Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.12.2014 20:23 - Украинските "освободители" изнасилват жени, след което ги бетонират в строителна пяна
Автор: latestnews Категория: Политика   
Прочетен: 1335 Коментари: 3 Гласове:
0



  Украинските "освободители" изнасилват жени, след което ги бетонират в строителна пяна December 17, 2014 at 8:12 PM, No comments

image12 дек 2014 От Мариупол продължават да постъпват трагически известия  – градът стене под окупационното иго на карателите. На особена опасност е подложен слабият пол: младите жени и момичета. В Мариупол в течение на няколко месеци насилници са бойците от карателните батальони, дислоцирани под града.

Свидетели, които цитира  «Харьков», съобщават за безпрецедентни зверства извършени от представители на «единна Украина».


«Ние живеем като в окупация от времената на Великата Отечествена война. Нашите жени и момичета ги изнасилват бойците от карателните батальони, но сега не немските, а украинските.  Имаше случай, когато в нашата болница доведоха четири изнасилени млади жени. При това войниците не просто издевателствували над тях, но им залели аналните отверстия със строителна пяна. Когато ги докараха, всичките сътрудници бяха в шок. Лекарите ни са добри, затова живота на тия жени го спасиха», — разказа на кореспондента жителка от Мариупол, молеща да не назоваваме нейното име поради съображение за безопасност.

По думите на събеседниците, изнасилванията в града и областта се случват практически ежедневно. Жените в болницата ги докарват пребити. Зверстват, по нейните думи, бойците от батальон «Азов». Наистина, у някои от насилниците нашивки няма. Пострадалите й разказали, че ръкавите на бойците били омотани с червено тиксо. Ще отбележим, че с червено тиксо били омотани ръкавите на «правосеците», колито през м. май подпалиха Дома на профсоюзите в Одесса.
Да потвърждават  факти от зверствата на камера сътрудниците на болницата се отказали, защото те всичките живеят под страх от смъртта.

«Сега у нас е истинска 1937-ма година. Телефоните ги подслушват. По улиците на града и по пазарите се разхождат «соколи», тия същите возят «кукувици» в маршрутки, подслушват разговори и «чукат», където трябва. За вскяо съчувствие към сепаратистите хващат без съд и следствие», – обясни събеседницата.— Ако намерят в телефона смс, различен по съдържание от «Слава Украине», веднага ви мислят за сепаратист и Ви арестуват. По всичките местни телевизионни канали, особено по «Сигма ТВ» и «ТВ-7», показват номерата на телефони, по които е нужно да съобщавате за сепаратисти».
 

Изнасилвания стават и в Запорожието. Както разказа източник в един от местните затвори, бойци с нашивки «Укроп» и «Днепр» регулярно пристигат за затворнички. За  нощ с разрешение на началството на затвора за развлечение забират по 10-15 жени. В какъв вид ги връщат сутрин  - това не  екоментар за слабонервните.

Що се касае до нацгвардията, то те, по думите на местните жители, основно, грабят. Така, миналата седмица в мариуполската болница докараха ранен войник. Когато започнаха да го приготвят за операция и му свалиха дрехите, то в бельото му намериха ювелирни изделия, скрити в чорапа.
По думите на местните жители, из Мариупол всичко е разграбено— телевизори, ноутбуци, бижута— военнослужащите ги изпращат до домовете си по пощата. «Шарят» основно домовете в покрайнините на града.


Правоохранителните органи не се месят във всичко случващо се. Даже когато изчезват хора– не желаят да приемат заявления от роднините.

Заглавието в оригинал: Зверства в Мариуполе: украинские «освободители» насилуют женщин, затем «бетонируя» их строительной пеной

Линк http://antifashist.com/item/tragediya-mariupolya-ukrainskie-osvoboditeli-nasiluyut-zhenshhin-i-betoniruyut-stroitelnoj-penoj.html

Подробностите: http://antifashist.com/item/tragediya-mariupolya-ukrainskie-osvoboditeli-nasiluyut-zhenshhin-i-betoniruyut-stroitelnoj-penoj.html#ixzz3MB7AntxH

Намерила и превела от руски: Марийка Кр. Томова

image

 


Тагове:   Мариупол,   mariopol,   мариопол,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
1. latestnews - Мила Марийке.
08.01.2015 14:35
Марийка ви е превела,. тя не го е изсмукала от пръстите си. Там отдолу си има линк къде да се обърнете с тъпите ви въпроси, господин Невъзпитан.
Андрешко сте и Андрешко ще си останете с тъпотиите си!
Научете се да различавате източник от преводач.
Нали Марийка все пак ви е превела.
А вие и толкова направили ли сте?
Не. Не сте (отговор). Ами сте възпитани само да мънкате.
Мрън, мрън, мрън, мрън. Мамо, мрън
А мама да ви изтрие дупето искате ли?
цитирай
2. latestnews - До Садиста отгоре
08.01.2015 14:37
И защо не съчувствате на бедните жени, а се нахвърляте върху преводачката?
Отново жена!
Това ли ви е възпитанието.
Господин Андрешко! От далеч намирисвате на отгледан в саксия Селски Садист!
Ако обичате подминавайте блога ми.
От повече садисти той едва ли има нужда!
цитирай
3. latestnews - а от вашата глава само
19.02.2015 22:27
евро-укро-фашистко "разслабване със жени" и после "топора" ли се вади?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: latestnews
Категория: Политика
Прочетен: 1181303
Постинги: 2021
Коментари: 478
Гласове: 236
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930