Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.06.2019 12:54 - Аутизмът, телевизора и медицинското невежество на всесилните шведски социални служби
Автор: latestnews Категория: Политика   
Прочетен: 203 Коментари: 0 Гласове:
0



  Аутизмът, телевизора и медицинското невежество на всесилните шведски социални служби June 28, 2019 at 12:49 pm, No comments Предполагам че и нашият случай е такъв. Трудно откъсвах сина ми от компютъра. Днес лекарите в България са с нормално здраве в психичните си свидетелства за сина А социалната шведска служба, която там командва и лекари и армия и тайна полиция, и има за практика да приписва на всички свои клиенти фалшиви ментални диагнози, лъже че е аутист, че чува гласове, че иска да се самоубие. Докато случаят ни касае тяхно недохранване, хранили са го само с кисело млеко и недоглеждане, студувал е с летно яке и тениска с къс ръкав зимата, без четка и паста за зъби, без мазило за екземите и е на скелет. Но това в Швеция го наричт Ел Ес Ес грижи, тоест ползват детето за лабораторна мишка или плъх за невролептиците им собствено производство чиито странични действия после предизвикват същите ментални отклонения които социалната служба предварително е поръчала от лекарите си, които безусловно й се подчиняват. Както и междувременно им тръгнат органите като в случая с петнайсетгодишното дете Доня Хассан и ги изнасилват. И като труп детето е в хиляди пъти по-доходоносно, и затова са тия Ел еС еС-стаичета из цяла Уддевалла, а бащата ще бъде обладетелстван с нов дом на Филипините от животозастраховката му. Случаят ни ще намерите на блога http://familjentomovi-kallmyr.mozello.com/news/ и в двата ми профила този от 2007ма година тук https://www.youtube.com/channel/UCRopK2CDHf725jk-ds1OKYw/videosи този от 2011-та година тук https://www.youtube.com/channel/UClt4AM2JZ7lUx-qDKIOeMUA/videos?view_as=subscriber Как дете, отгледано пред телевизора, може да бъде взето за аутист 04 юни 2019 г., 12:11 47508 Сподели във FacebookСподели в TwitterСподели в Google+ image

Shutterstock

 

„Консултирах 3-годишно дете, което по никакъв начин не влизаше в контакт с хората наоколо и не реагираше на реч. Родителите не ми съобщиха за нищо, което да наведе на мисълта за грешки в отглеждането. След като направихме всички необходими медицински изследвания, се оказа, че физиологично на детето му няма нищо, а неврологът беше препоръчал да направят изследване за аутизъм. Аз също обмислях да ги насоча към детски психиатър.

И тогава се случи чудо – в стаята до нас започна час по английски език и когато чу първите звуци на детска английска песничка, детето се оживи, започна да пляска с ръце и да изразява бурна радост. Заговорих с него на английски и се оказа, че детето чудесно ме разбира. Това, което не знаеше, беше български.
После стана ясно, че детето е отгледано от Baby TV още след раждането. Всеки ден, по цял ден. Майка му не беше сметнала за важно да сподели с мен, че детето ѝ живее пред телевизора. Когато ѝ казах, че е необходимо да изключи всички устройства, ме погледна с негодувание и ми заяви: „Ама той се сърди и плаче, той просто е аутист!“ А детето не беше…
Първо: на 6-месечна възраст зрението е ключово сетиво – какво виждаш става много по-важно от това какво чуваш.
Ако в този силно сензитивен период предложите на детето „мърдащи картинки“, трябва да имате предвид, че те са огромен стимул за неговия мозък – за съжаление, в негативен план.
24 кадъра в секунда. Това означава 24 премигвания за една секунда. За видео с дължина от десет минути това прави 14 400 премигвания. Ако оставите детето да гледа половин час - 43 200 импулса.
Детският мозък не може да обработва такъв обем информация.
Изследователите на „синдрома на екранното време“ чрез сканиране на мозъка откриват сериозни нарушения в структурата му и в неговата дейност при децата, изложени на екранно въздействие: атрофия на сивото мозъчно вещество, нарушена цялост на бялото мозъчно вещество, намалена дебелина на мозъчната кора, нарушени когнитивни способности и нарушена функция на домапиновите депа.
Тези данни означават, че поставянето на децата пред екран и гледането на видеа - в това число телевизия, игри, музикални клипове нарушава всички аспекти на детското развитие. А това е много висока цена за половин час спокойствие…
Децата се раждат със способността да разпознават емоциите. И когато едно двегодишно дете види Том да удря Джери, а Джери да му отвръща, когато види как Маша разрушава къщата на мечока – то смята, че това е ок, че е нормално. Ние даваме на децата си готови агресивни решения, вместо човещина, общуване, споделяне, заедност."

Из книгата „Умно бебе“, Ива Александрова

„Умно бебе. Пътеводител за ранното детско развитие“ е книга за настоящи и бъдещи родители, която обхваща времето от бременността до края на третата година от живота на детето. В нея се развенчават някои от най-популярните митове за развитието на децата.

https://www.obekti.bg/nauka/kak-dete-otgledano-pred-televizora-mozhe-da-bde-vzeto-za-autist?fbclid=IwAR3ZIepfDG2nPj7PaHDq27RxgIMgtRT9Wh-ExbIMB70aRxO_NhXTfYnCV3c

Купи и дари (към Базар)


... ... ... ... ... .... ... Fцr Dig som vill hjдlpa Romens chans att цverleva och min finansiella bцrda med hjдlp av av en svensk jurist ta ut honom den 05 april 2019 frеn vanvеrden och ytterliggare svдlten pе Athenagеrden i Uddevalla under socialtjдnstens vanvprd: du kan sдtta godtycklig summa direkt pе Romens egna PayPal konto:

.... .... .... ... ....

Който желае може да подпомогне юридическите разходи от 10 400 Евро за извеждане от Хо Във Бе-дома на 5. май 2019 на изгладуваното и там дете Румен на: PayPal.me/RomensJuridicalCosts Всички дарения ще публикувам в групата на децата на Фейсбук.

.,..,..,....,....,.,,.......,.......,...

Банков превод/Banktransfer: На банкова 4/Att bankaccount: BG46UBBS80021032276340 To/До SWIFT/BIC: UBBSBGSF Събираща средствата за адвокат на Румен, име в банката ОББ/ Receiving the ammount for a lawyer for Romen, names in the bank UBB: Mariyka Krasteva Tomova/ Марийка Кръстева Томова Цел/Purpose: (You have 32 signs free text, for example: "Juridical costs for Romen")./ Вие разполагате с 32 знака свободен текст, например: "Юридически разходи за Румен". Внимание! Всеки превод ще бъде публикуван в групата на Румен на Фейсбук "Sweden, free Mimmi, Rozita and Romen Kallmyr"!/Attention! Every transfer will be published in the group, belonging to Romen at Facebook: "Sweden, free Mimmi, Rozita and Romen Kallmyr"! Предварително благодаря! Thank You in advance! ...,...,..,...,...,....,.,..,.....,....,.,..,..,...

 En annan Bulgarisk sait som skrivit igen om oss. Случаят “Румен Томов-Каллмир”. Писмо на майката до българския консул в Стокхолм https://www.eurochicago.com/2019/04/r... ......

 

. KУПИ И ДАРИ на: https://obsluzvane.bazar.bg/




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: latestnews
Категория: Политика
Прочетен: 1173404
Постинги: 2021
Коментари: 478
Гласове: 236
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031