Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02 21:23 - МОЯТ СИН СЕ САМОУБИ СЛЕД КАТО БЕ ПРИБРАН НА ПРИНУДИТЕЛНО ЕЛЕКТРО-ШОКУВАНЕ МОЯТ СИН СЕ САМОУБИ СЛЕД КАТО БЕ ПРИБРАН НА ПРИНУДИТЕЛНО ЕЛЕКТРО-ШОКУВАНЕ
Автор: latestnews Категория: Политика   
Прочетен: 109 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 09.03 20:01


 МОЯТ СИН СЕ САМОУБИ СЛЕД КАТО БЕ ПРИБРАН НА ПРИНУДИТЕЛНО ЕЛЕКТРО-ШОКУВАНЕimage

(истински случай)
(ПРЕВОД от шведски):

Моят син го няма повече. 
Моят син отне живота си след ЕСТ. Той бе на 23 години. Моят син го няма повече - той отне живота си след ЕСТ-леченията. Той щеше днес да е жив ако не го бяха подложили на електро-шоковете под принуда, и го пуснали когато му бе най-зле!
Моят син страдаше от депресия - и имаше час в местната поликлиника за да търси помощ. Вече му беше по-добре. Роднините и приятелите също забелязаха, че му е по-добре. Един ден обаче той замина за психиатричната приемна в гр. Ексшйе за да му нагодят лекарствата и да го пуснат болнични. Там лекарят настоял да го подложат на ЕСТ-лечение. 

ПРИНУДЕН НА ЕСТ
На следващият ден моят син не заминал за там, след като той не желаел да получи ЕСТ. Тогава пристъпили към белезници и Ел Пйе Те (закон за принуда - бел прев.). Аз смятам, че не е имало основа да му се отнема свободата. На каква основа сториха това? На мен ми казаха "депресия".  Моят син бе съгласен на здравни грижи, но не желаеше да получи ЕСТ. Той нямаше свобода на избора. Лекарят предписал ЕСТ за дълбока депресия. Когато попитахме защо те бяха го подложили на принуда, те отговориха, че са го потърсили по телефона, и той не бил вдигнал. Но той не притежаваше никакъв телефон, който бе описан по документацията. 

ЗАПЛАШИЛИ ГО С ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЕСТ

В миналия петък дали на сина ми една ЕСТ-обработка противно на волята му и после го пуснали навън, без ние, близките му да сме уведомени за това. Той нямал телефон и никакъв планиран контакт с някой от болницата. Само го заплашили че в понеделник трябва да бъде насреща за ново ЕСТ Или щели да го домъкнат с полиция. Тогава той се отчаял и посегнал на живота си. 
Ние, близките, не получихме никаква информация. Не ни информираха нищо за ЕСТ-то, нито когато го прибрали под принуда, нито когато го пуснали навън. Моят син получил една брошура която лежеше на неговата маса. Но в нея нямало никаква коректна инфомация.

ПРЕНЕБРЕЖЕНИЕ ОТ СТРАНА НА ПСИХИАТРИЯТА

Когато установихме контакт с психиатрията за информация, ни посрещнаха с пренебрежение.  Аз ги попитах защо са му дали ЕСТ, тъй като синът ми бе пил лекарства един месец. И дали практикуваха това под принуда. Тогава лекарят каза, че понякога подлагаме на ЕСТ от първия ден в който те постъпват.

Разбира се, че искаме да пишем жалба. Нещо такова е недопустимо да се случи! Т.ва, което разтегли времето е, нуждата да чакаме решение от ИВУ. Болницата е направила една жалба Лекс Мария. Ще продължим случая чрез ЛЙЕФ/LЦF

Превод от шведски език: Мария Томова-Каллмир
Източник/Линк/Още подобни случаи в Швеция на сайта:  MIN SON TOG SITT LIV EFTER ATT HA TVINGATS TILL ECT https://www.elchocker.se/min-son-tvingades-ect-sjalvmord/?fbclid=IwAR26l6hAMJYwepdnqG4fZY3WSjFToZwjBweVFdXn6z9n5sZl5x5UrvJwFzQ

image AFTONBLADET.SE   Tim fick permission frеn psyket – tog sitt liv samma natt ”Patienten har vid dagens samtal sjдlvmordstankar, men inga tydliga planer.” Den noteringen gjorde lдkarteamet i Tim Blomqvists journal en fredagseftermiddag. De beviljade honom ocksе permission цver helgen. Samma natt tog 23-еringen sitt liv. ”Patienten har vid dagens samtal sjдlvmordstankar, men inga tydliga planer.” Den noteringen gjorde lдkarteamet i Tim Blomqvists journal en fredagseftermiddag. De beviljade honom ocksе permission цver helgen. Samma natt tog 23-еringen sitt liv.      
Гласувай:
2
0Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: latestnews
Категория: Политика
Прочетен: 730335
Постинги: 1500
Коментари: 471
Гласове: 216
Календар
«  Юни, 2020  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930