Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.05.2015 10:55 - Швеция като капан - от Йержи Донус
Автор: latestnews Категория: Политика   
Прочетен: 943 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Швеция като капан

 

11 ноември, 2014 в часа: 2:38 PM

 

image

 

Снимка: интернет

 

Какво си представят другите държави за Швеция, това може да е една съзнателно развивана лъжовна представа.

 

А може би, Швеция е измислена като капан. Като един голям капан, където неколцина си живеят живота за сметка на нещастието на мнозинството.

 

Териториално погледнато Швеция е една от най-големите държави на Европа, от гледна точка на народната маса е най-малката.

 

И това са действително неколцината, действително  теснопреплетени помежду си мега-собственици, които решават над незнаещите, наивно мислещите , игнориращите и удобни шведски маси.

 

image

 

Снимка: интернет

 

 

МАЛЦИНА НОРМАЛНИ

 

Разбира се, ги има и НОРМАЛНИТЕ, но те се  опитват да унищожат шведския модел докато ги държат възможно максимално погрешно информирани.

 

РАСИЗМЪТ И ЕГОИЗМЪТ – ШВЕДСКИ ИЗОБРЕТЕНИЯ

 

Расизмът и егоизмът са добре вкоренили се в шведската култура, това беше едно шведско изобретение да изследват расистките различия което доведе до Арийската пропаганда на Хитлер. 

 

ШВЕЦИЯ ПОСЛЕДНА ЗАБРАНИ РОБСТВОТО

 

Швеция бе последната държава в света, която забрани робството (в малката си шведско- притежавана колония).

 

ШВЕДЪТ – ДЕХУМАНИЗИРАН РОБОТ

 

От няколко поколения насам шведът е измислен като един експеримент колко много може да издържи да бъде дехуманизиран за да служи като робот на другите.

 

Как най-просто да управляваш хората без те да забележат нищо и без да се съпротивляват.

 

ПРИНУДИТЕЛНА СТЕРИЛИЗАЦИЯ

 

Именно Швеция бе държавата която тайно принудително стерилизира своите граждани.

 

ОБОГАТИ С ЛЪЖЕНЕУТРАЛИТЕТ

 

Швеция бе държавата, която с лъжа за неутралитет създаде богатството на няколко семейства когато Хитлер имаше властта, и все още избягва да говори за това в медиите си.

 

ИМУНИТЕТ ЗА ПРЕСТЪПНИТЕ СИ ЧИНОВНИЦИ

 

Швеция бе тази, която премахна чиновническата отговорност когато високопоставени политици изнасилиха малки деца.

 

ДАНЪЦИ СПОНСОРИРАТ КРАЖБА

 

Швеция  има най-високите данъци в света за да краде децата от техните родители които плащат данъци именно за да се върши това.

 

СОЦИАЛНА СИСТЕМА ПОДДЪРЖА НАРОДЕН ГЕНОЦИД

 

Именно Швеция е държавата, притежаваща най-високото количество самоубийства в света, притежаваща една социална система която е длъжник на един  продължаващ в момента на писането от мен, геноцид над народа си, за да може една голяма група да печели пари от продажбата на малки деца като роби с подкрепата на данъчните пари тя живее удобно.

 

ПЪРВЕНЕЦ ПО ОТВЛИЧАНИЯТА НА ДЕЦА В СВЕТА

 

В Швеция взимат непропорционално най-много деца в целия свят.

 

ТРАФИКИРАЩА СХЕМА – ТРАФИКИРАНЕ НА БЕЖАНЦИ ЗА РОБИ

 

Швеция се хвали, че приема най-много бежанци, но премълчава, че е за да има повече роби.

 

СОЦИАЛНО-ЗАВИСИМО ОБЩЕСТВО

 

Никакви домове и никакви работни места, но социално-зависимо общество със социалната служба, която злоупотребява с властта си, която няма отговорност или контрол,  и  без медии, които да дискутират това.

 

ДЪРЖАВНА ЙЕРАРХИЯ

 

Швеция наследява гордите традиции на Египет, където фараоните са били богове.

В Швеция  първо бе кралят, после благородничеството и накрая учрежденията.

 

ЧОВЕКЪТ СЛУЖИ НА ЗАКОНА – А НЕ ОБРАТНОТО

 

Все още малцина управляват направлението на развитието на цяла Швеция, налагат принудително модни течения, управляват масите до нивото на това мислене, което може да доведе до решения които са удобни за управляващите. В Швеция държавата желае Човекът да служи на закона, а не обратното. 

 

ЗАБЛУЖДАВА ЗА ДА КОНТРОЛИРА ЖИВОТА НА ИНДИВИДА

 

За мен е от ясно по-ясно, че Швеция заблуждава външния свят, лъже за повечето неща, за да може да продължи безпрепятствено да повлиява да завишава контрола над живота на индивида.

 

ДЕМОНТАЖ, КОЙТО ОБОГАТЯВА

 

Че не строят жилища за да станат тези които са богати, още по-богати, за да бъдат цените по-високи, да размонтират образованието, да демонтират здравеопазването.

