Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.04.2020 15:10 - Адренохром и детските защитни социални служби: трафик, убиване и продажба на кръвта на нашите деца
Автор: latestnews Категория: Политика   
Прочетен: 238 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 23.10.2020 10:39


 

МОЯТ КОМЕНТАР:
Знаете ли колко "се успокоява" една майка, като мене, като чете за адренохром, органи и то директно от американската преса като синът ми е отвлечен за пети път от община УДдевалла и социалните и полицията на Швеция не отговарят!?

image
Коментарът ми се базира на новината:

Адренохромът и детските защитни служби: трафик, убиване и продажба на кръвта на нашите деца (превод от английски: Гугъл)
Тук не говорим за Червения кръст, госпожи и господа, и това, което следва, не е за слабото сърце, нито е предназначено да ви плаши, а да ви призовава към действие. Тъй като голям брой деца „изчезват“, възникват въпросите не само за въпроса за педофилията, но и за убийството и последващата продажба на кръв на убитите деца. Адренохромът е в центъра на всичко това и за съжаление децата, особено коренните американци, са основните цели.

Според Wikipedia, „Adrenochrome е химическо съединение с молекулна формула C9H9NO3, получено при окисляване на адреналин (епинефрин). Производният карбазохром е хемостатично лекарство. Въпреки сходството в химичните наименования, то няма връзка с хром или хром. "

„Adrenochrome не е предвиден от Закона за  контролирани вещества  в Съединените щати, но ако се продава като добавка, продажбите трябва да съответстват на законите за допълване в САЩ. Ако се продават за консумация като храна или наркотици, продажбите се регулират от FDA. "

 

Обаче откъде идва?

Идва от кръв.

Както видяхме преди, корумпираните организации, работещи в Съединените щати, не само са за убийството на неродени деца, но също искат да събират органите си и да ги продадат с цел печалба. Същото се отнася и за кръвта, но не непременно кръвта на неродените, но напълно живи деца, които се убиват.

 

В доклад за 2016 г.  моят приятел Джим Уайт от Northwest Liberty News разкрива продължаващата корупция на Защитните услуги за деца в Монтана и в цялата страна. Погледнете какво разкри Джим в това видео.

Трафикът на деца не е само за секс. Използва се и за стимулиране на адреналина в кръвообращението до засилени състояния, а след това гърлото на детето се прерязва, събраната кръв и след това адреналинът се отделя за коктейл, който някои смятат, че ще добави младостта в живота им.

   

Отново вече ставаме свидетели на  кръвта на младите, които се продават като преминаващи в масово положение .

Майкъл Снайдер  съобщи:

компания, наречена Ambrosia, откри клиники в пет големи градове в САЩ, където всъщност можете да инжектирате „младежка кръв“ директно във вените си. Но не е евтино. Според Джеси Кармазин, основателят на Ambrosia, инжектирането на един литър млада кръв ще струва 8 000 долара, а получаването на два литра млада кръв  ще ви върне 12 000 долара ...

Компанията вече работи, заяви Кармазин пред Business Insider в сряда. Наскоро Ambrosia обнови уебсайта си  със списък на клиничните места и сега приема плащания за процедурата чрез PayPal. Изброени са две опции: 1 литър млада кръв за 8 000 долара или 2 литра за 12 000 долара.

През есента Кармазин - който не е лицензиран лекар - заяви пред Business Insider, че планира да открие първата клиника Ambrosia в Ню Йорк до края на годината. Това не се случи. Вместо това, каза той, сайтовете, където клиентите могат да получат процедурата, включват Лос Анджелис; Сан Франциско; Тампа, Флорида; Омаха, Небраска; и Хюстън, Тексас.

Добре, така че какво общо има това с децата, може да попитате? Един източник посочва какво всъщност се случва и за което Джим Уайт е свидетел, се провежда не само в Монтана, където това е високо население на  коренни американци с аглутиноген в кръвта , но също така и трафик, по който много коренни американци са отвлечени и никога повече не се виждат.

