Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.03.2015 12:09 - Демокрацията на България - Безплатно Гастарбайтерство и Нео-Колониализъм
Автор: latestnews Категория: Политика   
Прочетен: 1833 Коментари: 4 Гласове:
3

Последна промяна: 10.03.2015 16:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Ако пътувате от Западна държава за България още в българския самолет ви бомбардират с брошури на английски да си купите почти безплатно жилище в България. От брошурата оставате с впечатлението че всичко е за продан. Както е от последните 100 години насам: евтини жилища, евтина храна, евтино вино, безплатни момичета и момчета за нощни удоволствия, българи изчезващи за евтини органи за европейския и световния елит и продавани от нашите социални служби новородени и деца на цената на килограм месо (изчезналите нещастници си имат собствен сайт, а за последното писа г-н Мартин Карбовски, а аз лично го изпитах на собствен гръб като майка - моите КСУ и ОЗД и 2ма полицаи от гр. Монтана ги продадоха за порцеланов сервиз и малко пачки на престъпен западняк). 

Ако сте българин и поне малко патриот реагирате на брошурите. Ако сте подкован от еснафската ви страна като повечето модерни "демократи" си правите сметка колко можете да награбите с високата ви западна заплата (ако разполагате с такава). Ето този вид "демокрация" създават нашите евро-баронски величия в Брюксел вече 20 години с подкрепата на Лисабонската конституция и с марионетните си фиктивни постове от София. 

image

Че държавата е обезлюдена с поне три милиона българи от  10 ноември 1989 година насам и че България е в тотален демографски спад на дъното на нативитетната пропаст- това по-малко вълнува широкоскроените към държавен грабеж с гени на хайдуци и други дребни селски мошеници. 

image

Всичко за продан. Всичко за победата на ЕС и на НАТО! Продавай и бягай! - заразата е зашеметяваша ако като мен не сте си били в държавата през последните 20 години и сте в шок от гледката на боклуци и битови кражби и престъпност, на неуправленчество и разруха. 

image Константин Петков

Това си е чист ГЕНОЦИД!
С показател 14,30 на хиляда души България е на 6-о място по смъртност в света. Това сочи годишният доклад "Световна книга на фактите" на ЦРУ от март 2014-а година.


Моя милост така и напразно си чакам вече 26 години от всички политоттенъци в София и Брюксел социална политика, одържавяване на разрушаващото се, и реформа на доходите - пенсиите и синхронизирането им с Европейските, като вече сме в ЕС. Да, ама НЕ. Напразно. Важното е да си натовариш Собствените Кола докато си на власт и да си управляваш банковите сметки - ако са те поставили от Вашингтон (да не забравяме че и последните ни "избори" бяха с подправени брошури и резулатти и че разследванията по този въпрос "заглъхнаха" и изтекоха в пясъка...)


image Стремеж Български

 

http://lubima.blog.bg/…/vseki-den-po-edna-starica-trygva-ky…

image Блогът на lubima :: Всеки ден по една старица тръгва към магазина, за да открадне хляб. . . Блогът на lubima :: Всеки ден по една старица тръгва към магазина, за да открадне хляб... LUBIMA.BLOG.BG  
На фона на реториката в Европейския Парламент и из европейските организации и медии тази българска драма и предсмъртна агония не се забелязва дори. Войните за славяните и нашето унищожение - ЕС тях ги нарича "реформи"

Западът е създал идеалната система за използване почти безплатния труд на Гастарбайтерите в държавата си, за работа, и за използване на държавата на Гастарбайтерите за почивка. В миналото й викаха Колониализъм. Днешните й викат "Демокрация".. Впрочем.. Той (Западът) така и никога не е и развалял тази си система през последните си 700 години. А на България така й е харесало 500 години турско-британско-френско Иго, че сега доброволно се поддава на него цели 26 години. 

Някой може да ме оспори. "Ама и на Запад можеш да се реализираш" - може да ми пише отдолу в коментарното прозорче. Да, ама НЕ. И това е мит. За справка в Кралство Швеция до 1994 година емигрантите нямаха правото да следват и работят като полицаи, съдии, адвокати, прокурори. Без да искам с едно мое писмо премахнах тия ограничения - като получилата протестното ми писмо тогавашна министърка на дискрминацията в Швеция г-жа Моуна Салиин вместо да потегне българските дипломи на учители да важат в Швеция реши да изреже един друг цирей в неофашисткото шведско общество, което също е похвално (ето тя сега да не каже, че все я критикувам - хваля я, стига и когато има за какво).

Скромни и издръжливи - за 7.40 евро на час - Mediapool.bg

http://www.mediapool.bg/skromni-i-izdrazhlivi---za-740-evro…

image Скромни и издръжливи - за 7.40 евро на час - Mediapool.bg Скромни и издръжливи - за 7.40 евро на час - Българските гурбетчии са истински късмет за Германия. Доволни са и те, и фирмите, твърди обширен репортаж на Франкфуртер... MEDIAPOOL.BG  
Въобще в Швеция все още само три бранша са резервирани за емигрантите - чистаческия, санитарния в болниците и ресторантския. А да, има и четвърти  и пети- такситата и "шиоските". Умилно е да гледаш доктор с три висши да кара на съботно ебане пияни шведски момичета на и до дискотеката. "Шиоските" са дървени павильончета или колички в които докторите от Изтока и Юга на Света варят и продават кренвирши за презадоволените си северни ново-господари. Има и шести бранш - менталните отделения и затворите в които попадат невинни интелигенти-емигранти с подправени диагнози и лъжливи обвинения  и върху които шведските доктори Менгеле вършат модерни експерименти с принудителни невролептици (за което впрочем и пиша в по-голямата си част от творчеството ми - преводи - и която би трябвало днес добре да познавате на български език).

