Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.09.2016 09:36 - Арестуваха консула ни в Кипър в опит за отвличане на дете
Автор: latestnews Категория: Политика   
Прочетен: 2903 Коментари: 15 Гласове:
2

Последна промяна: 28.09.2016 10:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Моят коментар: ами ако КСУ и ОЗД могат като отвличат и затварят децата ни в собствените ни наши жилища (случи се на мен 2011 г. в Монтана,  с КСУ от ул"Извора" в Монтана с моя  бивш Петер Каллмир смениха патрона на жилището ми, заключиха ме отвън, принудих се да ходя да живея на квартира - но на таен адрес, защото той междувременно бе заплашил, че ще ме убие!!), стига да им дадат подарък и порцеланов сервиз, защо и Консулите ни да не могат, а? И без това нямаме полицейски контрол над тази окаяна територия!  И аз въобще не рева за напълнения половин метър с угарки мой балкон при получаване жилището ми от съда, ами за децата ми, които не са ми върнати все още! Въпреки режима за посещение на български съд.
Срещнали богат и щедър чужденец - западняк и веднага му се доверили на измишльотините. Или по-скоро на дебелия му портфейл. Спряха и децата ми от училище един цял срок. Това за какво пък ще е добре и от полза за децата? Децата ми имаха добро училище и накърниха честта на учителките и директорката!

Min egen kommentar

ifall KSU och OZD  kan via kidnappa och lеsa in barn i deras egna bostдder - det hдnde mig еr 2011 i Montana, socialtjдnstepersonal fr. KSU gatan Izvora i Montana tillsammans med min ex make Peter Kallmyr bytte ut lеset pе min bostad, lеste ut mig pе utsidan, jag blev illa tvungen att hyra lдgenhet och det pе hemlig adress, dдrfцr att han samtidigt hotade att han kommer mцrda mig), bara fцr att man ger dem gеva och porslinsservice, varfцr skall vеra bulgariska diplomater inte kunna gцra detsamma, a?
och jag gnдller inte alls fцr det fyllda upp till en halv meter min balkon pе bostaden som jag fick sedan av domstolen, med cigarettfimpar, utan fцr mina barn, vilka har inte lдmnats till mig fortfarande. Trots Regimen fr. domslut fr. bulgarisk domstol om mцten mellan mamma och barn.
Vi har дndе ingen poliskontroll цver det hдr arma territoriet kallat Bulgarien. Sе varfцr inte?
Man mцtte en rik och generцs utlдnning - vдsterlдnning och anfцrtrodde sig еt hans lцgner direkt еt hans fabrikationer. Fцr att han hade en tjock plеnbok. Att de stoppade mina barn frеn skola en hel skoltermin. Vad skall DET vara bra fцr och av nytta fцr vеra barn? Vеra barn hade en bra skola och de ruinerade ner frцknarnas heder och rektorns med!


Rubrik fr. bulgarisk media
man arresterade vеr konsul i Cypern fцr kiddnappning av barn

Barnet varit kidnappad pе dagis!
Арестуваха консула ни в Кипър за опит за отвличане на дете източник/линк:
http://petel.bg/Arestuvaha-konsula-ni-v-Kipar-za-opit-za-otvlichane-na-dete__173351

27.09.2016 / 15:13 2 image Харесайте ни във FB
  image Харесвам0 0 Не харесвам0

 

Снимка: Булфото, архив

Българският консул в Кипър Виолета Ралева е задържана по обвинение в опит за отвличане на дете, съобщава NOVA.

 

 

Ралева отишла да вземе момиченцето от детската градина, която посещавало, без обяснение.

Служителите на градината обаче решили да се свържат с родителите и да попитат дали въпросната дама е упълномощена от тях да взима детето.

Те отрекли. Тогава възпитателите опитали да приберат момичето обратно в градината. Ралева обаче започнала да го дърпа, пише "Дарик".

Майката на детето - Виолета Несторова, работи като технически сътрудник в посолство на България в Кипър.

Ралева пък заема поста си от август. Това е първият й мандат. Няма дипломатически опит. Преди пристигането си в Кипър е работила в Националната агенция за приходите у нас.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

Бъдете с нас навсякъде и през вашия мобилен телефон!

image Харесайте ни във FB
    Коментари Коментирай чрез Facebook   image image 4 image 0 ани (преди 17 часа) Рейтинг: 0 | Одобрение: 0 тя е от престъпната крадлива групировка ГРОБ начело с бандита премиер!!!   image image 4 image 1 Инчхай (преди 17 часа) Рейтинг: 0 | Одобрение: 0 Е ние очакваме да ни защитават. А работела в НАП, т.е. тя е свикнала да прибира - дали подкупи, дали деца, явно за гадината няма разлика.



Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
1. laura - Ти си абсолютно луда жена, излъчваща отвратителна енергия!
28.09.2016 11:06
Пишеш само някакви отчаяни глупости и сама се коментираш. Вземи мирясай малко!
цитирай
2. latestnews - Пишеш само някакви отчаяни глуп...
28.09.2016 13:33
laura написа:
Пишеш само някакви отчаяни глупости и сама се коментираш. Вземи мирясай малко!

Първо. Не са "Глупости", а новини и факти.
Второ. Отчаяни са.
Еми, отчаяни са. И знаете ли защо?
Защото са по вина на учрежденията - нашите и шведските.
Хайде свали си сега розовите очилца и слез на земята.

Утре и твоите глупости ще бъдат също така "отчаяни". Както и глупостите на техните деца и внуци. Това си тече по традиция в България от Време Оно.
За Швеция да не говорим.
Благодари се, че някой ти е обърнал внимание на тях.

Трето, не, не се коментирам сама. Мога да ти изредя куп никове, но точно ти не го заслужаваш това изреждане и доказване.

И четвърто: не мила, ти ме коментира първа. Аз не бях се коментирала. Правиш ли разлика от теб и мен или и това ти е объркано и трудно? Въобще има ли ред в твоя свят или си внушаваш туй и онуй?

Пето: а дали се харесват новините, ако няма коментари се съди И от пръстчетата. Вече имаме 2 пръстчета за тази новина. Това значи че новината е харесана с моя коментар тоже и към нея.

И шесто: Представа за това, дали блогът ви е харесван или не намирате от статистиката в цифри и факти под профила ви. Значи там четем, че 10 блогари са добавили блога ми в "любими блогове". Значи има хора за които ИЗБОРЪТ МИ НА НОВИНИ и коментарите ми се ХАРЕСВАТ и то до толкова, че ги СЛЕДЯТ като са ме добавили като любим блог. Без да се хваля, но 10 не е никак лоша цифра. Тъй, че Лаура, сама разбираш че си тук за да саботираш достъпа на определен поток новини към българския слушател. А може би самата ти работиш в посолство и за това ти се плаща?

Хайде преди да се нахвърляме да критикуваме и плюем някого и нещо, да се научим да анализираме и мислим. Какво ще кажеш?
цитирай
3. latestnews - Ти си абсолютно луда жена, излъчваш ...
28.09.2016 13:37
laura написа:
Ти си абсолютно луда жена, излъчваш отваратителна енергия


Еми, енергията на всяка ЖЕРТВА е отвратителна.
Знаеш ли защо? Защото не е приятно да си жертва и всеки да те минава, подритва, бие, души, трови, блъска, да ти съсипва жилищата и да ти краде парите ти, мебелите ти, дрехите ти, обувките ти, снимките ти дори, децата ти, които да спира от училище, да ги държи заключени пет месеца без храна и движение в някакъв "дом за разследване на семейства" и т н
Човек не става по-добър като жертва.
А на жертвите трябва да им се помогне.
И то не като ти ги нападаш. Ти, все едно срещна една изнасилена жена в парка която обиждаш.

Твоите приятели по посолства и учреждения сигурно излъчват много добра енергия, защото им плащат добре и властите никога не им крадат, изолират и спират от училище, движение и храна децата. Има разлика от мен и тях. Има разлика от жертва и властник. А ти като се нахвърляш върху жертва наричайки я "отвратителна и луда", къде е гаранцията че утре твоите деца и внуци няма да станат жертва на същата система която за тебе е нелуда и приятно изтезаваща невинни хора?

Енергията на жертвата е отвратителна, особено ако жертвата е оставена доживотно да СТРАДА. Така например в Швеция има родители които не са виждали децата си от 20 години и страдат. Има и други родители, на които са им върнали децата но с промити от учрежденията мозъци и децата са правили опит да убият родителите си и са ги инвалидизирали. Те също страдат. Като инвалиди. Аз също страдам, и аз съм инвалид, поради нанесените ми от моя бивш съпруг и от лекаря травми по кокалите ми. Неприятна гледка с патериците и с бастуна ми за твоя Посланически Червен килим, замърсяван от някакви си българи, Лаура! Особено след като съм ревматик, ревматизма не обича травмите. Тъй че има различни видове страдания за жертвите. Но винаги страдаме от мъка по децата си. Това в твоя свят на килими и на посланици, го няма скъпа. Но е реалност за народа - за нас, простолюдието.
цитирай
4. latestnews - Пишеш само някакви отчаяни глуп...
28.09.2016 13:39
laura написа:
Пишеш само някакви отчаяни глупости и сама се коментираш. Вземи мирясай малко!

Защо , ти за какво пишеш? Ти не можеш ли да си прочеш сам/-а избора ти на лексика и на терминология и на "теми" и твърдиш че имаш фенове. Прегледай си заглавията само ти пък за какво пишеш! :)
цитирай
5. latestnews - Пишеш само някакви отчаяни глуп...
28.09.2016 13:42
laura написа:
Пишеш само някакви отчаяни глупости и сама се коментираш. Вземи мирясай малко!

