Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2016 09:58 - Анализ на Ирина Медведева за ужаса на Ювенална Юстиция в Сандинавия днес
Автор: latestnews Категория: Политика   
Прочетен: 1071 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Родителят е виновен, защото пренаселва планетата на Световния Елит на Скандинавия

Ирина Медведева разказва за впечатленията си от Скандинавия

МОЯТ КОМЕНТАР

Основател но ли е руското самочувствие или е рожба на водката, пита тук един блогар в блог.бг, с ник еверест. Основателно е, щом имат интелектуалци като г-жа Ирина Медведева, която ви превеждам отдолу, макар и да не съм християнка самата. Русите имат МИСЛЕЩИ ХОРА.  А Вие имате  мен и г-н Любомир Чолаков да ви превеждаме. Това имате вие в България до момента и 20 режима корумпирани мутри и мафиоти имате. Но немислещи. Общо взето ситуацията е такава. Прочетете си сами отдолу и си преценете не съм ли права.

И нашите контакти извън Швеция се прослушват и затова си говорим на български дори моят бивш шведски съпруг не ми говори никога повече на шведски, наплашени сме!

От г-жа Медведева разбрах, че съм Бяла врана, и се успокоих, аз пък се мислех до момента за Черната овца на която плюят и шведи и българи, хора заможни, с дебели портфейли и с връзки по учрежденията за децата си. И се поуспокоих малко, освен че евреи ме подкрепиха, и да юдеите се оказаха по-човешки от българите с леки изключения, само г-жа Алия Ошо и г-н д-р Стефан Чолаков писаха за нас, другите осем години си спят на голямата висяща Додронка отзад на топло до печките в България, то и русняците били здравомислеща нация, съдя по православния анализ отдолу. Ето, аз самата съм писала същите мисли на г-жата Медведева, че скандинавците са управлявани от фашизъм, че социалните им се мислят за богове, просто тя перифразира мислите ми, които вече сте изчели в блокираните ми блогове.

За „зомбирането на собствени деца”. Срещнах на Фейсбуук и такива групи, в които майките знаят много добре, че на децата им са дадени фалшиви ментални диагнози както и  на самите майки, коренни шведи. Обаче лъжат, защото така им е удобно, не ходят на работа, а са в пенсия по болест. Освен това дават на децата си – на собствените си биологически деца да пият принудително невролептици у дома си, и лъжат че децата им страдали от несъществуващи диагнози, чисто научно погледнато като от измисления „синдром на Хиперактивността”.

 

March 29, 2014 at 5:10 PM,

Mariyka Tomova-Kallmyr shared a link.

Ето какво писах на 1 от децата ми:

ХХХХ, непременно чуй и прочети това http://theswedishmafia.mozello.com/blog/params/post/44340/

[17:52:15] Mariyka Tomova-Kallmyr: аз съм го превела от руски на български, за да разбереш нашата ситуация - твоята и моята!

 

Цversдttning fr. Ryska -Превод от руски Марийка Кр. Томова

Западът си има работа със Сатаната. И в Тюмения дори кризисните центрове временно разполагат майката и детето ако са попаднали в сложна ситуация (като под мъжко насилие). Западът отвежда хората далеч от покаянието (не е смешно за православния психолог и психиатър, детски терапевт). Северът на Русия няма да допусне Ювеналната Юстиция. Западът изкарва всичките родители - престъпници (Защото всички родители са повишавали глас на детето си или са го шляпвали по дупето някога). 

Казачеството например от Пятигорск от отдавна са осъществили зачистка на 1 600-те си чужди терористи, прехвърляни чрез Грузия. Войната там е най-истинска, всеки ден се случват взривове, убийства, там е пилотен регион за ЮЮ (наркоманията там е сериозен проблем, малолетните деца са ненаказуеми - наркотиците могат да бъдат внедрявани във всеки клас). Оръжие носят всички там - там има дестабилизация. За сега практически там нищо не се върши. Органите по опеката знаят, че това е мерзост и че ще бъдат изчистени самите те.