 

ДЕМАГОГИЯ И ПЛАШЕНЕ

 

Разпространяват лъжи за това и  заблуждават, за да спечелят власт и пари. Плашат с епидемии, войни, информации за насилие, тероризират своя народ в борбата против тероризма. Контролират като сплашват, лъжат, като назначават немислещи сами полицаи.

 

ПОТЪПКВА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА ЧРЕЗ ПРИНУДИТЕЛНИ КОНФИСКАЦИИ

 

Принудително конфискувани деца и възрастни хора, с фалшиви, безоснователни, често чисто и просто съзнателни лъжи, унижени човешки права, убийства които не биват разследвани, и невинни, които ги съдят отново и отново погрешно без никой да се държи отговорен за това.

 

КОРУПЦИЯ, ПРЕДСТАВЯЩА СЕ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ

 

Едно изгнило, корумпирано общество, което външно желае да изглежда като демокрация.

 

ДЕМАГОГИЯ В МЕДИИТЕ ОТНОСНОТ ПРАВАТА НА ДЕЦАТА И ЖЕНИТЕ

 

Медии, които говорят за подтискане на жените и пребиване на деца, докато учрежденията на същата държава подтискат и пребиват от десетилетия насам, всеки божи ден.

 

НЕПОЧИСТЕН СОБСТВЕН ДВОР

 

Медии, които говорят за деца, които са зле третирани в Африка, деца-войници, откраднати и оженени момичета, докато социалните служби и възпитателните семейства вършат абсолютно същото ежедневно в Швеция, често със смъртен изход, но без учреждението да носи някаква съответна отговорност.

 

Телевизията която ежедневно подема темата за еболата която убива 4 000 души,  но изобщо не говорят за 200 000-те деца които умряха от глад миналата година в Африка, докато Швеция изгаря добра храна, овес, който щеше да стигне за няколко милиони деца. Овесът, обаче, го изгарят за да поддържат цената му висока.

 

ИЗНОС НА ОРЪЖИЯ ЗА ДИКТАТУРИ

 

Или кой в шведските медии говори за тези 400 000 души които почиват всяка година от малария? Същата Швеция коеято експортира оръжия, които убиват и откъсват крака и ръце. Един от най-големите му продавачи.

 

Същевременно обаче осъждат талибаните, Съветите, Саддам Хюссеин, Фидел Кастро и Боко Харам, както и ИСИС, докато упражняват абсолютно същите методи срещу собственото си население.

 

УКРИВА ПО-ДОБРЕ ИСТИНАТА

 

Единствената разлика между критикуваните и Швеция е, че шведската система лъже много по-добре, укрива по-добре истината.

 

Шведският военен бюджет от 40 000 милиона крони, и погрешно ел вйе ю-ираните (=конфискуваните, бел. прев.) деца за още толкова,  сочат, че в Швеция  почти 100 деца биват конфискувани всеки ден (86 мероприятия на ден за 2012-та година) с престъпления на повечето шведски и международни закони и с омраза към морал и етика.

 

КОНФИСКУВАТ БЕЗРАЗБОРНО ДЕЦА ОТ ПОГРЕШНИ СЕМЕЙСТВА

 

Вместо да помогнат на едно-единствено нуждаещо се дете, първите сто, - например като на осемгодишната Яра от Палестина, която бе убита защото социалът не се интересуваше от нея, въпреки донесения  и отговорността си за нея. - социалните нараняват стотици други деца, на които им е било добре, които желаят да живеят с родителите си, под лъжливи, цинични, отклонителни извъртания, че това трябва да бъде сторено за най-доброто на децата.

ЛЪЖЛИВА ДЕМОКРАЦИЯ

 

Демокрацията само на повърхността с  най-големите несправедливости на света, спонсорирани с най-големите данъци на света, неработеща съдебна система, коруптен властов апарат, зависими медии, и никакви действително функциониращи здравеопазване или училище.

 

image

 

Снимка: интернет

 

Швеция напомня днес на един гумен балон пълен с лайна и надут от все повече и повече лъжи. Ако се спука всички шведи трябва да плуват после в лайна.

 

А да, разбира се, никой не желае това.

 

Автор: Йержи Донус

 

ФИЛМ ОТ ЙЕРЖИ ДОНУС:

FOR MY CHILDREN/ЗА МОИТЕ ДЕЦА

https://www.facebook.com/video.php?v=697299516986365

За Автора

Г-н Йержи Донус е ангажиран в управителното тяло на една партия, Европейската  Партия за  опазване на семейството  Europeiska FamiljevдrnPartiet (EFVP)-(FV) FolkVдrn   Europeiska FamiljevдrnPartiet (EFVP)-(FV) FolkVдrn 

http://www.vi-pr.se/efvp.htm

 

ЗАГЛАВИЯТА ПОСТАВИ И ПРЕВЕДЕ ОТ ШВЕДСКИ: МАРИЙКА КР. ТОМОВА




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: latestnews
Категория: Политика
Прочетен: 1188074
Постинги: 2021
Коментари: 478
Гласове: 236
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930