Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.06.2018 05:42 - Отворено писмо до Президента на Р. България от г-н Валентин Иванов Желев, Норвегия
Автор: latestnews Категория: Политика   
Прочетен: 458 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 06.06.2018 10:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

До Г-н Президента
на Република България
София

ОТВОРЕНО ПИСМО
във връзка с
БРУТАЛНОТО ОТВЛИЧАНЕ НА ДВЕТЕ ДЕЦА НА ЦВЕТЕЛИНА ОЛАНД ОТ
БАРНЕВЕРН В НОРВЕГИЯ
И ОТКАЗА НА БАРНЕВЕРН ДА ВЪРНЕ ДЕТЕТО НА ЕМИЛИЯ АРАСЕНЯН

от
Валентин Иванов Желев
администратор на фейсбук групата Българска общност в Норвегия

Г-н Президент

Както Ви е известно от българските медии аз предизвиках медийния интерес и последващите разследвания, които доведоха до шокиращи разкрития за дейността и методите на действие на норвежката Социална служба Барневерн ! Социалните мрежи се взривиха от коментари на пострадали или заплашвани български граждани ! Множество наши сънародници избраха да се върнат в България със семействата си, за да ги предпазят от погром и отнемане на децата им! С тази тема се занимавам повече от две години и благодарение на някои от моите публикации хората са успели да се предпазят!
Отнемането на деца и настаняването им в приемни домове и приемни семейства е станало в Норвегия доходоносен бизнес с огромни печалби от страна на частните фирми под шапката на Барневерн ! За това свидетелства независимият норвежки журналист Руне Фардал , който от години се занимава със същата проблематика! Норвежката фейсбук група Barnevern vil vi ha fullstendig fjernet също от години прави разследвания! В групата членуват над 24 хиляди души от различни националности ,които са пострадали или върху които е бил оказван натиск от Барневерн ! Членовете на групата в момента събират пари за завеждане на дело срещу в Норвегия и Барневерн в Съда за военнопрестъпниците и престъпленията спрямо човечеството в Хага!

Г-н президент
Вие сте мажоритарно избран и като такъв представлявате българските граждани, техните семейства и деца, Също така сте и Главнокомандващ на въоръжените сили на страната! В качеството си на такъв трябва да предприемете незабавни крути мерки и да покажете силата на Президентската институция за бързото разрешаване на проблема с Барневерн ! Трябва да направите всичко възможно децата в най-кратки срокове да бъдат освободени от скъпо платените затвори, наречени приемни семейства, в които се намират в Норвегия ! Децата са лишени от човешки права, отнети са им паспортите, телефоните, ограничени са им възможностите да разговарят на майчиния си език ! Децата на Цветелина са разделени едно от друго на повече от 200 километра! Детето на Емилия дори вече е асимилирано, тъй като разговаря само на норвежки език!
Преди няколко години чешкия президент Милош Земан прояви смелост и твърдост като сравни Барневерн с нацистката организация “Лебенсборн”, във връзка със случая на чешката гражданка Ева Михалакова! Полските власти също проявяват твърдост, като защитават интересите на норвежката гражданка Силье Гармо , която поиска статут на бежанец и правна защита от Полската държава , която беше заплашена от Барневерн да и бъде отнето и второто дете ! Полският рейнджър Кшищоф Рутковски успя да върне след няколко успешни акции отвлечените деца на биологичните им родители! Петте деца на румънското семейство Боднариу бяха върнати на родителите им след силен обществен натиск и масови протести в над 20 държави в света! Индийските власти поставиха под сериозна заплаха инвестиция за 14 милиарда долара на Теленор във връзка с отнемането на 2 индийски деца! След силен обществен натиск децата бяха върнати на семейството, а норвежкия посланик беше отзован!
България може без Теленор, може и без Норвежкия финансов механизъм, може и без норвежки инвестиции , може и без дипломатически отношения с Норвегия !!! България обаче не може без българските си деца, които принадлежат на своите родители, и те не са държавните деца на Норвегия ! Вие сте мажоритарно избран Президент и представлявате народа си и неговите деца ! Вие като такъв можете дори да призовете българските граждани да излязат на масови протести срещу Барневерн !
Българите в България и българските общности в чужбина ще ви подкрепят! Покажете силата на българския Президент!

Това писмо ще бъде качено в моята група и ще бъде споделено във Фейсбук с други групи! Очакваме бързата реакция на Президентската институция на България !

С уважение : Валентин Желев
05.06.2018
Кристиансанд, Норвегия






Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: latestnews
Категория: Политика
Прочетен: 1182590
Постинги: 2021
Коментари: 478
Гласове: 236
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930