Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.08.2018 10:26 - Ние с Антония Андонова не сме Мегън от Лондон нито от Норвегия, за да се загрижи България за нас!
Автор: latestnews Категория: Политика   
Прочетен: 1379 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 14.09.2018 13:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Антония Андонова е част от жертвите на шведския геноцид за които Българи и българите отказват да знаят и за които институциите ни нехаят. Нейните деца и децата на други пострадали български родителници в Швеция са невидими за българските хуманитарни борци и герои. Запознайте се с малко факти от случая й. Днес децата й са отчуждени и асимилирани от шведската култура, както това е станало с моите. Дали са й за да я дразнят по един час свиждане на три месеца, и на тази среща под надзор на шведските социални служби, децата й я питат тя коя е и наистина ли ги е родила!! Но най-важното за българите в разните групи които си приписват революционен и борствен характер е да я нападат и обиждат на психика, с което им пожелавам на деца и внуци нейната или моята участ! 

Изказвания на Антония Андонова:

КОНТАКТЪТ
Влязох сама в контакт с шведските социални служби през 2004 година, защото Фредриик измъчваше мен и детето и социалните струпаха вината върху мен.

ОТНЕМАНЕТО
"Като българка, нямам финансови условия за семейство. Отнемат ти детето когато искаш пари да го издържаш. Социалните са луди"

ОЩЕ НАСИЛИЕ
(Под снимката й като по-млада на Фейсбуук)
Това е само знак на протест и персонала не ги разбираше. Те упражняваха насилие над децата ми.Заради това се карах с тях.


КОИ ДЕЦА ОТНЕМАТ В ШВЕЦИЯ?
(Превод)

"Да, какво да кажа, те отнемат невинни, добре гледани деца от невинни и добре чувстващи се родители, но дечурлига, които са под наркотици и развалят обществото са на свобода".

САМОТАТА И ТЕРОРА
"Аз нямам с кого да споделя и никога не съм имала много, но ме тероризират сякаш съм милионер..."


ЕЗИКА
Не съм длъжна да бъда патриот   Държах единствено децата ми да знаят езика, защото ми е роден   Просто не искам да ми налагат чуждото   Ако не съм родена за да бъда патриот, няма нужда да ме карат насила   Може да имам някаква друга задача в живота   Не сме длъжни да правим всички едно и също (ПРЕВОД:)
Защо един зависим от доживотни помощи сомалиец има правото на своите деца и на своето семейство, но не и аз, която съм бяла и работещ европейски гражданин? Защо моите деца не бива да говорят своя роден български език, ако това не им пречи от правото да учат шведския език паралелно? Трябва ли английският да доминира над българския у дома? Не би трябвало ли да направим българскияе един език в ЕС за да бъде справедливо?

Моят коментар:

За изказването на Антония с езика съм съгласна, след намесата на социалните служби на Швеция и моите деца разговарят с мен на английски и въпреки, че са имали през 4 и половина годинаотлични дипломи в България и българския им е матерен и роден език запо4наха под давление на шведския им баща още в съдебната зала да лъжат в Монтана, че уж не разбирали български а ве4е 4е уж са го  забравили съвсем!! А сега да продължим с нейните мисли от Фейсбуук:

ИЗОЛАЦИЯТА
(ПРЕВОД:)
"Те изолират щастливи и добреразвити деца от родители които са кадърни да се справят сами, защото майката не е родена в Швеция и не е богата с пари. Съвсем незаконно!"

ДЕПРЕСИЯТА
Подтискам се в чужда страна, и точно това ме вкарва в депресия, след като отнеха и децата, и не мога да живея самостоятелен живот...

МЕЧТАТА

Мечтая да живея в някоя славянска държава с децата..

ПАРИТЕ

"На кои мигове отдавате значение като ядро на живеенето си и на кои като периферия, по която се преминава, за да се стигне до ядрото? 
Ядрото, което изпълва със смисъл дните и нощите ви.

Детето! Откакто съм майка то да е център и смисъл на моята вселена, си стана някак естествено. И това изобщо не означава , че нямам лично пространство или време за себе си, защото детето е моето пространство и време!"

ТОРМОЗА

"Аз съм 
тормозена от детството и не съм в състояние да работя като възрастен.
 Загубих от друга страна децата, за неправомерни действия на обществото и социалните услуги. Не получавам отговор, когато викам за помощ, защото съм емигрирала, но не съм емигрирала, за да плащам недостатъците на обществото?!
Пари щях да имам ако не бях
родила децата. Проблемът е, че аз не искам да имам
пари. Аз искам да имам
деца."