В Швеция и в Дания пътуващите си спомняли, че Содомската земя била много красива. Ние си представяме пепелища за Содомската земя. Там прекарали 2 седмици.

Там, е натурална градина - буквално е така. Започвайки с това че шведската църква е оглавена първо от жена, второ - от лесбийка. И датската църква е оглавена също от жена-лесбийка. Човек не може да си представи всичката красота. Много социална градина - ако се роди второто дете, родителите могат никога повече да не работят.

 

В Швеция ги среща руски мъж на гарата в Стокхолм и ги развежда там където той работи - центъра на града, в една голяма църква. Телата там не ги погребват.

 

Лекарите агитират жените да не се женят, а да се подлагат на изкуствено осеменяване в специални центрове - всичко е като една анти-утопия, разказват ни русите. Но шведите и датчаните се страхуват много да говорят истината и се убеждават сами, че всичко това е нормално, но очите им издавали страх. 

Учителите си играят с учениците, ако не могат да ги заинтересуват до 11 клас включително, някои от тях дори не могат да четат. Ювеналното поколение е абсолютно неспособно.

 

Наташа се оженила за мъж, който не умее да чете и пише, но именно в Швеция открила православната вяра като повечето руси. Руският свещеник там бива очакван като "манна небесна".

 

Водещата никога не си е преставяла, че така ненавиждат в Скандинавия руското православие, естествено лесбийките се отнасят с ненавист към православието. Пари за закупуване на празни протестни храмове има, но ултра-вярващите не позволяват да се ходи у главата на такава църква. Наташа плакала, стараейки се да възпита децата си в православната вяра, но свекърва й овдовяла, станала лесбийка и има вече пълно право да прибира децата у себе си във всеки момент и всяка неделя ги взима у тях, нищо не скривайки от тях. Ако Наташа се запъне, тя ще изгуби децата си и ще я съдат за осъждане на достойнството.  

 

Хората не смеят да отстъпят място в градския транспорт, дори за инвалидите на патерици, защото могат да попаднат в съда, заради дискриминация, и по такъв начин ти го оскърбяваш, подчертваваш, че не е като всичките други.  

Да не говорим за това, че мъжете не ви подават ръка на излизане от метрото, не ви помагат да поемат дори много тежка чанта в, автобуса - защото оскърбяваш жената със "сексизъм" (жената е равна на мъжа). 

После водещата говори за кощунственитенаименования на квартал Кристияния, в центъра на Копенхаген - Зона на свободната любов, ... на груповия секс (прослушайте беседата сами нататъка).

 

От екскурзоводния автобус хората не виждат нищо, показват им само архитектурни забележителности. Слушаме непрекъснато е колко е чисто там, каква красота, какви приветливи и усмихващи се хора. На хората много им се иска да си поговорят.

 

Жените в селата дори плакали като на новобранска - хората ни са много нещастни сами там като гледаш как те страдат. Мнозина от тях може би никога няма да се върна. Храмът за тях е като кислородната палатка. Те нямат какво да дишат в този живот. Когато си там за 2 седмици, не само земята ще целунеш от щастие, че си се върнал у дома. Ние не бива да се оплакваме от живота. Опасно е така да се изкушава бога, за нас е грях да се жалваме, защото е щастие че живеем в Русия, тука си имаме живот, а там го няма. 

 

Литургия в Копенхаген, протестантски храм, за който са заплатили пари за 3 часи. Някакви хартиени иконки, освещават храма, идват хората, правят литургия, събират си обратно иконките и си тръгват, много се вълнуват да не нарушат договора с арендатора - някакъв ужас е всичко това.

 

И Ювеналната Юстиция е забележителна там. Една рускиня ни позвъни и каза, че не може да се види с нас, женена е за датчанин, но преди 1 година го изгубила. Както часто се случва с младите, момченцето й е много интелектуално развито, но когато го дала в детската градина й го взели, защото било благовъзпитано, пропускало възрастните жени и им отваряло вратите. Там не учат децата си да се изсекват и да седят на гърне, а това момченце на 4 годинки можело да се изсекне само в кърпа, а техните ходят в памперси. Всичко това което вършим ние е "насилие над децата". Но ето, тази майка възпитала детето си да се държи блаприлично към околните, както е прието у нас, и на нея й отнели детето за възпитанието. 

