Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.01.2019 12:03 - Швеция идиотизира една четвърт от децата и юношите си
Автор: latestnews Категория: Политика   
Прочетен: 495 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 15.03.2019 08:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  

Здравейте,

Много съм ви говорела в моята филмова продукция на Доунлодаде филмер или на Качени филми на никовете ми Swedish Slave и Mariyka Tomova на www.youtube.com- както и тук на този блог и в основния ни блог www.familjentomovi-kallmyr.mozello.com/news/ за социалното явление в модерна Швеция «Една четвърт обществото». Че съм имала право да правя това умозаключение навреме и дори да го профетирам в шведското модерно общество показват встъпителните цифри от следната статия публикувана в сайта на www.kmr.nu (подзаглавията са от мен, докато преводът с основното си заглавие е автентичен).

 Знаете, че съм от авторите, които се въздържат от моите собствени коментари, а се придържат към фактите, към точния превод и се хващат по професионален навик „за думата“. Разточителство у мен няма да откриете.

Така че за разлика от българските медии, на достоверността и актуалността на моите преводи и материали, вие винаги можете да разчитате!

В моята собствена филмова продукция и в блоговете и преводите ми, винаги съм призовавала децата ми да напуснат безкрайно опасната и най-опасната днес в света държава, Швеция, но те може би да са примамени, подобно на останалите български емигрант, и от лъскавата й и добре уредена „повърхност“ (и тя поддържана чиста от злезаплатения труд на гастарбайтери с невалидни дипломи и образование от Чужбина).

Уви ,уреденото и чистото не е за тях, не е за нас, а за три-те четвърти потомци на учрежденченците, на звездите и благородниците, капиталистите и шефовете в една-четвърт обществото им. Това жертвата го разбира, чак след като е тормозена, пребита до инвалидност ако е имала късмет да оживее и отровена, като в моя случай. А дали не си мислехте, че шуро-баджанащината е единствено наше, българско явление??

Освен това, като почитателка на Ванга, чиито прогнози знам почти наизуст, мисля, че е настъпило това време на „отсяване на житото от плявата“ у властта, властта на НСР (Новия Световен Ред, една злокобна диктатура), за което Ванга със страхопочитание говореше, а аз пък говоря и с ужас (ще разберете в края на статията, ако си дадете време да я прочетете! А тя наистина си заслужава!) Приятно четене и желая сериозно умуване и отношение както и разпространение. Предварително благодаря!

Превод от Шведски със съкращения: Марийка Томова (Мария Томова-Каллмир) на статия от Комитета по Човешките права www.kmr.nu

Психиатричен масов преглед в шведските училища ще идиотизира 25 процента или една четвърт от децата посредством прост тест на социалните им служби.

 

ПСИХИАТРИЧЕН МАСОВ ПРЕГЛЕД НА ДЕЦА! ТАКА РАБОТИ ЛЕКАРСТВЕНАТА ИНДУСТРИЯ В ШВЕЦИЯ!

18 СЕПТЕМВРИ 2009

Скоро всичките шведски ученици в класовете шести и девети ще бъдат подложени на психиатричен масов преглед. Всичко ще протече според американския модел „TeenScreen”, където 52 000 000 (милиона) деца ще бъдат псих-тествани, от които голямо количество да приема психиатрически наркотици. Че после 84 процента от тях ще се окажат погрешно диагностицирани – това не е проблем за отговорниците. Главното е да им бъдат изписани психофармацевтични препарати.

ПЪРВИ ПО РОДА СИ МАСОВ ПРЕГЛЕД. “ЛЕЧЕНИЕ“ С ДРОГИ НА НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ ЗАБОЛЯВАНИЯ

Първият по рода си масов преглед на психическо нездраве у децата е на път да бъде реализиран в Кралство Швеция. ВСИЧКИ ученици в класовете 6 и 9 по училищата в държавата през периода 24 август – 6 ноември ще бъдат тествани за психично нездраве, първо чрез една серия формуляри, за да бъдат пресяти твърдените психично болни деца за „лечение“. Под „лечение“ да се разбира в случая, разбира се, медикаментиране с лекарства, тъй като в психиатрията не съществува никакво лечение.

