Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.06.2020 12:14 - САЩисаха ни 3
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 1094 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 05.06.2020 12:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Правилно подозирах, че става дума за международен заговор по американския въпрос.  Утре насред булевард "Витоша" в София ще има протест в подкрепа на убития американски крадец;  Съобщи го пред бТВ преподавател по математика в американския колеж. 
По същия начин, както САЩ спретваха цветни революции в други държави, сега си устройват негърски криминален протест. Кой и защо го прави? Прави го този политически играч, който не е сигурен, че ще спечели предстоящите избори за президент. Затова има нужда от протести и въртене на политическото говорене. Трябвала им промяна. Ами ето ви изборите! Променете нещата! Изборите са именно затова. Обаче някой много силно иска да спечели и преценява, че шансовете му неи са големи, и затова режисира криминални протести и погроми. 
Като казах "погроми", хващам се за думата. Преподавателката по история от Американския колеж, която Хекимян бе поканил в студиото, каза, че всички революции започвали с вандализъм. Но аки ще повталряме историята, тая госпожа трябва да е нечия робиня, а не преподавателка. 
Този, който започна изборната надпревара  в САЩ чрез криминални протести, очевидно разчита на негърските гласове. 
И веднага да коментирам поведението на черните в САЩ. Знаете ли, любезни, че ходите по много тънък лед? Виновни са ви белите и забравяте за другия играч, който е в правото си да ви изрине от Америка. Индианците могат с пълно право да ви кажат, че те не са ви поробвали и не са ви довели в Америка, а тази земя е тяхна. Така це - заминавайте си в Африка и претенциите, ако са към държава, то да е към Британия, чиито граждани са ви довели в Америка. Предлагам на всинца ви, независимо от цвета на кожата, да осъзнаете, че никой не е по-голям от земята, по която ходите. 
И чернокожите от САЩ да не ми се правят на големи страдалци. Ако е за робство, ние, българите, сме били под турско робство, и в момента жиевеем заедно с турци в собствената си държава. Учете се от нас на птолерантност към потомците на някогашните робовладелци. И не изкарвайте нас, българите да сме робовладелци! Понеже черньото-математик от Американския колеж призова за цигански права у нас! Черен тиквенико! Циганите никога и никому не са били роби. Дошли са в нашите земи с разрешението на турците. Имат си държава - Индия, която не им харесва, понеже там нямат цигански права. 
Черен расисте, не цигани, а българи са били роби, продавани в Цариград! Аз съм потомък на тези българи и ти нямя да ми кажеш, че нямам представа как се чувстват
негрите в Америка! При това, вие сте африканци, а не американци по прлоизход. А аз съм коренен жител на Балканите, както индианците у вас! 
Колкото до черната мадам-историчка, която учи децата, че всички революции почвали с вандализъм. Скъпа, да се върнем по пещерите и по клоните на дърветата? По какво нашите ценности се различават от суровите нрави на миналото? Тия диващини като насилие и погроми трябва да останат в миналото, а не да ги възкресяваме! 
Всичко това, което напиксах тук, е свързано не с цвета на кожата, а с начина на мислене на тия преподаватели, които - ОМГ! - на какво ли учат децата ни? 
Който участва в черните криминални протести на американците, знайте, че безплатно помагате на някого да влезе в Белия дом, използвайки негърските гласове. Ако това не бе свързано с грабежи, погроми и насилие, нямаше да реагирам така острро. Обаче де факто протестърите се приравняват с крадци, мафиоти и престъпници, понеже използват същите методи - крадат от разрушените магазини, чупят-трошат, и го правят нарочно! 
Вие, американци, които протестирате заради любимия си убит крадец, също сте крадци, а протестът ви е само замадсиране на кражбите ви. 
И сега, както се казва, дума дума отваря. САЩ като казаха А, да кажат и Б. Дотук бяха обвинени полицаите, които се разглеждат като обвиняеми за смъртта на черния крадец. А разследването?  От магазина са повикали полиция, защото убитият впоследствие, е дал на касата фалшиви пари. Ако става дума за фалшификати, то откъде престъпникът е взел тия банкноти? Кой печата фалшиви пари? Ако става дума за кражба от магазина, докъде е стигнало разследването? Правени ле са обиски в дома на крадеца, в дома на брат му и прочее места, свързани с убития престъпник? Какви са резултатите от обиските? Ако разследването спре поради протестите, значи всеки престъпник, щом може да си организира протести, може да краде и да претендира за права да краде на воля. Негрите са на път да превърнат цяла Америка в едно голямо гето!
От гледна точка на агресията на протестите. Налие има камери за наблюдение? Е? Къде са заснети хора, които грабят магазини? Искам им лицата в медиите, да ги видим. А че то и аз искам така, да отида, протестирайки, да си отмъкна нещо от Тръмп Тауър или направо от Федералния резерв! 
Заведени ли са дела против граждани, трошили и разграбвали магазини и друга чужда или обществена собственост? Кой организира погромите? Това е несвършената работа на полицията и на тайните служби! 
САЩ, ще изчистите ли криминалния елемент от протестите у вас или да действаме срещу криминално настроени ваши граждани у нас? Аз мога да кажа, че математикът от Американския колеж в София нарушава етническата толерантност у нас, като противопоставя цигани на българи! Ние се стараем да ивнтегрираме циганите, а тоя настройва циганите против нас! Пренася своите проблеми върху нашите глави! 
Искам да знам какво ще направят американските власти против криминалната насоченост на протестите? Защото да се руши и краде е престъпление. Ако не, тогава отваряйте Федералния резерв. Идвам да протестирам!








Тагове:   избори,   полиция,   сащ,   черни,   протесдти,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 180154
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031