Това отвлечено дете, можеше да е и твое. Или ти нямаш още деца и затова не ти пука. На хиляди родители им пука обаче, че властници и хора във властта отвличат децата ни. Отвлечените българчета не са "отчаяни глупости" и "отвратителни неща".
И къде видя сама да се коментирам.
Коментирам новината на деня.
Има разлика да коментираш "новина" и да коментираш себе си.
Ти май не правиш разлика от "субект" и "обект"? От подлог и сказуемо?
А на училище ходила ли си?
цитирай
6. latestnews - Пишеш само някакви отчаяни глуп...
28.09.2016 13:44
laura написа:
Пишеш само някакви отчаяни глупости и сама се коментираш. Вземи мирясай малко!

Даже имената си ти фалшиви. Регистрирал си фалшив профил като жена и уж пишеш за Той и тя а се впускаш в политиката, която не разбираш. Ти пък си окаян отвсякъде. Но така е като позволяват регистрация на фалшиви профили. Ти пък си фалшив до безобразие.
цитирай
7. latestnews - КОЛКОТО ПОВЕЧЕ НЕМИСЛЕЩИ ГЛУПАЦИ ПИШАТ ЩУРОТИИ
28.09.2016 13:48
ПОД НОВИНИТЕ, ПРАВЕТЕ СМЕТКА, ЧЕ С ВСЕКИ ТЪП КОМЕНТАР САМО ПОВДИГАТЕ РЕЙТИНГА НА ПРОФИЛА МИ.
А щом 261 050 пъти са ме прочели. Значи не можеш да забраниш на хората да ме четат. Сигурно им е интересно за да ме посетят над четвърт милион пъти, какво мислиш, ти, "Лаурка"? :)
цитирай
8. latestnews - Даже видях други блогари от блог.бг...
28.09.2016 13:50
...че са ми копирали някои преводи и са ги разпространили в техните блогове, мога да спомена само името Елтимир. а има и десетки още, "Лаурка".
Значи, за някои ИСТИНСКИ блогари съм си интересна.
За теб децата и детските животи ако не означават нищо, нито родителските и човешките права, то за други хора те значат нещо. Дори се борят за тях, представи си! :)
А що касае КОМЕНТАРИ, Елтимир и Мис Бис редовно ме коментираха в стария ми блог в блог.бг
цитирай
9. latestnews - Лаурка да има предвид, че това не мие нито първия блог
28.09.2016 13:51
нито първата група на фейсбуук. Знам много добре какво са нормални коментари и нормални реакции. Те са противоположни на нейните.
цитирай
10. latestnews - Предупреждавам,
28.09.2016 13:52
Че хора подобни на Лаура, идващи в блога ми само да САБОТИРАТ ще бъдат изтривани.
С ентусиазъм посрещам само конструктивни и мислещи хора!
цитирай
11. latestnews - Да, не можеш да подскачаш на 1 крак ...
28.09.2016 14:07
Да, не можеш да подскачаш на 1 крак ако са ти отвлекли децата и от пет години не си ги виждала и не знаеш днес живи ли са, добре ли са. Не можеш да пишеш за танци и музика, значи. А се мъчиш да намериш отговор защо си прецакан и преебан от учрежденията на две държави, които се бият в гърдите, че са демократични, цивилизовани, че у тях имало било човешки права (на Куково).

Има много такива хора, които мислят само за секс, като Лаура, пишат само щуротии, но не желаят сами да имат деца. И за тях тия новини за детските и родителските права са "глупости". Но утре, са в същата ситуация като нас и тогава ни търсят за помощ. При мен са се обръщали с писма на Е-мейли поне пет пострадали в Скандинавия по сходен начин и изгубили децата си българкски майки.

И тогава питам тук саботиращата Лаура защо тия жени не са се обърнали за помощ към нашето външно и към посолството ни в Стокхолм и в Осло, а ми пишат на мене? Защо очакват повече помощ от мене, отколкото от учрежденията ни?
Някой да има мнение по въпроса?
цитирай
12. latestnews - Да ви припомня, че ако следите блога ...
28.09.2016 14:36
Да ви припомня,

че ако следите блога ми тук,
г-жата "Лаура" за втори път нарича "гаден пораженчески пост" Новината на деня.

