Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.06.2015 19:08 - Шведските деца от домове за деца (борнхемсборн) са подложени на електрошокове
Автор: latestnews Категория: Политика   
Прочетен: 693 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Шведски деца в детски домове подлагани на електро-шокове
"Не ми пука колко професори или лекари агитират за електрошовоко "лечение" или елшокове - разбира се без самите да желаят да ги пробват - но не бива да се елшокират деца! Действително не бива да подлагат на елшокове деца!

ПОЛИТИКА& ОБЩЕСТВО
Статия от Пйетер Лорсшон/ Peter Larsson публикувана 13 sep 2011 kl. 06.00:  http://www.sourze.se/Svenska_barnhemsbarn_uts%c3%a4tts_f%c3%b6r_elchocker_10765769.asp
Шведските деца от домове за деца (борнхемсборн) са подложени на електрошокове   Преди известно време  журналист влезе в контакт с мен и ми разказа, че тя планира да направи радиопрограма в Р1 за ЕСТ - за  Електрокомпулсивна Терапия или за електрошоковото лечение - давано в шведските детски домове.   ЕСТ в шведските детски домове?  Но що значи това?   Та нима са подлагали на елшокове деца в шведските детски домове? Трудно ми е да разбера как въобще и изобщо можете да подложите на елшкове някой, но сега вече говорим пък за деца. Деца, които трябва да получат топлина, обич и сигурност. Топъл О-бой, прегръдки и пощипване по бузката, а не електрошокове!   Как за бога можете да електрошокирате деца? Къде остана съчувствието? Това е против всичките разбирания за човешки права и в действителност представлява един агресивен акт на нападение и на насилие срещу деца.   Как върви логическата верига мисли?   "Ние имаме недостиг на персонал, на пари, да издържаме и да съчувствуваме. Как да се справим с всичките тия деца и да им дадем добър старт в живота им? Това ще значи маса проблеми и работа за нас... Ние не издържаме... Нееее, оставете ни да решим всичкото това вместо с друго, то посредством  електрошокиране на децата -  тъй ще се справим с всичките проблеми! Те ще станат спокойни и добри и няма да ни доставят маса проблеми повече. Жалко само, че е забранено да ги лоботомираме."    Но дали действително такива лица трябва да се занимават с работа и с вземане на решения в нашите детски домове в Швеция?   Съществува ли някой който да има опит от ЕСТ в шведските детски домове да може да разкаже повече за тях?
Най-лошото и действително ужасното в този случай е, че децата все още биват електрошокирани днес в Швеция. Сега, през 2011 година. Следоваателно все още е позволено да се електрошокират деца в Швеция през 2011 г. Не ми пука колко много професори или лекари които апелират за електролечение или електрошокове - разбира се, без самите да пожелаят да ги изпробват върху себе си - но деца чисто и просто не бива да бъдат електрошокирани!
Действително нямате право да електрошокирате деца! Какво върши Сусиолстиирелсен (социалното управление)?   С какво се занимават политиците?   FILM   Счупени кости и зъби загуби на паметта и промяна на характера към агресивност или аморалност - едни от последствията след принудително ЕСТ в Швеция даваща 60 000 "терапии" годишно и водеща в света по тази жестокост. Филмът е на английски език и показва как се "чувства" приспания пациент.   http://www.kmr.nu/pressrel_2007_10_12.htm  
 


Тагове:   ect barn,   ест деца,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: latestnews
Категория: Политика
Прочетен: 1186360
Постинги: 2021
Коментари: 478
Гласове: 236
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930