ЕДНА-ЧЕТВЪРТ ОБЩЕСТВОТО НА ПРОФЕСОР ВОУЛИНДЕР

Проучването е базирано върху психиатрически основаващата теза, че 25 процента (или една четвърт – бел. Прев.) от всичките деца, видите ли, били психично болни – всичко според вестник „Трансмитторн“, издаван от водещия авторитет, професор Ян Воулиндер (който работи в лекарствената компания „Лундбек“)

АРТИФИЦИРАНЕ НА БОЛЕСТИ ЗА ПАРИ. ПРОДАВАНЕ НА ИДЕЯТА ЗА ПСИХИЧЕСКО НЕЗДРАВЕ

Без наличието на „болест“ не е възможно психиатрите да изписват „лекарства“, нито компаниите да печелят пари. За да могат лекарствените фирми да продават своите психо-фармацевтични препарати, то първо те трябва да ни продадат идеята за психическо нездраве (заболяване). Затова цели 25 процента от всичките деца трябва обезателно да бъдат изкарани психично болни! И шведските медии надуха фанфарчетата си и те!

ОТКРИВАНЕ НА „ПСИХИЧНО БОЛНИТЕ“ ДЕЦА. СЪЗДАВАНЕ ПСИХИЧЕСКИТЕ ОТКЛОНЕНИЯ С ТЕСТОВЕ. ИЗМИСЛЕНИ ДИАГНОЗИ ЗАПЪЛВАТ „ДУПКИ“. СУБЕКТИВНИ ОТГОВОРИ С „КРЪСТЧЕ“

Касае се, единствено да бъдат „откривани“ децата. И после става актуално „да им се предостави лечение“. Психическите отклонения се СЪЗДАВАТ посредством именно този вид тестове. Нови диагнози се измислят през цялото време за да се запълват празнини.

Ако успеят да формулират въпросите си коректно, то разбира се, че тяхната норма от 25 процента ще бъде преизпълнена за медал. Или какво ще кажете за този тип отговаряне на въпросите посредством зачертаване с кръстче (субективни отговори), взети директно от това проучване, което всички шведски деца в класовете 6 и 9 ще попълнят? – Въртя се. Не мога да седя мирно. Често съм сам. Често правя неща сам. Безпокоя се много. Трудно ми е да седя мирно. Постоянно желая да се движа и да се раздвижвам. Нервен съм в нови ситуации. Лесно ставам несигурен.

ПРИ  КРЪСТЧЕ С „ДА“ ДЕТЕТО ГО ОЧАКВА БУКЕТ ОТ ПСИХИАТРИЧНИ ЛЪЖЕ-ДИАГНОЗИ

Ако някой посмее да отговори с „да“ на болшинството от този тип въпроси – то рискът е голям, да бъде възприет отсреща с отговора на една заподозираща го „диагноза“ – нещо от рода на Синдрома на хиперактивността (несъществуваща диагноза, призната на смъртния одър на откривателя й за исмислена – бел. Прев.), социална фобия, биполярно нарушение, депресия или всичките заедно в букет.

ЗАКЪСНЯЛОТО „ПРОУЧВАНЕ“

Всъщност проучването би трябвало да започне още през 2006-та година, но по това време не били набавени пари за него. Но сега вече е на път. Социалното министерство на Швеция е обявило радостно и гордо проучването на своя собствен сайт под наименованието „Национално картотекиране на психичното здраве на децата и на юношите“: http://www.sweden.gov.se/sb/d/11224/a/125702

Статистическото Централно Бюро (SCB) ще разпрати 130 души по училищата из Швеция, за да извършват проучването – един проект, който само в рамките на SCB разполага с един бюджет от 10 млн. 500 000 шведски крони.

С изходна точка в изрядно планирания и дизайнирн предварително резултат на това проучване, ще бъдат поставени изисквания за по-подробни проучвания, за да бъдат открити на НИВО ИНДИВИД тези деца, които «страдат от психично нездраве», и да им се зададат подходящите психиатрически «лечения» - които са пък равнопоставени на психофармацевтични лекарства.

