Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.06.2018 14:11 - Антония Андонова не е Меган от Лондон нито от Норвегия - за нейните деца България не иска да знае
Автор: latestnews Категория: Политика   
Прочетен: 325 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 22.08.2018 10:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Антония Андонова е част от жертвите на шведския геноцид за които Българи и българите отказват да знаят и за които институциите ни нехаят. Нейните деца и децата на други пострадали български родителници в Швеция са невидими за българските хуманитарни борци и герои. Запознайте се с малко факти от случая й. Днес децата й са отчуждени и асимилирани от шведската култура, както това е станало с моите. Дали са й за да я дразнят по един час свиждане на три месеца, и на тази среща под надзор на шведските социални служби, децата й я питат тя коя е и наистина ли ги е родила!! Но най-важното за българите в разните групи които си приписват революционен и борствен характер е да я нападат и обиждат на психика, с което им пожелавам на деца и внуци нейната или моята участ! 

Изказвания на Антония Андонова:

ОТНЕМАНЕТО
"Като българка, нямам финансови условия за семейство. Отнемат ти детето когато искаш пари да го издържаш. Социалните са луди"

САМОТАТА И ТЕРОРА
"Аз нямам с кого да споделя и никога не съм имала много, но ме тероризират сякаш съм милионер..."


ЕЗИКА

(ПРЕВОД:)
Защо един зависим от доживотни помощи сомалиец има правото на своите деца и на своето семейство, но не и аз, която съм бяла и работещ европейски гражданин? Защо моите деца не бива да говорят своя роден български език, ако това не им пречи от правото да учат шведския език паралелно? Трябва ли английският да доминира над българския у дома? Не би трябвало ли да направим българскияе един език в ЕС за да бъде справедливо?

Моят коментар:

За изказването на Антония с езика съм съгласна, след намесата на социалните служби на Швеция и моите деца разговарят с мен на английски и въпреки, че са имали през 4 и половина годинаотлични дипломи в България и българския им е матерен и роден език запо4наха под давление на шведския им баща още в съдебната зала да лъжат в Монтана, че уж не разбирали български а ве4е 4е уж са го  забравили съвсем!! А сега да продължим с нейните мисли от Фейсбуук:

ИЗОЛАЦИЯТА
(ПРЕВОД:)
"Те изолират щастливи и добреразвити деца от родители които са кадърни да се справят сами, защото майката не е родена в Швеция и не е богата с пари. Съвсем незаконно!"

МЕЧТАТА

Мечтая да живея в някоя славянска държава с децата..

Парите

"На кои мигове отдавате значение като ядро на живеенето си и на кои като периферия, по която се преминава, за да се стигне до ядрото?
Ядрото, което изпълва със смисъл дните и нощите ви.

Детето! Откакто съм майка то да е център и смисъл на моята вселена, си стана някак естествено. И това изобщо не означава , че нямам лично пространство или време за себе си, защото детето е моето пространство и време!"

ТОРМОЗА
Аз съм
тормозена от детството и не съм в състояние да работя като възрастен.
 Загубих от друга страна децата, за неправомерни действия на обществото и социалните услуги. Не получавам отговор, когато викам за помощ, защото съм емигрирала, но не съм емигрирала, за да плащам недостатъците на обществото?!
Пари щях да имам ако не бях
родила децата. Проблемът е, че аз не искам да имам
пари. Аз искам да имам
деца.

ЖЕЛАНИЯТА

"Никога не съм искала модни дрехи, деликатеси и подаръци. Подаръци приемах само за Коледа и рожден ден. Исках да се развивам, да кандидатствам в университета, да бъда добър и силен родител. Ако бях приела неговите подаръци на добро желание, нямаше да се разведем...

Политическа система без мисъл ражда престъпна държава..."



ДОМА В БЪЛГАРИЯ
"А който няма дом в България? Как да създам семейство в България,
като заплатата не стига да си изродя, нахраня, облека и изуча децата?"