 

Момченцето отвърнало с бурна реакция.
Плакало с дни, и дори говорело, че желаело да сложи край на живота си. Тогава разрешили на майката понякога да го идва и да го среща и дори да се разхожда из тоя детски дом, където било пласирано.

 

На последната им разходка, детето й казало: "Мамо, аз разбрах, че ние с тебе никога повече няма да бъдем заедно на този свят. Само на Небето ще се срещнем". То е вече на пет годинки. Дори и телефона й се прослушва, затова те си говорели на руски. 

 

Тя успяла да му каже, че ако им позволяват да се разхождат, то те трябва да се възползуват от шанса. И баткото й помогнал да избягат и да се доберат до летището и сега са в Архангелска област в родината на майката.

 

Момчето там го насилвали в тоя дом, и то бавно идва на себе си. Той сега е в детска градина, в която майката работи и майката съобщила, че детето постепенно идва на себе си.

 

Бащата и той ще пристигне в Русия. Има писмо от руския психолог, на една от разходките майката успяла да покаже детето след изнасилване.

 

Всичко това всъщност е края на света. Въобще дойде времето да назоваваме нещата с истинските им имена. Да не губим време и да не задаваме въпроси като този на кой е изгодно всичко това.

 

Разбрах едно нещо, че световния елит та те сами летят в пропастта. А ние все търсим логика, все питаме защо. Няма каквато и да било човешка логика! Да, те имат своя безумна логика, безумна, че планетата е пренаселена!

 

Хората вече обаче не раждат деца, защото е невъзможно да живеете така. Родителят вече е виновен защото е умножил населението. А ако го е умножил два пъти, три пъти или 4 пъти  то родителят е тежък рецидивист. Родителят е престъпник, защото е увеличил населението на планетата.

 

А планетата тя трябва да е екологически чиста - те са идолопоклонници, те се покланят на идола чистата планета. Трябва да престанем да се изразяваме с ефинизми. 

 

Трябва да бъдете колкото се може повече маргинални. Ювеналната юстиция е съвременна форма на фашизма.

 

Ние си представяме фашизъма обезателно като газови камери, свастика - атрибутите на Хитлер.

 

Фашизмът обаче прилича на вируса на грипа - мутира през цялото време. Затова е трудно да се измисли ваксина за грип. Фашизъмът сменява формата си. Вчера бяха газовите камери - днес е ювеналната юстиция, планиране на семейството, принудителната стерилизация. Разрушават женското здраве до основите му - а това не е ли фашизъм?!?

 

Фашистката идеология е Богоборческа идеология. Сама реших, че е такава. Някаква група лица се смятат себе си за Свръххора. Та това е безумие пред Бога! Да си навличате божествена компетенция! Господ дава живота. Как може някаква лелка, планираща семейството да каже, че тоя живот няма да го бъде - значи тя се чувствува равна Богу, бога ми, това е един сорт фашизъм!

 

Да решават те кои да са родители, и кои не - на кого да отнимват. Това Бог го решава, че тези хора са детеродители. Това е Божествена компетентност, а не човешка!

 

Фашизмът е друга същност на Сатанизма. Като правило обхващат неголяма група психически деформирани хора.

 

Абортите, които у нас са официално разрешени - това е истински битови сатанизъм, нещо с което ние ежедневно се сблъскваме и зле дешифрираме. Добре би било да вземем решение в Държавната Дума, аборт да се разрешава до пет седмици, а не до 12, защо да може да убиете петседмично дете, а не дванайсетмесечно?

 

Днес ви призовавам да престанете да бъдете маргинални. Бойте се да бъдете безсъвестни, равнодушни, страхливи. 

Страхът, че този ужас ще победи трябва да надделее от страха, че сте маргинализирани вече.