ПЛАНОВА МЕДИЦИНА

Количеството психична болест стои в директна пропорция към употребата на психиатричните диагнози. И това е самогенериращо. С други думи е така, че колкото повече на брой психиатри преглеждат децата, за да оглеждат дали те подхождат на тези поведения, които представляват тези диагнози, толкова повече на брой деца ще бъдат изкарани и психично болни! И така 25 % ще бъдат психично болните деца и ще бъдат «отритите» според психиатричната «експертиза». С други думи действителността ще се приспособи към картата.

ВНУШЕНИЕТО ИДВА НА ПОМОЩ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО

Пубертетите обикновено се чувствуват самотни, срамежливи, мислят си, че имат проблеми с приятелите, чувствуват се така, сякаш не подхождат на обществото. Чувствуват се по-различни, смятат, че не изглеждат достатъчно добре на външен вид или че не са достатъчно вталени или популярни.

ПРОМИВАНЕ НА МОЗЪКА

Тези тийнейджъри, посредством въпросника на шведското правителствено проучване, за първи път ще си самовнушат, идеята, че техните собствени мисли, чувства и държание са признаците на психическо заболяване. Независимо от отговора, децата, единствено като участвуват, се преориентират в посока на мислене, да гледат на себе си в светлината на психическото нездраве. И с това са сторили първата крачка да гледат на себе си като бъдещи психиатрични клиенти. Изразът «промиване на мозъка» не би бил съвсем погрешен в този контекст.

ШВЕДСКОТО ПСИХИАТРИЧЕСКО РЕСУРСО-БОГАТО ОБЩЕСТВО

Изхождайки от резултата на това анкетно проучване, ще бъдат изведени по-късно и изискванията му – за едни още по-подробни проучвания на ОТДЕЛНИ деца, изисквания за още повече ресурси за шведската психиатрия.

ОТСЯВАНЕ НА ЖИТОТО ОТ ПЛЯВАТА

Психически нездравите трябва да бъдат маркирани (отсеяни). Те трябва по-нататъка да бъдат препратени в изследващата верига. Те трябва да получат истинското си прозвище. Те трябва да получат своите психо-фармацевтически «лекарства».

Ако пък си позволим да пофилософствуваме върху факти като тези, че психиатрията не дава абсолютно никакви резултати, че тя не може да лекува психически нарушения, че почти никакво психо-фармацевтическо «лекарство» за деца не е било тествано върху други деца, както и че всичките психо-фармацевтични лекарства за деца са придружени от дълъг списък с много сериозни странични ефекти, като завишен риск за самоубийства, мании, халюцинации, психози, агресии и т. н., то човек се пита – кого ще облагодетелствува всичко това? Децата ли? – Не! Follow the money-Trail! – Проследете парите!

И сложете край на психиатрическите масови проучвания в шведското училище! Училището би трябвало да бъде една „Зона на мира“ – свободна от психиатри, заплатени от лекарствената индустрия, за да предизвикат психически нарушения.

Комитетът по Човешките Права е основан през 1969 г. в САЩ, и през 1972 година в Швеция от Сциентологическата църква, за да проучва и разобличава психиатрическите престъпления против човешките права и за да измете двора на психиатрическото здравеопазване.

Автор/АДРЕС:

Den internationella цvervakaren av psykiatrin

Kommitten fцr Mдnskliga Rдttigheter

Box 2, 124 21 Bandhagen

 

Интернационалният наблюдател на психиатрията

Комитетът по Човешките Права

Пощенска кутия 2, 124 21 Бандхооген, Швеция


 

Превод от шведски на български език: Марийка Томова (Мария Томова-Каллмир)

С благодарности за разпространение и обществени дискусии във вашите социални мрежи и блогове. Предварително благодаря!

 

 

 Моля, подпишете тази петиция! Please, sign this Petition! v g och underteckna denna Petition! https://secure.avaaz.org/en/community_petitions/Swedish_Social_Departement_Sweden_free_Romen_Kallmyr_to_his_Guardian_and_mother_in_Bulgaria/publish/?new

 

 

 

 




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: latestnews
Категория: Политика
Прочетен: 1172390
Постинги: 2021
Коментари: 478
Гласове: 236
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031