Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.05.2015 13:53 - Заплахите на Бил Клинтън към Славянството
Автор: latestnews Категория: Политика   
Прочетен: 1899 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 28.05.2015 13:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
01.01.2013 · by Светът днес · in История, Начало. ·

image
В почти интимни отношения бяха облагодетелствуваният до милионер ром роден от биологична ромска майка от с. Черкаски, Михайловграско Петър Стоянов, и Бил Клинтън - двама тогавашни президенти със съмнителна слава. Същевременно се разиграваше любовен романс (моля вижте филма отдолу) в който немският външен министър Йошка Фишер опипваше задните части на бълг. външен министър Надежда Михайлова, заснето от камерите на канал "Евронюз" и постоянно излъчвано през 1999 година. Заплахите на Бил Клинтън към Славянския свят, ведно с придържане към концепцията от Харвардския и Хюстънския планове, бяха преповторени от съпругата му Хилъри Клинтън в речи преди около година.


„През 1998 г., казва Клинтън, използвахме всички средства за разрешаване на кризата в Косово – планове за физическо ликвидиране на Милошевич, тайно въоръжаване на Армията за освобождение на Косово, прехвърляне през границата на терористи за саботажни действия, убийства на цивилни и полицаи и предизвикване на масово изселване на албанското население. Нашата въздушна кампания е разрушила или повредила една трета от сръбските бронетранспортьори и артилерията в Косово, по-голямата част от капацитета на сърбите за производство на оръжие и гориво, нанесла е огромни щети и на други сектори на сръбската икономика. Както в Северна Корея, Виетнам и Ирак, ние ще осъществим докрай политиката си на изпепелената земя, докато не остане нито един жив сръбски войник, докато не заставим и последния сърбин да приеме нашия цивилизационен избор. Нашата военна кампания ще продължи, защото се ръководим от стратегията за окончателно и безвъзвратно премахване на православно-славянската хегемония на Балканите и в Централна Европа. Деструкцията на Сърбия и трайното присъединяване на Албания, Македония и България към мюсюлманските ценности ще създадат нова обстановка на Балканите и в Европа. ЕС и САЩ трябва да унищожат докрай т. нар. национални икономики на държавите от региона, за да станат те неделима част от новия световен ред. Стимулирането на националното развитие, на националната самобитност трябва да отстъпят място на атлантическите критерии и ограничаване на националния суверенитет в бившите социалистически страни. Балканите трябва да станат център на атлантическия ден, на взривени болници, детски домове, църкви и манастири, радиотелевизии, на срутени за десетилетия мостове, на опожарени рафинерии и химически заводи, които да превърнат в екологическа пустиня всяка страна, отказала да приеме нашия нов цивилизационен избор. Ние и нашите съюзници трябва да следваме стратегията, която да гарантира превеса на силите, обединяващи Югоизточна Европа, за да влезе тя в новия световен ред, в който няма и не ще има място за православно високомерие и славянско упорство и превъзходство“.

По-късно у нас американският президент бе посрещнат от българските политици като месия, с добре тренирано раболепие.

Редовете от обръщението му към косовските албанци едва ли биха смутили доброто им настроение след поредния коктейл, увлечени в безпринципни битки за надмощие и лично преуспяване, все така заигравайки със съмнителни „балансьори“ в парламента. И за кой ли път изваяха смешно-тъжната, гротескна фигура на новоизлюпените радетели на свободата в нова България.

От интернет

Филма: "
NATO bombing Yugoslavia. Love affairs and dirty diplomatic game in Newfascist spirit"

https://youtu.be/8J9-SZhqtCM






Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
1. started - ЕДИН КОМЕНТАР НА АЛЕКС ДЖОУНС ЗА БИЛ КЛИНТЪН
29.05.2015 01:11
А ОТРЕПКАТА АГЕНТ "ВИКТОР",ТРЕТОРАЗРЯДЕН ЛАКЕЙ НА ЦИОНИСТИТЕ ЗАСЛУЖАВА САМО ПРЕЗРЕНИЕ
https://www.youtube.com/watch?v=cADXpvxVBS8
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: latestnews
Категория: Политика
Прочетен: 1173457
Постинги: 2021
Коментари: 478
Гласове: 236
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031