Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.04.2021 20:38 - Следизборно: Моят избор: МЕСИЯТА на Северо-Запада - г-н Атанас Маджарски
Автор: latestnews Категория: Политика   
Прочетен: 264 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 27.04.2021 14:20


 

Модерирам група на Фейсбуук "Обезлюдена България" където става повече от ясно и очевадно, че Северо-западния регион на България днес безвъзмездно умира.    От каквъв вид "помощ" се нуждае днес нашият мил роден агонизиращ в предсмъртната агония на Мутрите и Калинките  умиращ  регион?    - Дали от кожните обриви от  ураниевите и плутониевите бомби на САЩ, ЕС и НАТО? дали от рециклирането на боклуците на ЕС и Третия свят? Дали от Втори Украински фронт и война? От порутените ТКЗС-та, курорти и училища и селските мафии на Олигофрените?    - Или от една здравомислеща и съзидателна прогресивна и креативна  партийна програма?   Какво мислите Вие?    Изключително впечатление на тези избори ми направи простичката, сбита и ясна, но най-ефикасната от програмите на избирателните партии на последните избори,    в лицето на нейния водач, политика и Дългоочаквания Месия за #Северозапада, Атанас Маджарски.   

Програмата му ме разтърси из основи и грабна! Думите на опитния и здравомислещ г-н Маджарски  бяха "Чудото", което моите 40 групи тук на Фейсбук и социални траурни блогове,  вече 20 години анализират и чакат, Думите му са спасителната патерица за умиращата днес,разграбена и плячкосвана  България.     За мен той е Спасителят на България, и Месията на Северозапада й не само по чест, здравомислещ интелект и разум но и по човешки призвание и дълг!    Слава Севрюкова и Ванга сгрешиха в описанията си и прогнозите си (за кой ли път!).    Нашият Спасител няма да дойде от Вън, защото той е ВЕЧЕ сред нас! Запознайте се с него, подайте му ръка, глас, придружете го и му направете път с поклон и уважение!    Той не е от най-младите, но затова пък всяка негова дума тежи на точното й място. Аз мога да Ви гарантирам това!    Дали е преродения Давид или не, той е Месията без когото аз не виждам бъдещето на Северозапада!   Моля прочетете и разпространете във Вашите социални медии! Предварително благодаря!
... ... ... ... ... ... ... .... .... .... .... .... ....

image


Снимка: Изборни агитки, свалено от Интернет

Вие сте от Вършец, известен като градът на здравето и минералните извори. Според Вас какво е необходимо да се направи, за да може градът да стане привлекателна туристическа дестинация?
Туризмът е приоритет за развитието на Вършец като „град на здравето“. Даденостите, които той има – минерални извори, уникална природа, кристално чист въздух, биха могли да се използват по ефективно и целогодишно за развитието на спа, еко, селски и други форми на туризъм.

Необходимо е създаване на подходяща среда за развитие на местни туристически продукти и атракции и утвърждаване на публично-частното партньорство в сектора. В тази връзка ще подкрепя идеята на хората с Вършец в сърцето, за реновиране на Банското казино – емблема на града ни, за превръщането му в Дом на културата и изкуството.

Разширяване на професионалното образование със специалности по туризъм (хотелиерство, ресторантьорство, спа услуги) в средищното училище в града и въвеждане на дуално обучение.

Един от основните проблеми в малките населени места в Северозапада е битовата престъпност. Как смятате, че може да се разреши този проблем?
Поставям си за цел да работя за общество с висока степен на сигурност на гражданите чрез ефективна държавна защита, осигуряваща спокойни условия на живот, труд и бизнес.

В малките населени места от значение е превенцията за ограничаване на битовата престъпност и преодоляване на чувството за незащитеност и безнаказаност на нарушителите. Важни мерки в този аспект са:

създаване на постови участъци на две или три села за осигуряване на патрулна дейност и за незабавна реакция при престъпни посегателства;
изграждане на система за видеонаблюдение в населените места и пътищата;
пресичане и ликвидиране на каналите за трафик на хора в региона;
разработване на нова концепция за борба с корупцията.


Кои послания в предизборната платформа на БСП са най-адекватно приложими за хората от вашия край?


Основните послания в предизборната платформа на БСП, в условия на криза, са насочени към реална помощ за гражданите с приоритет за най-нуждаещите си, за малкия и среден бизнес, за защита на родното производство и възраждане на индустрията, земеделието и кооперациите.

За нас, хората от Северозападна България и област Монтана, са нужни достъпно и ефективно здравеопазване, модерно образование с перспектива за младите хора, ограничаване на демографския срив, намаляване на безработицата чрез преквалификация на работна сила в сфери в които има недостиг от специалисти, превръщане на „зелената икономика“ в средство за устойчиво намаляване на бедността в региона. Всичко това е залегнало в предизборната ни програма и показва че грижата за хората, тяхната безопасност и спокойствие са сред основни приоритетите на БСП.

image


Снимка: Интернет

Каква е личната ви кауза, с която избирателите ще предпочетат да изберат вас?


С моите професионални компетентности ще работя за подобряване живота и благосъстоянието на хората от региона. За осигуряване на ефективна защита на гражданите от престъпни посегателства и превенция на нарастващата употреба и разпространение на наркотици.

Ще участвам в разработването на стратегия за насърчаване на социалното предприемачество, даващо перспектива на младите хора.

Мой приоритет ще бъде доразвитие на инициативата за създаване на Държавен инвестиционен фонд Северозапад, с ресурси от държавния бюджет и оперативните европейски програми. Чрез него ще се финансират дейности по преодоляване на социално-икономическото изоставане на региона ни и демографския срив.

Мечтая да видя моя роден град Вършец цветен и зелен, онзи национален курорт, който всички помним!

Можем и трябва да върнем доверието. Доверие в управлението и властта, в политиците и институциите. Доверие за живот, за работа и бъдеще!

На 04.04. с бюлетина № 4 изберете каузата „С грижа за хората“!

Ако искате да ме подкрепите – преференция 105!
... ... ... ... ... ... ...

Атанас Маджарски е роден през 1963г. в гр. Вършец. Магистър по „Национална сигурност“. Работил е в системата на МВР. В момента е управител на хотел в гр. Вършец. Председател на БСП Вършец. Член на Националния съвет на БСП. Секретар на Областния съвет на БСП в Монтана. Общински съветник в ОбС, Вършец.

Източник: eBulgaria.bg





Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: latestnews
Категория: Политика
Прочетен: 1182922
Постинги: 2021
Коментари: 478
Гласове: 236
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930