Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.02.2017 19:06 - Кой, как и ЗАЩО уби ОБЕДИНИТЕЛНИЯ ПОЛЕВИ КОМАНДИР Гиви?
Автор: latestnews Категория: Политика   
Прочетен: 1075 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 10.02.2017 19:19



Юрий Орешин
Странно,но все герои самостийной самозванной ДНР погибают не на поле боя.

Лев Мышкин преди 6 часа ·  

#Донецк прощается с Гиви. Десятки тысяч людей провожают в последний путь настоящего героя! http://m.kp.ru/daily/26642.7/3660636/



«10 февр 2017 ПО ПОВОД СЛЕДНАТА ТЪЖНА И ТРАГИЧНА НОВИНА, НА КОЯТО БЪЛГАРСКОТО НАРОДОНАСЕЛЕНИЕ РЕАГИРА С ПЛАЧЕЩИ ИКОНКИ ПО ФЕЙСБУУК, НО КОЯТО БЕ ЛЪЖЛИВО ПРЕДАДЕНА ИЗ БЪЛГАРСКИТЕ ПОДКУПНО-ПРОДАЖНИ ПРОЗАПАДНИ ЧУЖДОПОКЛОННИЧЕСКИ МЕДИИ. ПРИЗЛЯВА МИ ДА НАБИВАТЕ В ЧУТУРИТЕ БЕЗ ГРАМ УВАЖЕНИЕ КЪМ ЧИТАТЕЛИТЕ СИ, МИЛИ «РОДНИ» МЕДИИ, ДУМАТА «СЕПАРАТИСТ». Водачите на ДНР и ЛНР не са сепаратисти! Те са славянообединители! Те воюват за обединение с останалите славяни. Имам в групата ми за Славянско обединение самият Олег Царев. И той е там също поради същите причини. А не за да се сепаратизира от останалите славяни. Хората се борят за обединение за по-добър живот, за спиране на проникването  западния и северния  ФАШИЗЪМ и бандеровщина през

Киев, както и за спиране на наемническите германски, еврейски, британски и американски армиии подкупени от Фашистки Киев. Думата фашизъм ви е  спестена и премълчана от нашите лъжливи и коруптни, подло подкупни български медии, за сметка на набиваната в чутурите ни дума «сепаратизъм». Няма такова нещо. Както казах хората искат да си възстановят великия СССР, чието бледо копие е ЕС.

Питам се намерили ли са опожареното тяло? Имало ли е изобщо труп? Или са събирали кожата му по стените като в иракски бункер за цивилното население по време на Персийската война? Тия пикантни подробности нашите усложливи медии са ни спестили. Убийство като убийство, нещо приятно и полезно според тях, нали касае един «сепаратист»?

 Живейте в мир!»

От нашата подкупна лъжеслагаческа преса:

Мария Томова

8 февруари 2017 г. Руски дневник  След гибелта на Арсен Павлов-Моторола през октомври миналата година, Михаил Толстих обеща, че ще отмъсти за убийството на своя единоборец и приятел. След това той започва да получава заплахи от украински екстремисти, пишат руските медии.

 

Командирът на батальон "Сомали" Михаил Толстих, известен като Гиви, загина при терористично нападение в сряда (8 февруари), съобщи представител на военното министерство в самопровъзгласилата се Донецка народна република (ДНР), цитиран от "Взгляд". Терористичният акт е извършен около 6:00 ч тази сутрин, като Толстих е бил убит от експлозия в кабинета си.

Командирът на батальон "Сомали" Михаил Толстих, известен като Гиви, загина при терористично нападение в сряда (8 февруари), съобщи представител на военното министерство в самопровъзгласилата се Донецка народна република (ДНР), цитиран от "Взгляд". Терористичният акт е извършен около 6:00 ч тази сутрин, като Толстих е бил убит от експлозия в кабинета си.

http://bg.rbth.com/news/2017/02/08/medii-kakvo-znaem-za-ubiystvoto-na-legendarniya-komandir-ot-dnr-givi_698131

Гиви загина в сряда от изстрел с реактивен огнемет "Шмел", нанесен по щаба на опълченците. От ДНР обвиниха украинските спецслужби за убийството.

