СИ РАЗТЯГАМЕ ЛОКУМИ, НО И ТЕ НЯМА ДА СИ ПРИЗНАЯТ ОСВЕН ДА СЕ НАТЪКНЕТЕ ТАМ НА ПУЛТА, УПРАВЛЯВАЩ ДРОНЕРИ. НО КАКТО КАЗАХ, БЪЛГАРСКИ ЖУРНАЛИСТИ НЕ ГИ ДОПУСКАТ У ДОМА ИМ, ЗАЩОТО СА ИМ ПОДАРИЛИ ТЕРИТОРИЯТА ЗА ТЕРОРИСТИЧЕСКИ АКТОВЕ ПРОТИВ НАРОДА ИМ, И ПОСЛЕ ПАК СТАРИТЕ Ж П РЕЛСИ НА КОМУНИСТИ И НА БАЩИ И ДЯДОВЦИ СА ВИНОВНИ.

ХМ, ВОДАЧЪТ ИЗГУБИЛ УПРАВЛЕНИЕ? ЖИВ ЛИ Е ТОЗИ ВОДАЧ? аКО Е ЖИВ, КАКВО ЧАКАЙТЕ, ПОСЕТЕТЕ ЧОВЕКА И ГО ПИТАЙТЕ! ИМАЛ ЛИ Е ВИДИМОСТ ИЛИ НЕ??
ВИДИМОСТТА Е КЛЮЧОВИЯ МОМЕНТ НА ВЕРСИЯТА
КОЯТО ПОЛУЧИХ ОТ ОТВЪДНОТО НОЩЕСТ.

второ мнение (третото отдолу в коментарното поле):

Цвѣта Радева сподели снимка на Stiliyan Stefanov. преди 51 мин. ·   

1 - Айде, вече уточниха, че влакът е карал със 70 вместо с 40 км/ч. Машинистът ще е виновен, както беше клошарят ... Обаче при такъв сравнително прав участък, какво като е карал със 70??? 
2 - Казаха, че били 12 цистерни + 2 буферни. Абе на снимката виждам повече. Две композиции ли са били? Ама сякаш са на една линия?
3 - Взривът и пожарът са видими на снимката. Обаче има втора зона, на която има поражения. От какво са? Сградата на училището е бяла и непокътната, а от другата и страна пак има разрушения? Между другото снимките на това училище вече не се виждат в нета! А в началото имаше много?!
4 - Още не са показали "гръмналата" цистерна. Или спукана, сцепена, пробита. Не са уточнили каква е била околната температура, за да се разбере как се е изпарил втечнения газ толкова бързо, та да гръмне.

  image Stiliyan Stefanov преди 8 часа ·    акво като е карал със 70??? 
2 - Казаха, че били 12 цистерни + 2 буферни. Абе на снимката виждам повече. Две композиции ли са били? Ама сякаш са на една линия?
3 - Взривът и пожарът са видими на снимката. Обаче има втора зона, на която има поражения. От какво са? Сградата на училището е бяла и непокътната, а от другата и страна пак има разрушения? Между другото снимките на това училище вече не се виждат в нета! А в началото имаше много?!
4 - Още не са показали "гръмналата" цистерна. Или спукана, сцепена, пробита. Не са уточнили каква е била околната температура, за да се разбере как се е изпарил втечнения газ толкова бързо, та да гръмне.   Харесва ми Харесва ми Любов Ха-ха Еха Тъжно Ядосана   Коментар Споделяне   11 Коментари image Цвѣта Радева Поставени на конкретни места експлозиви, взривени на време за да изглежда уж че от някоя цистерна на ""случайно"" преминаващия по това време влак.. АТЕНТАТ! "}" data-testid="ufi_comment_like_link" href="https://web.facebook.com/?ref=tn_tnmn#" role="button" title="Харесай този коментар" style="color: rgb(54, 88, 153); cursor: pointer; text-decoration: none;">Харесвам · Отговор · 41 мин.
ЧЕТВЪРТО МНЕНИЕ

Diana Ivanova

Пет точки,които доказват контролирания взрив:
Опитвайки се да сглоба пъзела:
1.От видеото с дрон и многобройните снимки се вижда, че няма взривена цистерна.Части от цистерната трябва да съществуват.Цистерната трябва да е "цъфнала".
2.От видеото и снимките се вижда, че няма кратер от мястото на взрива.Или варианта за метеор е изключен.Метеорът също щеше да е забелязан и от километри поне от рано пътуващи шофьори.
3.Машинистът твърди, че има разкачане на композицията а не дерайлиране.От видеото и снимките се вижда, че композицията си стои на коловоза, а тази част в близост до гарата е като отхвърлена от ударна вълна встрани...Това може да означава, че взривът идва не от цистерна, а от взрив в близост до цистерните.Това, че няма кратер означава, че взривът е въздушен.Мое предположение от втори етаж на сграда.
4.Такъв взрив на цистерна е практически невъзможен.Първо би последвал пожар и едва след определено време би могъл да се получи взрив, който обаче няма такава ударна мощ да събори сградите наоколо...Сграда пада и при взрив на бойлер, но ако той е вътре в сградата.На открито цистерната няма тази разрушителна мощ.
5.На снимките и видеото не се виждат локомотива и първите цистерни които той е теглил.Или те благополучно са се отдалечили от епицентъра без да излязат от релсите.Но не са излязли от релсите и вагоните по-назад, отдалечени от гарата.Те си стоят на коловоза по който влакът е влязъл.Или композицията се е разкъсала от врив южно от вагоните, който е отхвърлил цистерните намиращи се в средата на композицията встрани на север.От тях няма "цъфнала", гръмнала цистерна...
Николай Димитров