Седмият но не на последно място - най-алчният и най-жестокият бранш на шведския расизъм, пред който световната общественост, включая модерна демократична България и ЕС си затварят очите, е браншът на половин милион отвлечените от техните емигранти-родители деца в Швеция - от техните любящи и грижовни родители които биват перспективно  заради по-високи държавни субсидии, инвалидизирани и убивани - като децата Доня Хассан, Йелиин, Фелисия (Фенни Петерсшон), Дониел Сигстрьоем с майка му, и др. и др. до 700 годишно за Швеция и ок 378 деца в Норвегия - над 1 дете на ден (официални цифри, не ви лъжа, макар и бг-медиите да не желаят да обърнат внимание на детските животи на емигрантите на Север днес). За него се отнасяше последната родителска и детска демонстрация на 4. март 2015 в кв. Бископсгоурден до гр. Гьотеборй, която можете да чуете тук и моля, отричащите расизма в Швеция българоговорящи ваши и наши "обществени светила" да обърнат внимание на думите на третата ораторка - на г-жата с белите панталони!
 
Децата биват използвани като "заложници" в гражданска война против "неудобните" (или шведските полит-дисиденти и критици на работата на учрежденията им). Това е един лукративен бизнис донасящ по 40 000 крони месечно на дете на група участници в детската роботърговия с емигрантските деца, и не случайно името на последната демонстрация от 04 март 2015 в Бископсгоурден е и срещу "расизма" (обърнете внимание на тия неща, ами не говорете наизуст, вие, отричащи расизма и неофашизма днес в Швеция!). 

image



Често чувам от българи и небългари, че тия убити и измъчвани деца са били "глупости", но моля, идете и кажете на г-жа Аннина Корлссон която погреба убитата си дъщеря Доня, че Доня е "глупост" и че погребение не е имало.

Елате и ми кажете, че децата ми не бяха на прага на смърта изтезавани в социалния дом "Атенагоурден" и ще ви убия! Елате кажете на българската майка Антония Андонова (една нееднакво важна за българското общество майка като майката на Мегън, може би не е софиянка, затова? Не знам вие ще кажете), че трите й отвлечени деца са "глупост".

Това са деца за които нашите посолства в Швеция и външно излъгаха и като предадоха собствените си учрежденчески документи и съдебни решения, нот. актове и др. а се подложиха подобно на анални отверстия на расистки лъжливи престъпни шведски социални секретарки уличени в шведската полиция и в българските социални служебни разследвания още през 2008 година - така работи чуждопоклонничеството и раболепието на Въшно, на нашето посолство, чийто персонал се съмнявам дори да знаят шведски език но са назначени от някого да са там и да лъжат. 

Германия имала по-големи перспективи - но аз лично не ги видях, като общувам само с русняци и сърби по тоалетните им и чистещи летищата им. Не знам вие къде ги видяхте тия български шефове и началници в Германия. По-страшното е когато немец не чисти тоалетна и когато руски военнопленници са изгребали и построили Гьота Канал а днес децата им са лабораторни мишки затворени на тъмно в изолаторни отделения, а светът мълчи. Ето това е още по-страшното от обезлюдяването на Изтока и Юга.

Марийка Томова-Каллмир
(ако ме копирате ме цитирайте, омръзна ми да ме крадете!)

image

image


6 March at 21:50

https://anonybulgaria.wordpress.com/…/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%…/

image Как Западът унищожава България, докато тя му ръкопляска… Много често ще чуете думите „Защо българите искат да бягат на Запад…“ или „90% от младите искат да емигрират“. Тези думи ще ги чуете в контекста на критика към България – колко е зле, как сме се пр... ANONYBULGARIA.WORDPRESS.COM  




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
1. balebalev - Това, което разбрах от статията е,
10.03.2015 13:20
че средният българин е страшно тъпо копеле, а България - една от най-жалките държави в света. Да, съгласен съм напълно! :)))
цитирай
2. latestnews - че средният българин е страшно тъпо ...
10.03.2015 13:48
balebalev написа:
че средният българин е страшно тъпо копеле, а България - една от най-жалките държави в света. Да, съгласен съм напълно! :)))

Аз съм на друго становище. Че той е жертва жертва е. Но не на себе си. А на американо-британо-немските му господари от САЩ и от Брюксел и на техните сводници-марионетко-евреи, коруптници, шуро-баджанаци и мутри от София и някой и друг промъкнал се кариерист-политик дето си сменя знамето според изборния резултат
цитирай
3. balebalev - На жалкия човек
10.03.2015 13:57
винаги някой друг му е виновен... хаха. :)
цитирай
4. latestnews - винаги някой друг му е виновен. . . ...
10.03.2015 15:21
balebalev написа:
винаги някой друг му е виновен... хаха. :)


Хем сте прав, хем не сте. По принцип сте прав. И има много истина във Вашите думи, за това се ангажирах и да пиша.
Но има и друго - има международни договори и притискания от членувания които изключително носят вреда на тази държава и на жителите й и трябва да бъдат веднага преустановени.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: latestnews
Категория: Политика
Прочетен: 1181709
Постинги: 2021
Коментари: 478
Гласове: 236
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930