Миналата събота в центъра на Луганск се взриви автомобил. Инцидентът бе определен като терористичен акт. В него загина шефът на управлението на народната милиция на ЛНР Олег Анашченко, с което на практика структурата бе обезглавена. Министерството на отбраната на ЛНР тогава обвини украинските спецслужби за съучастничество в инцидента.

http://bg.rbth.com/news/2017/02/08/kreml-kategorichno-otreche-obvineniyata-che-stoi-zad-ubiystvoto-na-givi_698176

Командирът на украинския сепаратистки батальон "Сомалия" Михаил Толстих, известен като Гиви, е бил убит с противотанков гранатомет "Шмел", предаде ТАСС, позовавайки се на сепаратистката Донецка информационна агенция.

"Смъртта на Гиви е от полза за украинските специални служби", каза източник от оперативното командване на самопровъзгласилата се Донецка народна република в Източна Украйна.

Руската държавна телевизия показа кадри с пожарникари, които гасят пламъци в сграда, където се смята, че се намира централата на 35-годишния Толстих. Виждат се няколко стаи, опустошени от експлозия, предаде Асошиейтед прес.

На 16 октомври м. г. при експлозия на взривно устройство в асансьор бе убит Арсен Павлов с боен псевдоним Моторола, командир на батальона "Спарта" от войските на донецките отцепници. По подобни начини, при засади или с коли бомби, са убити и други сепаратистки командири.

Самото съществуване на паравоенни като Гиви подсилва позициите на украинското правителство, което отказва да води преговори с хора, които смята за терористи.

http://www.mediapool.bg/ukrainskiyat-separatistki-komandir-mihail-tolstih-e-ubit-s-granatomet-news259894.html

А ЗАЩО ГИВИ БЕ ТОЛКОВА ОПАСЕН ЗА ФАШИСТИТЕ, НАЕМНИЦИТЕ НА НАТО И БАНДЕРОВСКИТЕ НЕОГОСПОДАРИ НА СЛАВЯНЩИНАТА ОТ КИЕВ? МОЖЕ БИ ЗАРАДИ РЕШИТЕЛНОСТТА СИ ЗА КОЯТО ЧЕТЕМ В ЕДНА ПО-ОБЕКТИВНА СТАТИЯ:

Гиви: «За смъртта на Моторола ще изравним всички градове до Киев»

Дата на публикация: 17 октября 2016, 19:34

Убийството на един от легендарните командири на ДНР Арсен Павлов «Моторола» вчера вечерта потресе Донецк.

Заедно с него загина неговият охранител и няколко човека бяха ранени.

В момента се провеждат оперативно-следствени действия, целта е да се установят престъпниците и те да се ликвидират.

В града е обявен план «Перехват», провежда се контратерористична операция.

Независимо от отричането на пряката си съпричастност към престъплението, ръководството на СБУ и МВР на Украйна има пряко отношение към убийството.

Те бяха едни от първите, които съобщиха за ликвидирането на Моторола.

 След като им «просветна», че това е било погрешна тактика, Киев промени риториката си.

 Във връзка с трагичното събитие в ДНР е обявен тридневен траур.

 Хиляди хора поднасят цветя на мястото на гибелта на Моторола, изразявайки съчувствието си към семейството на загиналия.

 Лидерът на ДНР Александър Захарченко заяви, че вече са установени организаторите на покушението.

Той обеща, че разплатата ще ги застигне скоро, където и да са се скрили.

 Още по-твърдо по този повод се изказа приятелят на Моторола — командирът на батальон «Сомали» Михаил Толстих «Гиви».

 Той е потресен от гибелта на другаря си, с когото в продължение на много дни се е сражавал около летището на Донецк и е стоял рамо до рамо на други участъци от фронта.

 Гиви заяви, че виновните за смъртта на Моторола ще бъдат застигнати от сурова карма.

 «За убийството на Моторола те ще заплатят прескъпо. Който и да е направил това — много скоро ще си получи заслуженото. Всеки град, който завземем до Киев, ще бъде изравнен със земята. За всеки убит, ще бъдат убити хиляди врагове. Ще направим това», — каза Гиви.

http://bgr.news-front.info/2016/10/17/givi-za-smrtta-na-motorola-shhe-izravnim-vsichki-gradove-do-kiev/



Тагове:   гиви,


Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: latestnews
Категория: Политика
Прочетен: 1180941
Постинги: 2021
Коментари: 478
Гласове: 236
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930