Oще 1 становище в подкрепа на моето получено Послание от Отвъдното (моите канали по принцип предсказват до 99 процента!):

Чикагото доказа с факти, че в Хитрино е имало умишлен взрив!

Автор: zahariada Категория: Новини   image
Прочетен: 407 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 12.12 11:50 image image
  Чикагото доказа с факти, че в Хитрино е имало умишлен взрив!   image

Това, което виждате като снимка е ексклузивно заснето от дрон. Според Венци Чикагото, много явно могат да се отличат два периметъра на взрив. Нещо контролирано и направено умишлено.

Той твърди и, че тук е намесена професионална работа на шпионската организация Мосад, по поръчка на Бойко Борисов.

Според него фактите са достатъчни, за да се определи, че тук става на въпрос за умишлен атентат, а не за нелеп инцидент.

Той споделя и изказване на експерта Борис Галев, който смята, че скъсването на влака е причинено от експлозия.

 

Венцислав Ангелов:

!!! ЕКСКЛУЗИВЕН КАДЪР ЗАСНЕТ от ДРОН ПОКАЗВА ДВА ПЕРИМЕТЪРА на ВЗРИВ....!!!! ТУК ВЕЧЕ ИМАМЕ КОНТРОЛИРАН ВЗРИВ...!!! ЗАЙКО БАЙКО ПОЛУЧИ ИНФО, ЧЕ ДЪЛГАТА РЪКА НА ЦИОНИСТКАТА ШПИОНСКА ОРГАНИЗАЦИЯ - МОСАД , ДРУЖКИТЕ НА САТАНИСТА и ЦИОНИСТА - БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ИМАТ ПРИНОС ЗА ТОВА САТАНИНСКО ДЕЛО...!!!!

image

Източник: ТУК


- Експерт твърди: Цистерна с пропан-бутан не може да се взриви! Автор: varg1 Категория: Новини   image
Прочетен: 177 Коментари: 1 Гласове: 3
Последна промяна: 11.12 20:11
image

 Цистерна с пропан-бутан не може да се взриви. Това пише във Фейсбук Георги Манолов, който 10 години е извършвал технически надзор на ГСИ. Каква може да е причината за взрива в такъв случай?

Ето целия коментар:

Повече от 10 години извършвах технически надзор на ГСИ.
Цистерна с пропан-бутан не може да се взриви!
Взривоопасната концентрация пропан-бутан - въздух е от 2-9%! В цистерната налягането е около 8-10 атм , спука ли се цистерната, газта ще гори на разстояние от пробойната. Нарича се стоящ пламък. Разлятия пропан-бутан гори, няма как да се взриви!
Втечнения пропан-бутана е по-тежък от въздуха и по-лек от водата.От течно до газообразно състояние пропан-бутана увеличава обема си 260 пъти и трябва да се смеси с въздух в съотношение 7% газ към –93% обемни единици въздух. Този процес иска време и затворен обем.Времето е студено и изпарението е бавно. Как да се получи взрив при тези условия? Няма как!
Взривната вълна е разместила леглата на хората в Шумен, на 20 километра. Какво може да предизвика ударна вълна на 20 километра?
Едва ли ще научим причината.

http://www.bnews.bg/article/220504-ekspert_tvardi_tsisterna_s_propan_butan
_ne

mozhe_da_se_vzrivi

а ето и едно по-различно мнение от Фейсбуук:

"}" data-testid="ufi_comment_like_link" href="https://web.facebook.com/#" role="button" title="Харесай този коментар" style="color: rgb(54, 88, 153); cursor: pointer; text-decoration: none;">Харесвам · Отговор · 1 час image Ди Златанова Лъжат ни отново, с медийната схемата КТБ! От сайтът България
3 часа · 
Кое е това село в което турския президент държи речи на турски и не се превежда на Български?!!?!
Кое е това село в което населението размахва ТУРСКИ знамена все едно са му родни!!!!
Кое е това село в което се издига паметник на ТУРСКИ БОРЕЦ платен от Турция??!?!?
Кое е това село в което децата пеят турски песни за да веселят турския президент?!?!!?!
Кое е това село в което децата рецитират на турски?!?!?!
Това е Хитрино, с турско име - Шейтанджик!!!!
Сега от всички нас са отпуснати помощи за това село - 10 милиона лева!!!
Трябваше с тези 10 милиона лева да купим 100 000 калашника и да ги раздадем на народа - защото догодина за добрината ни ще ни отхапят ръката!!!
Но народа е сляп и глух и по еврогейски състрадателен!!!
Бог да пази България - че друг да я пази не остана!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=zfT5Ix-VQIk


