Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.01.2023 16:16 - Килърска сага в Дивия Северозапад
Автор: latestnews Категория: Политика   
Прочетен: 204 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 16.01.2023 16:18


 

#Килърите от хиииипеimageр-

престъпното село #Драганица, под полицейския му собствен "чадър" на #РПУ #Вършец  (сляло се в РПУ Берковица) и Лъже-#прокуратурата #Берковица и с шефове-платители с парите на гладуващия и студуващ #РуменКаллмир от далечна задморска #Уддевалла от далечна #Швеция Петер и Туумас Каллмир в случая на отвлечения и гладуван до смърт за #животозастраховката мой син "#Румен #Каллмир" обаче са все още НЕДОСЕГАЕМИ и си лансират лъжливите клюки из селото и ме заплашват тук всеки ден от #Фейсбуука си присмивайки ми се на #шведската ми #лампа последно онзи ден на 11-ти ян 2023.   

 Защо?  

Отговорът е лесен. Проследете #паричния поток!    Защото #милиони #шведски #крони очакват властите от баща му #ПетерКаллмир да им се заделят след убийството на отвлечения Румен с глад в дома #Норртулл в #Уддевалла #Швеция.   Горкият мини-килър да попадне в #коруптния #Северозапад с #подкупните полицаи, ОЗД-та, #прокурорки и #съдии.    Няма си шефове от #Драганица, #Вършец и Уддевалла.  Жив да го ожали човек;   Добре дошли в Дивия #Северозапад където килърите са на почит и на анални услуги от #КСУ, #ОЗД, адвокати, полиция и съд!   Затова този мини-килър им е и изпратен именно не другаде от Ловеч а в коруптната Монтана още утре ще го пуснат след няколко бона и бутилка ракия, и ако им се научи за малко разхлабителен секс,   

Ни повече- ни по-малко ами точно  както по време на 4-те дела на Петер Каллмир в МРС Монтана дело 70463/2011 между другото където се е изръсил по собствената му бележка с бутилки уиски и със старите ни порцеланови сервизи от багажа с камиона от Малмьо. За 60-те си бона  за адвокатката му Сашка Костова която не декларира хонорар в МРС Петер обаче премълча! И където съдията Цветан Колев си затвори очите пред фалшивите документи представени от Петер и опита му за убийството на Румен и сестра му Мимми с десетки карате-мярания на голите им тела по стените на хола и на кухнята на гарсониерата ми в Монтана. Затвори си очите и за молбата ми-писмо по настояване на адв 2/Вергилий заведено под входящ номер 7777 юни 2011 г в МВР Монтана. Където Петер заплашва да убие и хвърли обезобразени в гората телата ни моето и на татко и да запали къщите ни в Драганица нещо с което бандата на заплашителната ми съседка влюбена в него прекрасно се справи три пъти вече от 2012 г насам.   

Нещо повече. По-ловък и по-смел и от най-големия си клиент-килър Съдията Колев си запуши и ушите пред заплахите на Петер да проституира децата и да ги нареди на кревата ми в Монтана като им даде отрова в незаконово окупирания от Петер мой апартамент.

И съдия Цветан Колев ги изпрати в помещение за склад без чист циркулиращ въздух под земята и без течаща вода въпреки преведената му и представената му от мен брлежка-писнонот служителка на Уддевалла хйем че не е разрешено в Швеция деца да живеят в такива катакомби и ще бъдат иззети от социалната служба на Уддевалла.

 



Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: latestnews
Категория: Политика
Прочетен: 1181202
Постинги: 2021
Коментари: 478
Гласове: 236
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930