ИСК ЗА ИКОНОМИЧЕСКО ОБЕЗЩЕТЕНИЕ

"Аз искам икономическо обезщетение от социалните, за гаврата и заплахите в Линдгорден, които са неоснователни и незаконни. За всички обиди, експлоатация, незачитане на човешко достойнство и граждански права като пълнолетен поданик на европейска държава. Защото социалните никога не са били професионални и се държат като изроди и трябва да има правосъдие."


Моят отговор до Антония на Фейсбуук до нея:

и аз го искам мен ме пребиха, инвалид и ме доинвалидизираха и тровеха и сега съм ъндергроунд, не съм си виждала децата осма година. но кой ти го дава, не и нацисти и расисти, не вярвам някой да се застъпи за нас двенките освен ние една за друга. пълен отврат!

ЖЕЛАНИЯТА

"Никога не съм искала модни дрехи, деликатеси и подаръци. Подаръци приемах само за Коледа и рожден ден. Исках да се развивам, да кандидатствам в университета, да бъда добър и силен родител. Ако бях приела неговите подаръци на добро желание, нямаше да се разведем...

Политическа система без мисъл ражда престъпна държава..."



ДОМА В БЪЛГАРИЯ
"А който няма дом в България? Как да създам семейство в България,
като заплатата не стига да си изродя, нахраня, облека и изуча децата?"


ОБРАЗОВАНИЕТО И ВЪЗПИТАТЕЛНИТЕ ДОМОВЕ
19 август в 22:11 ·  

Превод: 
Възпитателните домове не са по-добре във всеки случай. Разликата е, че в моя случай аз съм дискриминираната. Социалните не бива да изискват да съм заможна като родените тук шведи. 
Освен това да прибавят изисквания за по-високо образование, когато аз в действителност съм се интересувала и съм била на път към него,  но не съм имала същите условия и подкрепа от дома в родината ми, за да бъда еднакво образована като съпруга ми... и не съм длъжна моите родители да са по-високо образовани, за да носят вината като родители, когато в действителност нямаме никаква вина... единствено липсва това което всъщност би трябвало да е човешките ми права когато съм била малка. Най-лошото е, че не мога никога да акцептирам, едно момиче, което е биологическа дъщеря на възпитателната майка, трябва да е родено в Швеция с най-добрите възможности да се сдобие с едно добро образование, но все пак не е сторила нищо да го стори това, ами прави дете като млада майка на 15 години само и социалните желаят да кажат, че ние лежим на същия квот на интелигентност, макар аз да съм израстнала в чужбина и никога не съм имала същите възможности като нейните да развия собствения си потенциял и да се образовам, Социалната им политика не струва пукната пара! ТЕ да смятат, че съм била лоша родителница, след като ние не сме имали същите условия на сигурност в родината ми, тъй че съм пресмятнала като от само себе си разбиращо се да мисля за издръжка и възможности за доходи за бъдещето, нещо което съпругът го брои за изобилие и каприз само защото той винаги го има наготово сервирано на чиния като швед."
 

MОЯТ собстевен коментар на тази тема:
Аз като съм с 36 години образование от 2 държави и с отлични дипломи и с ъс 170 курса само от шведския комвукс, къде съм сега, не съм ли Ъндергроунд в България?
Ако се образоваше тя милата, ами и на нея социалните й службари щяха да нарекат педагогическия й институт ПИДУ в ПЕДО и вместо педагод да осъмнеш педофил като на мен в социалните им лъже-доклади!

СВИЖДАНИЯТА
Свиждането не е самостоятелно и правилата не ги определям аз. Това ме подтиска защото губя себе си, не мога да бъда истински себе си с децата, свикнала съм да бъда активна като родител и не мога да взимам задна позиция.

ОПАСНИ ЗА ДЕЦАТА?
Какво имат предвид с това опасна за децата? Нали се борех за тяхното право през всички тези години?

Моят коментар
те , шведските социални служби и за мен лъжат че съм опасна, защото съм била писала по три писма на ден за да моля за един литър Рингер интравенозно за да ги спася от паразити и тении 2007 година.

и още един коментар от мен:

 Antoniya Andonova ами ние в Швеция сме били "луди" според тоя господин и неговите членове на групичката му. А тея българи в Норвегия като него били "нормалните на България". Аз не му знам образованието нито дали има жълта книжка но поне моите свидетелства за психично здраве и ай кю резултати многократно съм показала.

Antoniya Andonova Мария Томова-Каллмир Този господин не е психолог, а луд не е диагноза. Интересно ми е как щеше той да реагира ако беше в моята ситуация.

Мария Томова-Каллмир Antoniya Andonova Не знам доколко той е бизнесмен, нито доколко е "нормално" да позволяваш подобни обиди към непознати в групите си. И не знам доколко "автентични и нормални" са профилите на коментиращите там, понякога можеш да си отвориш фалшив профил на Фейсбуук и да си отговаряш сам. Управление   Нравится  · Ответить · 2 мин.