Тагове:   видимост,   игил,   изис,   дронер,   уса,


Гласувай:
11



Спечели и ти от своя блог!
1. latestnews - А ето и едно по-различно мнение от фейсбуук (понеже блог.бг не прие текста), помествам тук:
12.12.2016 21:13
Харесвам · Отговор · 1 час
Ди Златанова
Ди Златанова Лъжат ни отново, с медийната схемата КТБ! От сайтът България
3 часа ·
Кое е това село в което турския президент държи речи на турски и не се превежда на Български?!!?!
Кое е това село в което населението размахва ТУРСКИ знамена все едно са му родни!!!!
Кое е това село в което се издига паметник на ТУРСКИ БОРЕЦ платен от Турция??!?!?
Кое е това село в което децата пеят турски песни за да веселят турския президент?!?!!?!
Кое е това село в което децата рецитират на турски?!?!?!
Това е Хитрино, с турско име - Шейтанджик!!!!
Сега от всички нас са отпуснати помощи за това село - 10 милиона лева!!!
Трябваше с тези 10 милиона лева да купим 100 000 калашника и да ги раздадем на народа - защото догодина за добрината ни ще ни отхапят ръката!!!
Но народа е сляп и глух и по еврогейски състрадателен!!!
Бог да пази България - че друг да я пази не остана!!!!
https://www.youtube/watch?v=zfT5Ix-VQIk
цитирай
2. apostapostoloff - Ти съвсем определено си
13.12.2016 06:14
от село Глупино.
цитирай
3. latestnews - На тия "Умници" или "Хитреци", дето ме обиждате на вътрешна поща
13.12.2016 10:56
Преди да обиждате, четете.
А след като прочетете - мислете, най-малкото което се иска.
Да не казвам проверете - това вече ви е много.

Вече ви обясних в увода на този постинг от къде идва информацията.
Това не съм АЗ.
Аз правя разлика между Мен и Другия Свят (духовния, оня свят или както искайте го наречете).

Ако бъркате субект и обект и подлог и сказуемо, помощ няма. Няма и да има.
цитирай
4. latestnews - До Господина от София
13.12.2016 10:58
apostapostoloff написа:
от село Глупино.

Господина от Софиъъ?
Да ви изброявам ли колко къщи е съставлявала София непосредствено след Освобождението й от Турско робство?
Вашата баба и дядо със сигурност не са живеели там.
А пък родителите ви не са успели да ви дадат възпитанието, и да са ги настанили там безплатно през Реалсоциализъма.

цитирай
5. latestnews - Умните хора подават аргументи, а троловете на блог.бг започнаха да обиждат
13.12.2016 11:01
шило в торба не стои. Трябва да покажат че Блог.бг бъка от такива
цитирай
6. latestnews - ЗАЩО ТРОЛОВЕТЕ ОТХВЪРЛЯТ ЕДНА ВЕРСИЯ БЕЗ ДА БЪДЕ ПРОВЕРЕНА ТЯ?
13.12.2016 11:03
???
(НЕДОУМЯВАМ)

ПЛАЩА ЛИ НЯКОЙ НА АТЕНТАТОРИТЕ (ПЪРВО),
СЛЕД КОЕТО И НА ТРОЛОВЕТЕ (ДА ИМ ГИ ЗАМИТАТ НА ТИЯ ПЪРВИТЕ, ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА)???

СЕРИОЗНИ ВЪПРОСИ.
ОТГОВОР НЯМА.
цитирай
7. latestnews - ЕТО, ИМАМЕ СЛЕДА
13.12.2016 11:06
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ЧЕТОХ ВЧЕРА И ВИ РАЗШИРИХ ТЕМАТА С ЧУЖДИТЕ МНЕНИЯ,
ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ СЕ НАТЪКВАМ НА ПОСЛАНИЕТО МИ ОТ ОТВЪДНОТО.
ЕТО, Г-Н НИКОЛАЙ ДИМИТРОВ ОТГОРЕ ГОВОРИ ЗА "ВЪЗДУШЕН В З Р И В"?
Той стигна до моето прието послание на Отвъдното.
Въздушен взрив значи.
А аз да съм твърдяла нещо друго?
Това "глупост" ли е на г-на гражданина от село раждан от София, г-н Апостол Апостолоф?
цитирай
8. latestnews - Г-н Чикагото говори за "умишлен взрив"
13.12.2016 11:11
Пак взрив, значи.

А не станахме ли много селяндурите-глупаци,
г-н Апостолоф?
Кой ви плаща да говорите глупостите вие?
цитирай
9. latestnews - още
14.12.2016 13:03
http://bultimes/vzrivat-v-selo-hitrino-be-kontrolirano-meropriyatie-na-tsru-pentagona-izvarsheno-chrez-krilata-raketa-s-tsel-otklonenie-na-obshtestvenoto-vnimanie-ot-podgotvyanite-smartonosni-dej/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: latestnews
Категория: Политика
Прочетен: 1173252
Постинги: 2021
Коментари: 478
Гласове: 236
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031