Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.06.2017 12:14 - Операция Фалс Флаг, телевизионните оргазми и кармата на натовските бомбаджии, Югославия 1999 г.
Автор: latestnews Категория: Политика   
Прочетен: 580 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 07.06.2017 09:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Отново за Левкемийните войни на Хубавата Мъд-елейна, народни, практични и публично одобрени в името на харакирито и мазохизма славянски.
Да се върнем през далечната 1999 година. Мартин МакГиннесс беше неизвестно локално момченце, красиво усмихващо се на невестите от Дерри в местната църквичка, току-що осъществило лордската си мечта да стане президент на Северна Ирландия. Старата "цивилизована" Европа се тресеше от дипломатически скандали и масмедиална путковщина. Клъстър бомбите падаха по площадите и обиваха обикновени лелки, връщайки се с малко моркови и хлебец у дома. Забранените по света, но не и на Балканите от любимото ни ЕС клъстър-бомби проникваха дори в баните където майки къпеха децата си, едно такова дете беше малката Милица Ракич, обявена за светица от православната църква на Югославия.

image

Цвета на необикновено Лилавото лице на швеският социал-демократ
Йъран Персшон по шведския телевизионен екран през 1999 година намира своето обяснение, както и забравата на свян от логопедическите си проблеми у шведския народопартист Лорсш Лейонборй, тия феномени ставаха когато двамата получаваха народни оргазми по телевизията крещейки за още бомби за иначе социалистическите си сестри, братя и за техните деца и родители на другия край на Европа. Дъщерята на Уулоф Пальме срещна съдбата си в магазин за дамска конфекция, след като предварително се разхождаше по шведските улици като чаршафено чучело заливано с кърваво-червената боя на протестиращите здравомислещи шведи. Един социалист от Испания, с логопедически проблеми и той, но командващ ЕС, с жена-детска учителка, нямаше нищо против да крещи всеки ден за още натовски бомби по югославските детски градини, училища, болници и жилищни домове, пазари. Възмутени читателки от цял свят изпращаха запъртъци на немският държавен глава, наричайки го "ерегирал кур на фотомодел", май че само той показа някакъв свян. Датският народ беше изпеперунгирал, освен че посещава заведения за любов с животни, той се беше заразил от натовската поквара и се кефеше на обезлюдяването на Балканите под радиоактивните му бомби. Отровата беше проникнала надолу в народните корени. Немският запален бомбаджия Йошка Фишер би гръб на манипулацията на фотоколажите на външния си министър и бе заради това и други любовни отклонения залят със зелена боя от своите собствени зелени човечета, но войната не му пречеше да върши любов из шведските замъци където да измисля с една българска елитна "Пудка" план "Путкова" и да опипва задните части пред камерите на Евронюс без свян на същата българска подкупно-путкова особа. В наша родна си България почерняха пипера, доматите, гроздето, млякото и сиренето и се появиха първите случаи на Болестта на Моргелссон в северо-западна България, останали невидими за българското здравеопазване и медицина. Народът намери лек да ги маже с разтвор на сода-бикарбонатная. Лекарска конференция в Лондон уплаши света, че една-единствена частичка обеднен уран е в състояние да разруши имунната система на човека и се пренася с вятъра над цялото Земно кълбо. Тази новина не уплаши министервството Иван Костов-Надежда Михайлова и ромът от с. Черкаски с имоти в Манхатън - Петър Стоянов. Техните екологически "експерти" учеха по биги тиливизията народа ни да си ръси филиите с обеднен уран. Докато те си пазаруваха само минералная вода за семействата си. Генерал Джордж Робертсън затова пък се заинати и въпреки натиска на Пекка Хаависто, натискан от моя Милост, и поддаването пред Коффи Аннан в писмото си 10 години по-късно, устоя да не направи самопризнания за още по-опасния плутоний. Българското и сръбското население взеха да мрът като мухи поради бума на левкемиите, само българските медии не знаеха за произхода им. Тайната стана обществена и колективна.
Една видна чехска еврейка (наричана Хубавата Йилеена отогоре) напипа най-сетне младия албанско-терористичен кур и стартира сексуалния си живот и получи романса на живота си както и акции в косовските банко по телекомуникациите, откраднати от бившия югославски народ. Циркът беше пълен и е наложително да обърна внимание на съвременната жадна за славянска кръв НАТОвска сволочь, че над 15 души - военоначалници от НАТО и политици, чиито гласове ЗА още радиоактивни и клъстър-бомби най-много се чуваха през далечната 1999-та година, не преживяха войната, те не бяха убити като Джинджич, ами за тях се погрижи Съдбата, Кармата и повечето не навършиха и 50 години. Явно не бяха умни, нито полезни на Природата и дори на Асурийския илюзорно-фалшив Свят, който побърза с всевъзможни заболявания да се отърве от тях. Жалко, а някои от тях като Ругова и като британският външен министър дори звучеха "убедително" след като повтаряха лъжите си хиляди пъти, започнали да вярват в тяхната истина. 20 години по-късно под моя учуден поглед пръкнаха първите български здравомислещи анализатори. Те дори разкриха една от забранените за разкрития измами на САЩ - операциите "Фалс Флаг". Моите поздравления, по-добре късно, отколкото никога. Българският слушател и читател продължава да се предструва на невменяем и на празноглав. Но му е простено. Все пак е жертва на чуждестранните медии, заместили неговите, собствените и е мишена на постоянни закани по фейсбуук че срещу него ще бъде изпратена жандармерия, ако чете "истинските новини на телевизия НОВА".

REKLAMA

От този
САЙТ можете да си поръчате книгата "Асандж от игла до конец" - сборник статии, електронна книга, на Мария Томова-Каллмир. 






Тагове:   Югославия,   нато,   1999,


Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: latestnews
Категория: Политика
Прочетен: 1182919
Постинги: 2021
Коментари: 478
Гласове: 236
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930