Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.12.2015 08:46 - Аннина Корлссон: Запалете 4-тата свещичка за всички деца и родители на които забраняват да празнуват Коледа заедно
Автор: latestnews Категория: Политика   
Прочетен: 812 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 21.12.2015 08:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

 

Annina Karlsson сподели своя публикация.

16 часа

image

На транспаранта от фотоколажа пише: „В помен на всичките деца, които социалната служба опустоши

 

Annina Karlsson

17 часа

Изпратете светлинка като утешение за опечалените. Изпратете я далеч над дългата тъмна държава.
Споделете наблизо и надалеч.

Един поглед назад, исторически, смята, че Исус в най-висока степен си имал работа с еЛ Вйе Ю (равно на Ювеналната Юстиция, на Закона за детето). Но това е личното ми мнение.

Майка Мария трябвало да бяга преди бебето да се роди. Херодес бил съвсем луд и убивал много бебета през двете години. Той се страхувал някой силен да не би да се роди през това време. Неговата власт трябвало така да се каже да бъде спасена. Спасението било само да имаш голяма рода. Виковете в Рама са нещо, което не е забравено. Майките там пищели неистово и с писъците си влезли в историята.

Не че по-рано в историята да е било по-лесно. Тък като един Фараон убивал децата, които били силни и здрави посредством детските сестри. Фараонът  се страхувал да не би израилтяните които създавали много деца и били здрави и силни,  да не би да превземат детското положение на владетелската класа.

Освен това историята винаги се повтаря.  Нищо ново под слънцето тъй да се каже.

Четвърти Адвент, неделята посветена на Мария. 
На тази която поема поръчението от ангел Габриел да роди Исус.

Въпреки, че тя била жена, бедна,  неженена и съвсем обикновена то Бог я избира именно нея и й обещава да бъде у нея. И тя пее песента си за живота и за Бога.

Любопитствувам какво пише на 4:ти Адвент в Адвентния Календар на шведската Социална служба? И какво пеят социалните секретарки на тази неделя?

Любопитство кога по-голямото разпищяване ще зазвъни  над света? Това време, което го наричат " вашето раждане" ? В по-голямо пробуждане ли е то ? А може би в това ни сега ? Може би в това Утре ? Прегърни здраво сърцето си и се огледай за света, във времето!

https://m.youtube.com/watch?v=3uQHCq1JyTQ

При всички случаи,  не забравяй да запалиш четвъртата свещичка и да изпратиш една мисъл за всичките деца и родители, които не могат да почувствуват топлината на четвъртата свещ по време на коледното приготовление ЗАЕДНО...

Една мисъл за всичките деца, опустошени от социалните служби!

Сега се изисква един незабавен край на правните посегателства които са протектирани от кичовни символи, в смисъл цимбали, които се опитват да пеят една красива песен без любов. Престанете!!

21.12.2015, Фейсбуук




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: latestnews
Категория: Политика
Прочетен: 1181032
Постинги: 2021
Коментари: 478
Гласове: 236
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930