Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2022 18:11 - И ще настане истински мор - Митър Тарабич
Автор: latestnews Категория: Политика   
Прочетен: 104 Коментари: 0 Гласове:
1



 image



"По това време България силно ще обезлюдее"...

предсказание на Слава Севрюкова за наши дни



"Между тези мъдреци ще има добри и лоши. Лошuте ще донесат зло. Ще съсипят въздуха и водата, ще пускат разни отрови по сините морета, по реките и земята и хората ще започнат да умират от някакви болести. Добрите и мъдрите ще видят, че всичкият им труд не струва и лула тютюн и води към провал света, та затова вместо към числата ще се обърнат към себе си, към размишление. Колкото повече се обърнат към мисълта си, толкова по-близо ще са до Божията мъдрост, но всичко ще е напусто, защото злите вече ще са опропастили цялата земя, и ще настане истински мор.
Хората ще бягат от градовете по селата и пак ще търсят планините и трите кръстати гори, та там, в тях, да дишат и да пият вода (всичко това е изречено, когато първите фабрики на Балканите са като "бели лястовици", когато рекuте текат кристално чисти и когато терминът "екологично замърсяване" изобщо не съществува — бел. авт.). Онези, които избягат, ще спасят себе си и потомството си, но не всички и не за дълго, защото ще се яви страшен глад. Храна по градовете и селата ще има, ала навсякъде ще бъде отровена. Много ще ядат и за да се наядат, ще тъпчат всичко в уста и от това ще умрат. Онзи, който пости и изпости, той ще оцелее, защото Свети дух ще го пази и ще бъде близък Богу.
По време на тоя мор в далечните руски градове ще се появи млад човек на име Михайло. Ще има светло лице и целият негов образ ще е милостив. Хората ще му се чудяткак крачи по небето, а той ще отиде до първия манастир и ще зазвъни на всички манастирски камбани. На народа, който се събере около него, ще каже:
"Забравили сте кой съм и че не съм умрял, а жив съм отишъл на небето."
А хората, които го гледат, ще отвърнат: "Не сме, не сме, ти си свети архангел Михаил."
На тези техни думи той ще се усмихне благо и ще рече:
"Разпънахте Богочовека и Сина Божи, а Бог ви даде ум да мислите и да обичате всички около вас. Станахте зверове и човекоубийци! Не съм дошъл да ви карам да се плашите и да вярвате от страх, а съм между вас да ви вразумя! Вече няма богати и сиромаси, а вие пак се мразите и убивате. Забравили сте душите си!"
Тогава след Михайло ще тръгнат всички народи и земята ще стане истинска райска градина. Храната ще изобилства навсякъде — и в реките, и в моретата, и в горите. Онези, които тогава се родят, ще живеят щастливо и толкова дълго, че ще забравят кога са се родили.
Михайло ще бъде навсякъде, а най-вече в Цариград, докато хората не проговорят на един език и не приемат една вяра. После пак, доволен, ще отиде на небето."

Mitar Tarabic, Митар Тарабич, Креманският пророк


Тагове:   МИТЪТ,   ГМО,   Мор,   митар,   тарабич,   кемтрейлси,


Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: latestnews
Категория: Политика
Прочетен: 1181703
Постинги: 2021
Коментари: 478
Гласове: 236
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930