 

Много е трудно да се понесе този подвиг. Но това е подвиг на нашето време. Много е трудно да бъдете Бяла врана, но това е Подвиг, защото Бог не ни обеща лек път. Днес е друго време, днес е друг период, имаме други подвизи пред себе си.

Въпрос за сайт. 

Отговор:
Ювеналните не употребяват думата Ювеналная юстиция. Гадовете създават нови правила.

 

Не говорят за ювенална технология а за "опасни ситуации". Защо семейството. дадох си труд да чета статиите им, по техните данни, насилието било в семейството, а те причисляват към насилието абсолютно всичко което им е удобно било един процент. Много е жестоко да отнемате от детето родителите му. Вие отнемате дете от родителите му, а казвате че го защищавате, докато най-главното право е правото на детето на майка му. Такава жестокост е да лишавате детето от целомъдрие. Защитете правото на децата да не познават тия вещи (телевизор например).  Детето има право да не знае това, което знаят възрастните.

И игрите за компютри не са за деца - вече преведохме интервю с американския военен психолог Дейвид Гросман - преведохме това интервю на руски, той говори там, че тия игри-стрелялки, това са тренинги за военни убийци - така жестоко разрушават детската психика с помощта на компютъра, ето с какво се занимават правозащитниците. 

А нима не  е жестоко в тези семейства, в които има бащи, децата въобще не виждат тия бащи, защото те са на три работи и вечер идват късно, падат мъртви у дома, това е жестоко децата да не общуват с родителите си. И въобще са забравили как се казват децата им. 

Много е жестоко да правят децата аутисти, тежки астматици от навици, които им навързват родителите им.

Защо у децата се срещат хипатит Б. Това е оръжие, което трябва да обърнем против тях. Разбирате ли, артилерията е таква щука, гаубица се нарича, която може да обърнем на другата страна, против негодяите, които действителн осъществяват жестокото обръщение с тия деца. Важно е да им дадем да разберат, че си нямат работа с идиоти, че ги разбираме прекарасно. Това вече е борба, мощно отбранително оръжие, когато ти показваш на хората, които вършат гадостта, че ти им я разбираш и че им дешифрираш това което вършат – а именно тяхната манипулация.

Хората, които сами зомбират децата си, стават все повече и повече. Там на това ги учат в институтите им.

У тях има неправилни понятия за насилие в семейството - когато на детето не му дават пари - това е насилие. Слушах изказване на жена от гр. Михайловск, там й отнели момче на 13 години. Ставрополието е пилотен регион. Детето искало 200 рубли, а те нямали. Тя му казала, че ако му дава по 200 рубли на ден, на месец това са огромни пари. И му казали, че ако не му дават по 6 000 на месец ще го отнемат и й отнели 2-те деца едното след другото.

- Всичко това е чудовищно! Хората не го разбират. Трябва да се обяснява търпеливо на хората, не бива да се гневим, все пак сме християни и не бива да се раздразняваме, трябва да се сдобием с търпение и да оясняваме на хората.

Информацията се нарича зад прага на съзнанието и човекът се защитава по такъв начин. Ако не възстанем, ако си мълчим, и ако не разкажем как се действа - тогава няма да е толкова страшно. Много е важно по миризмата да се разпознае тази мерзост. Когато хората започват да чувстват това.

Помня още 1 град на полуострова Химал, една жена разказва, че градът й щял да бъде обявен за "Дружествен към децата. Струва ми се, че също това е ювенално". А кой ли град е враждебен, има ли такива градове на света?

Би трябвало да си задаваме такива въпроси по-често. Късната съветска власт бе противна, но тогава живеехме като на майка си в люлката, защото нищо не разбирахме, но нямахме и нужда от нищо.

Източник: филма
http://youtu.be/f_6UHFhVkRk

Превод от руски:

Марийка Кр. Томова (Томова-Каллмир)

 




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: latestnews
Категория: Политика
Прочетен: 1180901
Постинги: 2021
Коментари: 478
Гласове: 236
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930