Първият път г-жа "Лаура" нарече така призов 70-минутен американски филм за бригадирите от България. Можете да се запознаете с обидите и псувните й тук. (И после лошата енергия идвала от МЕН моля ви се и от избора ми на новините на деня, само защото съм ви ги превела от друг език, или открила и прекопирала? В моите преводи и копировки няма обиди. Но, моля, вижте я как сочно псува тя на автопилот без никакви задръжки!)
http://latestnews/politika/2016/06/28/film-brigadiri-ot-bylgariia-vyrshat-chernata-rabota-na-sasht.1460968

Затова мисля, че с нейното саботизационно дело ще се разделим в моята част на Блог.бг от сега натам.
Гудбай Май Лав, гудбай!
Ти обичаш да си ми по петите, но с плюене далеч не стигна.

Светът на ЕС и на Демокрацията е пълен с ЖЕРТВИ - НЕВИННИ ДЕЦА, РОДИТЕЛИ, СТАРЦИ

но някои като Лаура не желаят те да бъдат зачитани за хора, защото излъчвали като жертви лоша енергия.
Ми купи си списание "Джой" бе скъпа и си чети за секс и мастурбиркай. Има и Плейбой.
Там е веселко и оптимистично за кариеристки с розови очила като теб
цитирай
13. latestnews - КАКВО ЩЕ КАЖЕШ ВЛИЗА ЛИ В ПРАВОМО...
28.09.2016 15:35
анонимен написа:
КАКВО ЩЕ КАЖЕШ ВЛИЗА ЛИ В ПРАВОМОЩИЯТА ИМ ДА КРАДАТ БЪЛГАРСКИ ДЕЦА?

Да, ето от кой основен въпрос, желае да ни отклони с бръщолевиците си добреплатена посолска Лаура!
Но тя желае да мирясаме! Тя е била или все още е едно сигурно дете. движи се в посолски кръгове сред червени килими в холивудски спектакли протича живота й сред консули и високопоставени лица с титли и длъжности. За нейното детство няма какво да се притесняваме. А пък тия, най-престъпните - тия от КСУ и ОЗД не смеят и да пипнат деца от нейните кръгове!
цитирай
14. latestnews - На Лаура, борбата ни за децата ни й се ...
28.09.2016 17:22
На Лаура, борбата ни за децата ни й се струва „мизерия”. Може. Но никога не забравяй, прескъпа Лаура, че тази мизерия е сътворение на подкупниците от КСУ и ОЗД. Монтана. В нашия случай. НА техните болни мозъци и крадливи ръчички.
На Лаура борбата ни за децата ни й се струвала „мрънкане”. Да. Но ти не можеш да кажеш че ние мрънкаме, когато съдът не слуша нас, а слуша подкупниците от КСУ и ОЗД (в Монтана). А когато тези подкупници представат чували с ОПАШАТИ И БРАДАТИ ЛЪЖИ, това мрънкане вече си има и конкретния творец. Ти никога не можеш да обвиняваш жертвата че е такава заради конспирациите и комплотите (заговорите) на мафиотите по учрежденията, ни, Лаура. Само защото са им раздали порцеланови сервизи (да ви преседне кафето и чая в тях, дано!) и подаръци от заможен швед. И само защото той е повалил една-две-три социални дами в леглото.
Когато мафиотите от КСУ Монтана и ОЗД Монтана разиграват съдилищата в Монтана с лъжливата си адвокатка, аз не съм на тяхна страна. Дори и да не бях жертва. А в случая съм двойно мотивирана да им изоблича всичките измами.
И сега какво излиза? Според Посолска Лаура борбата на родителските комитети и групи, на северния комитет по човешките права, нашите демонстрации, симпозиуми, филми и срещи, блогове, книги и медии били "мрънкане". Извинявай, Лаура, но ако не се бях размрънкала на висок глас на Фейсбуук не бих си намерила ДОБРА и нормална адвокатка, следователно днес да съм погребала три деца, ГАРАНТИРАНО убити от шведската социална служба в акт на отмъщение заради жалба в полицията. Мрънкането ми им спаси живота. Сега мрънкането трябва да принуди изперкалия им баща да си спазва режима за свиждане от неговите дела, които той ги дела, да си погледне решението на съда!
Борбата ни - на нас, потърпевшите родители за децата ни, никога не са "отчаяни глупости". Ние сме прекалено много на брой - половин милион пострадали по статистически цифри само в Швеция, и сме организирани!
цитирай
15. mtomova - Вашите подигравки още Петър Дънов ги е обяснил ето така:
28.09.2016 21:00
Съвременните хора са дошли до едно положение, по-горе от което не могат да се повдигнат. Защо? Защото като им се изнесат известни истини, те започват да се подиграват. Тази черта особено се забелязва у българите, които не оценяват нещата и са готови винаги да се подиграват, да се надсмиват. Това се дължи на факта, че религиозното чувство у тях е слабо развито. Затова горната част на главата им, където се намира центърът на религиозността, е сплесната. Отвърстието на религиозното чувство им създава големи нещастия.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: latestnews
Категория: Политика
Прочетен: 1173625
Постинги: 2021
Коментари: 478
Гласове: 236
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031