Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.01.2017 12:14 - Джордж Майкъл е "самоубит"
Автор: latestnews Категория: Политика   
Прочетен: 594 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Insider: Джордж Майкъл е "Suicided" Автор: zahariada Категория: Политика   image
Прочетен: 13 Коментари: 0 Гласове: 0

Insider: Джордж Майкъл е "Suicided"
Публикувано на 2 януари 2017 г. , Като Карол Адл в Развлечения

image


 Вътрешен източник твърди, че предприятието не искаше Джордж Майкъл в "светлината на прожекторите", и че смъртта му е била планирана преди няколко години, когато той е започнал да става прекалено "вокал" за създаването и " политически въпроси ".  


Майкъл беше против създаването, против войната, про- палестински иенергичен противник на войната в Ирак от 2003 г. .

През 2002 г. той издава "Застреляй кучетата", песен, която lampooned тогавашния британски премиер Тони Блеър за близките му отношения с бившия президент на САЩ Джордж У. Буш.

Видеото, което придружава песента предизвика голяма вълна от противоречия, тъй като изобразява Блеър като пудел на Буш.

Майкъл планира завръщане за 2017 и се работи по нов албум, който би бил първият запис на покойния певец, тъй като 2014 година.

А следкланичен преглед в причината за смъртта на Джордж Майкъл е неубедителна , полицията потвърдиха.

В изявление, те са казали "по-нататъшни тестове сега, ще се проведе" да се определи точно какво се е случило.

Междувременно на партньор в неделя сутринта Джордж Майкъл се твърди, че е публикувал серия от туитове, претендиращи, че покойния певец взе собствения си живот, след многобройни опити за самоубийство.

Според Фади Фауаз "Единственото нещо, Джордж искаше да умре. Той се опита брой пъти, за да се самоубие, много пъти и най-накрая той успя ". Не е известно дали Twitter акаунт Фади е бил хакнат, но постовете и сметката оттогава са изтрити.

Певецът е бил намерен мъртъв в неговата Оксфордшир дома на Коледа с първоначалните доклади твърдят, че е починал от сърдечна недостатъчност.

Фади, който намери liefeless тялото, каза огледалото, че двойката е прекарала нощта с изключение: "Аз заспах в колата ми и никога не съм го видял, че през нощта."

Дейли Експрес доклади:

Фади преди това написа: ". Това е Коледа никога няма да забравя намери партньора си мъртъв спокойно в леглото първото нещо, на сутринта .. Аз никога няма да спре да ви липсва хх"

Той идва като проверката след настъпване на смъртта в смъртта на 53-годишната певица се оказа "неубедителни", с допълнителни тестове, за да се извърши, съобщиха от полицията.

Намерен мъртъв в дома си в Гьоринг-на-Темза, Оксфордшир, в деня на Коледа, публицист Майкъл каза, че неговото семейство и приятели са били "докоснати отвъд думите" от "невероятно изливане на любов" от страна на феновете, като добави, че няма съмнителни обстоятелства около неговата смърт.

Thames Valley Полицията заяви: "Причината за смъртта е неубедителен и допълнителни тестове ще бъдат проведени.Резултатите от тези тестове е малко вероятно да бъде известен в продължение на няколко седмици.



Тагове:   Джордж Майкъл,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: latestnews
Категория: Политика
Прочетен: 1173212
Постинги: 2021
Коментари: 478
Гласове: 236
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031