Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.12.2016 09:18 - Везната в ръцете на шведската Темида се е разстроила и има нужда от ремонт, що касае закона LVU
Автор: latestnews Категория: Политика   
Прочетен: 483 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2016 09:26


Везната в ръцете на шведската Темида се е разстроила и има нужда от ремонт, що касае закона LVU

Везната в ръцете на шведската Темида се е разстроила. Тя има нужда от ремонт, що касае претеглянето на провиненията на частното лице и на държавното, или на избраното от шведската държава, що касае случаите на LVU (закона за принудителното национализиране на децата).

Вие и децата ви в Швеция, може да станете лесно жертва на сигнал на недоброжелателен и расистки съсед (като нас). В подобен случай съседката или социална секретарка започват да твърдят, че те «виждат в бъдещето» (Стават един вид българската пророчица баба Ванга). Журналите ви за добросъвестно майчинство и родителство издавани от детската здравна централа BVC (като в нашия случай) безследно и незаконово изчезват. Шведските съдилища приемат всяка лъжа, идваща от устата на държавно и институционално лице за «чиста монета» а «забравят» да искат документацията и дори присъствието ви (като в последното ни дело през ноември 2012 и 2016 и двете дела са били секретни и без да бъда уведомена като родител, за да мога да присъствам и се защитя на тях и да защитя детето ми).

Провинение няма, но има «съмнение за нещо, което можело да се развие в бъдещето» - аз го наричам «Синдрома на Ванга в Швеция».  И според  десетките параграфи на закона Ел Вйе Ю, държавата има правото да отнеме детето ви дори за такива бегли фантасмагористически недоброжелателни «представи». Разбира се, родени в болния расистки мозък на лице от службите или на тяхна приятелка, та макар и расист и преследевач като в нашия случай, г-жа Г. Корлссон, информаторка и приятелка на социалните служби, чиито провинения в полицията за расистки обиди и преследване на децата изпаднаха изцяло в първото им социално разследване през 2005 година, и където расистките нападки бяха укрити, а социалните задействаха това си първо социално раследване по «сигнали» на същата особа – Г. Корлссон и то само шест дни след моята жалба в полицията за тормоз на децата – или на практика я защитиха и взеха страната на преследвача на децата.

Обаче законът LVU, макар и крайно суров, не е еднакво приложим за всичките страни. Изведнъж той спира да действа, когато потърпевшото и вече пласирано в детски социален дом, дете (национализираното дете) стане жертва на изнасилване, вадене на органи или побой – в случаи като починалите вече деца Доня Хассан и Йенни Петерсшон, Дониел Сиигстрьоем, шведската държава отказва да извърши и води някакво разследване за смъртта на тия нелепо убити деца.

Изведнъж документите на детската здравна централа BVC безследно изчезват. И никога не биват намирани. Пък и се намираме в държава, чийто съдилища и съдии никога «не се досещат» че трябва да изискват от обвиняемите някаква документация. Една лъжа на социален служител или негов роднина и приятел важи над тонове с документация, включително такава на социалните служби от миналото. Добре дошли в Швеция.

Едната от ръцете на  шведската Темида е парализирана. Везната й е паднала.

Нужно е някой да я намести и ремонтира.

http://familjentomovi-kallmyr.mozello.com/news/params/post/1052931/

 

 

 

 

 

 





Тагове:   Швеция,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: latestnews
Категория: Политика
Прочетен: 1173230
Постинги: 2021
Коментари: 478
Гласове: 236
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031