ОБРАЗОВАНИЕТО
 И ВЪЗПИТАТЕЛНИТЕ ДОМОВЕ

19 августа в 22:11 · 

Превод: 
Възпитателните домове не са по-добре във всеки случай. Разликата е, че в моя случай аз съм дискриминираната. Социалните не бива да изискват да съм заможна като родените тук шведи. 
Освен това да прибавят изисквания за по-високо образование, когато аз в действителност съм се интересувала и съм била на път към него,  но не съм имала същите условия и подкрепа от дома в родината ми, за да бъда еднакво образована като съпруга ми... и не съм длъжна моите родители да са по-високо образовани, за да носят вината като родители, когато в действителност нямаме никаква вина... единствено липсва това което всъщност би трябвало да е човешките ми права когато съм била малка. Най-лошото е, че не мога никога да акцептирам, едно момиче, което е биологическа дъщеря на възпитателната майка, трябва да е родено в Швеция с най-добрите възможности да се сдобие с едно добро образование, но все пак не е сторила нищо да го стори това, ами прави дете като млада майка на 15 години само и социалните желаят да кажат, че ние лежим на същия квот на интелигентност, макар аз да съм израстнала в чужбина и никога не съм имала същите възможности като нейните да развия собствения си потенциял и да се образовам, Социалната им политика не струва пукната пара! ТЕ да смятат, че съм била лоша родителница, след като ние не сме имали същите условия на сигурност в родината ми, тъй че съм пресмятнала като от само себе си разбиращо се да мисля за издръжка и възможности за доходи за бъдещето, нещо което съпругът го брои за изобилие и каприз само защото той винаги го има наготово сервирано на чиния като швед."


А ето и моят коментар по повод един коментар на Антония Андонова в социалната мрежа Фейсбуук:

Антония Андонова, по повод коментара ти, дано ме прочетеш:

Като "#БЪЛГАРИ" мила, то звучи много гордо на софрите и хората на Гинес, но нямаме нито #посолство в #Швеция, нито #Външно, нито #Институции, които да ни защитават, по-скоро тея гледат да стане трагедия за да се отърват от една отговорност по-малко, а когато се намери след сто милиона години някаква организация заради бедствено положение като тази на Валентин, виждаш че и тя воюва с нас. Все не е разбрал. Все не са разбрали, след стотици часове обяснения и препратки към блогове и профили с филми и след стотици коментари тука в социалната им мрежа и група. Явно е в кръвта на българите да воюват с жертвите и да се гаврят с тях. Сензацията и гаврата ги интересуват. И ти казвам това от личен опит защото на децата ми оказа помощ жена от Ямайка и от Филипините, а на мен от Финландия. Това е! И ти говоря не за финанси, а за помощ от хуманитарен вид, защото ние с теб сме били в ужасно бедствено положение, и все още сме, без никакви човешки права, ние сме по данни на ООН под терор и изтезание, аз пребита и тровена и принудена да живея ъндергроунд, без да съм виждала децагта си осем години, а ти с по твоя мижав 4ас на три месеца свиждане, са ти го дали колкото да те дразнят как от4уждават децата ти! Ние с теб сме просто за посмешище даже от хуманитарните организации. Виж им ъкъла на всичките, сами да си помагаме аз от деветдесетте години насам! Шведите се кефят ако са екстрадирали поредния емигрант от Швеция и знаеш че там е последното място където човешките права да са на почит, но нашите дори борци за човешки права си седят на джапанките и все не са разбрали за геноцида който ставал в Швеция днес. Превеждам им от двайсет години насам, но те не разбират моля ти се. Който иска разбира а който не иска си намира основание и причина. Нали е така, българи?

Направи ми впечатление в групата на Валентин Иванов Желев от 
#Норвегия, че той дава преднина там в групата си на мнения, прокарващи някаква окаяна теза, че щом социалните са атакували семейството ти, и си българин, обезателно си луд. Тази им линия или стратегия обаче колидира с тезите от филмите им. Или само българите в Швеция - жертви на социалните и учрежденията на Швеция, сме луди, а вие в Норвегия сте нормалните?!? За това ли всъщност са тия протести?

image




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: latestnews
Категория: Политика
Прочетен: 1181108
Постинги: 2021
Коментари: 478
Гласове: 236
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930