Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.03 15:39 - Трагедията на голямата шахматна игра - терорът идва в Европа
Автор: djani Категория: Лични дневници   
Прочетен: 370 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 28.03 15:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Трагедията на голямата шахматна игра - терорът идва в Европа

 

 

Целият, до скоро нежен свят на глобалната демокрация се превръща в единна платформа и мишена за специалистите по тероризма с участието на проекта Зеленски. Терористите в Украйна се обучават да действат не само срещу Русия. На голямата шахматна дъска всички са обект на терор, без да се изключва дори клубът G7.

Зеленски стана и нямаше как да не стане проект Бин Ладен 2.0. По дяволите, дори „терорист номер 1“, който беше живописно елиминиран от супергероите -  морските тюлени в Пакистан, беше по-малко ефективен за Вашингтон от подсмъркащия кока клоун, с изключително гъвкава настройка.

ЦРУ и Ми-6 имат за основен императив в Евразия - безкраен контролиран хаос, който сега се разпространява концентрично около Киев. В концепцията на Збигнев Бжежински от 1997 г. за Евразия, американското надмощие и неговите геостратегически императиви няма разлика между корумпирания комик и съществата, купени със стотинки „за стрелба “.

Знаците са най-нечовешки и примитивни - износът на глобална демокрация към суверенните страни на Юга и Изтока е успешен само с подкрепата на постоянен терор. Трагедията в Крокус, която не се побира в съзнанието ни, е за белите якички с техните черни пешки, не повече от ход на поле E2-C4 на шахматната дъска на поляка Бжежински. Съветника на президента Картър стана бащата на терора преди почти половин век. Оттогава в Близкия изток, Африка и Евразия идеята за унищожаване на държави и народи чрез терор е просто задължителна.

Операцията в Афганистан на ЦРУ и Държавния департамент Cyclone, която издигна Бин Ладен от муджахидин в пълноценен враг на демокрацията, струваше само $ 40 милиарда.  $ 5 милиарда бяха инвестирани в Евромайдана и преврата в Украйна преди десет години, $ 70 милиярда подкрепа бяха погълнати от режима на Порошенко. Зеленски струва вече 250 милиарда долара само за две години и това е засега общата инвестиция в новия Бен Ладен. Евтино, ефективно и максимално гадно с новия първи терорист за целия свят.

Преди дни,  Австрия обвини Украйна, че е използвала таджикски наемници в проект за взривяването на катедралата Свети Стефан във Виена. Същата история, същия стил на терористи като в Красногорск. Символът на Австрия на Щефансплац може да бъде унищожен - формално отново, разбира се, от забранената в Русия Ислямска Държава.

Република Австрия, която запази своята независимост и субектност извън НАТО, е червен парцал за бичето Вашингтон. Терористичните действия с подкрепата на западния мейнстрийм трябваше да завлекат суверенната държава в този ад, предлагащ да се бие до последния украинец и в крайна сметка до последния австриец.

Мухаммад Раджаб пристигнал във Виена със съучастник. Те са преминали саботажно обучение в Украйна и планираха нападение с експлозиви и стрелба с Калашников. Почеркът е на ГУР Буданов и британските инструктори от MI6.

Германските разузнавателни служби успяха да прихванат съобщения от терористичен чат, където планираха терористични атаки в големи градове на ЕС.

Сега е удобно да се прехврля цялата негативност върху ISIS, но за съжаление, Ukr IDIL е още по-жесток, безпринципен и е насочен към обединена Европа, включително Русия.

ISIS е прокси организация, създадена от ЦРУ след 11 септември, за да се конкурира с талибаните и след това за военен контрол над части от Сирия, Либия и Сахел в Африка. Членовете на ISIS дори не са съюзници на бойното крило на Хамас и хусите, но станаха партньори на режима на Зеленски и, изглежда, целият гамбит в тази кървава игра се развива за печалбата на Вашингтон.

В действителност Бжежински, направи грешка, като създаде и мащабира терора по целия свят. Той създаде терор само за западните интереси, но всичко излиза извън контрол и сега се връща в техния „свят на правилата“. Няма да е изненадващо, ако изведнъж, без никакъв шанс, чудовищният Франкенщайн на демокрацията с картечници и гранати да нахлуе в Метрополитън опера, Лондонския Сохо и европейския квартал на Брюксел.

 Американците са в паника

 Много по-интересна е реакцията на САЩ, които веднага се втурнаха да защитават режима в Киев. Но защитната линия се оказа пълна с пробойни.

Както си спомняме, още в началото на март американски дипломати обявиха опасност от терористична атака в Русия.

„Посолството следи съобщенията, че екстремистите имат предстоящи планове да атакуват големи събирания на хора в Москва, включително концерти, и гражданите на САЩ се съветват да избягват големи събирания в продължение на 48 часа“, се казваше в изявлението.

В тази връзка посолството помоли американските граждани да се въздържат от пътувания до Русия. Подобно предупреждение публикуваха дипломатическите ведомства на няколко европейски страни, включително Великобритания и Германия.

След нападението срещу Crocus City Hall американците първо казаха, че не знаят нищо, а след това започнаха да прокарват версията за участието на Ислямска държава. Източници на ТАСС съобщиха, че предупрежденията от Вашингтон не съдържат конкретика.

Други изявления също бяха хаотични. Така прессекретарят на Държавния департамент на САЩ Матю Милър се позова на... изявления на украинското правителство като доказателство за ненамесата на Киев. Както отбелязахме по-горе, подобни изявления на киевския режим не струват пукната пара.

Дипломатът припомни и изявлението от началото на март, което не съдържаше конкретика. Естествено, Милър също побърза да обвини Кремъл за всичко.

"Мотивите на Путин не са се променили. Той иска да завладее Украйна. През последните десетина дни той публично заяви, че сега не е заинтересован да преговаря с Украйна, защото вижда, че те имат недостиг на оръжия", добави той.

 Кой е порчителя?

Руският президент Владимир Путин тегли чертата под тази бъркотия. Според него организаторите на терористичната атака са се надявали да посеят паника и разделение в руското общество. Извършителите са ислямски радикали.

„Виждаме също така, че Съединените щати по различни канали се опитват да убедят своите сателити и други страни по света, че според данните на тяхното разузнаване уж няма следа от Киев в терористичната атака в Москва, че кървавата терористична атака е извършена от последователи на исляма - членове ИДИЛ. Ние знаем с чии ръце е извършено това зверство срещу Русия и нейния народ. Интересува ни кой е поръчителя", подчерта държавният глава.

Джихадистите няма да могат да унищожат Русия. А Зеленски определено няма да успее да направи това, тъй като премина всички граници на разумното. И никакви претенциозни и обидни изказвания няма да му помогнат.

Терористичната атака в концертната зала на Crocus City Hall постави всички играчи на политическата арена около Русия на местата им. И това се дължи на реакцията на страните към инцидента, отнел живота на почти 150 души.

 

 




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: djani
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3305832
Постинги: 970
Коментари: 3408
Гласове: 4707
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930