Простите хора не разбират интелектуалните и бързат да им лепят диагнози. Така е в България днес. уви


ПРОСТИТУТКА?
наричат ме проститутка   Обиждат ме   Иронизират ме   Използват ме   Да минат по моя път преди да тръгнат да ме критикуват   Хора с мръсни ръце нямат право да ми сочат пътя   Не те знаят кое е правилно и грешно   Дори не са направили труда да ме познават   По клюки селяндури ама това не е професионално   Първо трябва да минем по юридически път   Имам право на правова сигурност   Каквато не ми е осигурена   Нямат право да ми налагат вина за клюки и доноси от психично болни хора

Моят отговор до Антония
Мен и сина нарекоха насилници. И казаха че всички българи сме си връзвали децата за кухненската маса и сме ги налагали с колани, не им пукаше че не притежавам нито колан нито въже. Това го каза директорката на детската градина на сина ми в квартала ни в Уддевалла по нареждана на социалните служби. Дали затова сме "луди" за тоя наш модератор на българската общност в Норвегия и той ли мисли така за българите не знам вече какво им става на всички

КАРИЕРИСТКА?
"Те ме нарекоха кариеристка когато исках да работя за да изкарвам самостоятелно прехраната на децата."

Моят отговор до Антония:
Ами, расисти са. Не ни позволяват да се развиваме. Бързат да ни сортират като клиенти-лаб мишки на лекарствената си индустрия с фалшиви диагнози и с клевети и лъжи. Защото са резервирали работния си пазар за своето високохомогенно великошведско собствено поколение поне 9 поколения напред! Това е истината. Друга няма! Няма комунсти, няма гяволите. Има расизъм и национал-фашизъм!Избиват ни "извън работния пазар" така да се каже "извън играта".Трябва да запазиш силен дух и да им таковаш мамата и си кандидатствай по професията и си учи и не се коси, наеми си адвокат, нека той ти търси правна помощ. имаш право по закон на такава! Рюби спаси моите деца, защо не я наемеш нея??

РЕЗУЛТАТ ЗА ДЕЦАТА?
Ина върви назад и не може да се развива. Днес Ина е скелет и цялата в ранички, неадекватна е.

...................................................................................................................................................

А ето и моят коментар по повод един коментар на Антония Андонова в социалната мрежа Фейсбуук:

Антония Андонова, по повод коментара ти, дано ме прочетеш:

Като "#БЪЛГАРИ" мила, то звучи много гордо на софрите и хората на Гинес, но нямаме нито #посолство в #Швеция, нито #Външно, нито #Институции, които да ни защитават, по-скоро тея гледат да стане трагедия за да се отърват от една отговорност по-малко, а когато се намери след сто милиона години някаква организация заради бедствено положение като тази на Валентин, виждаш че и тя воюва с нас. Все не е разбрал. Все не са разбрали, след стотици часове обяснения и препратки към блогове и профили с филми и след стотици коментари тука в социалната им мрежа и група. Явно е в кръвта на българите да воюват с жертвите и да се гаврят с тях. Сензацията и гаврата ги интересуват. И ти казвам това от личен опит защото на децата ми оказа помощ жена от Ямайка и от Филипините, а на мен от Финландия. Това е! И ти говоря не за финанси, а за помощ от хуманитарен вид, защото ние с теб сме били в ужасно бедствено положение, и все още сме, без никакви човешки права, ние сме по данни на ООН под терор и изтезание, аз пребита и тровена и принудена да живея ъндергроунд, без да съм виждала децагта си осем години, а ти с по твоя мижав 4ас на три месеца свиждане, са ти го дали колкото да те дразнят как от4уждават децата ти! Ние с теб сме просто за посмешище даже от хуманитарните организации. Виж им ъкъла на всичките, сами да си помагаме аз от деветдесетте години насам! Шведите се кефят ако са екстрадирали поредния емигрант от Швеция и знаеш че там е последното място където човешките права да са на почит, но нашите дори борци за човешки права си седят на джапанките и все не са разбрали за геноцида който ставал в Швеция днес. Превеждам им от двайсет години насам, но те не разбират моля ти се. Който иска разбира а който не иска си намира основание и причина. Нали е така, българи?

Направи ми впечатление в групата на сънародници от #Норвегия, че дават днинаина там в групата си на мнения, прокарващи някаква окаяна теза, че щом социалните са атакували семейството ти, и си българин, обезателно си луд. Тази им линия или стратегия обаче колидира с тезите от филмите им. Или само българите в Швеция - жертви на социалните и учрежденията на Швеция, сме луди, а вие в Норвегия сте нормалните?!? За това ли всъщност са тия протести?

image




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: latestnews
Категория: Политика
Прочетен: 1181225
Постинги: 2021
Коментари: 478
Гласове: 236
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930