Според  ExposedPedoVore , отговаряйки на въпроса, „Как се добива Адренохром?“

Обикновено се знае, че адренохромът се добива от пинеалните жлези на пингвините на места като Антарктида (Южният полюс, ред на такива е описан в този кабел на WikiLeaks); това обаче очевидно не отговаря на нуждите на световния луцифериански елит за опиянение и напиване при завоеванията им. Следователно, обвързвайки се с педогейт (който наскоро беше разгърнат и разкрит от DOJ на Съединените щати), луциферианският елит вместо това отвлича деца, изнасилва и ги измъчва, за да концентрира адреналина / епинефрина в жлезите си, след което да добие адренохрома от жлези, докато обектът живее (Адренохромът) не трае дълго в посмъртно време) те жертват детето след извличането на лекарството. Алтернативно, обектът може да бъде поддържан жив за многократни екстракции; (те държат децата в плен като затворник, скрити някъде, за „дългосрочно лечение на травматизация“, където поддържат детето живо, но те травмират, измъчват, изнасилват и извличат кръвта на детето с кръвопреливане многократно, докато детето най-накрая умре от насилието и загубата на кръв или не решат да убият детето в един от многото си (месечни) сатанински ритуали за жертвоприношения на деца.

Сайтът продължава да пише:

В този случай в окото се вкарва игла, за да се извлече Адренохром от мозъчния ствол, без да се реже в черепа. Това беше сатиризирано в първия епизод „Когото боговете ще унищожат“ от серия 1 на британския телевизионен сериал „Луис“ (2008). Разбира се, всичко изглежда като шега, но ние знаем как луциферианският елит обича да търка истината в лицата си при обикновена дневна светлина (какво са „Google Adreno“ и „Google Chrome“?).

Освен това, ако си припомните имейлите на John Podesta, които бяха пуснати през 2016 г., ще сте запознати с някои от това.

Адренохромът се добива от травмирани, изнасилени и жертвани деца. Но защо?

Луциферианската религия се основава на езичеството и подобно на сатанизма и е изключително зло, тъмно и обезлюдено, луциферианците смятат, че е непредвидено да постигнат пълната сила на магията в рамките на своите сатанински ритуали.

Изразът; „Орехов сос“ произхожда от открития луцифериански педофил; Джон Подеста (изпълнителна кампания [sic] за кампанията на Хилари Клинтън [sic} 2016) хакна и публично публикува имейли, изложени от основателя на Wikileaks Джулиан Асанж.

След това се връзва към много от ритуалите на Bohemian Grove, които са общоизвестни сега благодарение на работата на основателя на Infowars Алекс Джоунс.

Това обаче не са само тези отвлечени деца. Според Уайт, когато похитителите не могат да вкарат жертвите си по маршрутите, те работят чрез Защитни служби за деца.

Това трябва да бъде в челните редици на нашата загриженост, тъй като  над 18 000 деца бяха загубени от CPS и никой не ги е потърсил.

Трябва също така да се отбележи, че някои законодатели също са ангажирани с тази престъпна дейност и  призовават CPS да носи отговорност.

 Активистите също призовават и се борят с трафика на хора, което води до този вид край на нашите деца, включително Прабаба на президента Дуайт Д. Айзенхауер, Лора Айзенхауер.

 Предстои още много неща, тъй като Джим ще се присъедини към мен в понеделник по този въпрос в  Setting Brushfires Radio Show в 6:00 EST на  RedStateTalkRadio  и в Setting Brushfires в  YouTube  и  Facebook .

Статия, публикувана с разрешение от  Синове на свободата медии

h / t Вашингтонският стандарт

Реклама
Бързи пари.  Вкарай цифрите и стани богат.  Мигновена регистрация:
https://ozumoney.xyz/16177319921554/

 

 

 






Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: latestnews
Категория: Политика
Прочетен: 1181547
Постинги: 2021
Коментари: 478
Гласове: 236
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930