Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.10.2016 22:45 - Над 40 шведски групи във Фейсбук възмутени как социалните услуги (зa семейството) разделят деца от техните майки, бащи, баби и дядовци
Автор: latestnews Категория: Политика   
Прочетен: 338 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 27.10.2016 22:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Над 40 шведски групи във Фейсбук възмутени как социалните услуги (зa семейството) разделят деца от техните майки, бащи, баби и дядовци
27 окт 2016 в 15:21
Svensson Sandgren
1 час

Има над 40 групи на Facebook възмутен как социалните услуги (със семейството) разделя деца от техните майки, бащи, баби и дядовци и / или баби и дядовци, без правилната твърдата основа. Можем да спрем само това заедно!
Социалните услуги могат да се разграничат деца от родители на несигурната правна основа, уведомяват полицейските критиците, и политици отказват да дойде ... Много виждам, че те не могат да издържат на обективна критика и сега искат да ни затвори устата със заплахи.

Добре дошли Сега за събота, 29 октомври в 13-16 на ABF Стокхолм, Sveavдgen 44, 6-ти етаж в Blidц.
Така че ние се процедира тук в Стокхолм.
Hдlsar конструктивен
Erik Philipson, председател
Box 1020 | 101 38 Стокхолм | redaktionen@barnetsbasta.org | www.facebook.com/barnetsbasta.org | Plusgiro 76 50 96-3
CID: image002.jpg@01D1E0CE.EC964190

ПОВЕЧЕ ЗА СЪПРОТИВА да се срещнат за УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ
най-добрите интереси на детето сдружение се основава на контакт с най-изтъкнатите експерти в методиката за оценка за изследвания на най-добрите интереси на детето и за оценка на риска, разработен критерии за оценка на социалните услуги (и неговите семейни юридически) разследванията. 2015 бяхме изследвани 21 разследвания, всички те са толкова бедни, че те са били правилно опасно. През пролетта на 2015 г. имахме публично заседание и обясни, че правната несигурност. Трима лидери в Комитета за социална услуги присъстваха на срещата. Те оцениха нашите познания и конструктивност и обеща да се възползвам от тази на Комитета за социално подпомагане. Но през 2016 г., ние разгледа още три разследвания - те все още са еднакво право несигурна (надяваме се скоро да публикува две анонимни сигнали, така че всеки да може да се оцени тяхната правна несигурност).
С нашия опит в разследващата журналистика и укрепване на тези експерти и научни изследвания, изследвания и литература, така е нашата критика на социалните услуги и неговото семейство правна правна несигурност обосновано.
По време на срещата със социалните услуги, които те ни поканиха да есента на 2016 г., ние обясняваме конструктивно своите правилни опасни методи на разследване ( "мисли" често, вместо да използват знаещи техники правни разследване на сигурността). Вместо да вземете това сериозно, така че полицията ни уведоми за твърдението, че ние сме заети от социални услуги, когато се раздават информационни брошури. Но защо ние казваме такова нещо? Мнозина го възприемат вместо тъй като те не могат да издържат на обективна критика и сега искат да ни затвори устата със заплахи.
Според Закона за социално Services (раздел 2а) като политиците в Комитета по социалните въпроси в крайна сметка е отговорен за социални услуги (и техните семейства). Именно политиците на социалните плащания, които биха се сдобият с градивната критика взехме през 2015 г. оцелее по нищо не се случи, за да можем да ги покани на среща отново през октомври. Вместо да дойде на срещата, така че те да откаже да дойде, и отказва дори да обясни защо:
В същото време за освобождаване на същата община план демокрация, която е описана като тази във вестник Mitt I
Размисли, ни се казва:
§ "Говори демокрация, но направи доста много точно обратното".
§ "Те не могат да се справят с много конструктивна критика. Аз бях на срещата, президентът направи много ясно, че те и ние, които искат да подобрят "висшите интереси", трябва да бъде получена разрушителност, било срещу nдthat, получили телефон и електронна поща ужас а по-скоро политици реагират с уважение. Това означава, че вместо на обективност, диалог и чрез организиране на себе си, че ще успеем. Но политиците социален съвет са разрушителни и със сигурност няма да му "крайната отговорност". Въпреки това основателно и конструктивна критика на правна несигурност, изтъкнати. Но този проблем няма да си отиде за вътрешния воля събрание. Сега ние конструктивно се организираме още по-добре. Възнамерявам да станат активни. "
Повече за това, защо ние трябва да се обединят
В само на десет минути, ние открихме над 40 възмутени групи във Фейсбук. Отвратен как социалните услуги (със семейството) разделя деца от техните майки, бащи, баби и дядовци и / или баби и дядовци, без правилната твърдата основа. Защо? За социални услуги могат да си позволяват да бъдат манипулирани. Към социалните услуги следовател може да има нещо против жените или мъжете. Те могат да имат нещо срещу тези, които са икономически трудно срещу тези с имигрантски произход, срещу определена религия (или е срещу атеистите), срещу тези, които живеят с различна култура, срещу тези с увреждания, тези, които са прародители , получават ....
Това може да се случи по време на арест спорове и barnomhдndertaganden и така нататък.
Повече за това как трябва да се споразумеят
Но за всички групи, ние открихме, че ние липсва задълбочен анализ, което е идентифицирано мишена, стратегия, стратегия и план за това как да стигнем до финала. Първи цели, основани на осъзнаването, че използването на волевите движения силни и не си слабости, както и умни идеи за това как трябва да и да се организираме.
§ За как човек успява да се подобри без такъв?
§ За без такъв ще бъде едно недоволство, насочено не навсякъде, че не води до резултати.
§ Като само да доведе до допълнително отчаяние, тъга, мъка, травма ... за нашите деца и нас.
Ние в най-добрите интереси на детето са солиден анализ идентифицирани целеви групи, стратегия, тактика и оперативни дейности. Ние започнахме с движение - точно това, което съпротива срещаме.
Познайте какво намерихме в нашия анализ
Ами ние имаме общи интереси. Защото ние разследвания наистина са много сигурен, че дискриминира няма деца, майки, хартията, защото те са жени или мъже, защото те са финансово труден, защото те имат имигрантски произход, е религиозен (или нерелигиозен), други култури, имат увреждания или са майка и farfцrдldar, ...
В същото разследвания време rдttssдktra да ни предпази от хората, които искат да направят безразборните нападения срещу нас е чест и да се направи произволна намеса в личния ни живот, нашите семейства, домове и животи. Дори когато той е всъщност самите социални мъже услуги, които искат да направят интервенциите godtyckcliga така че ние сме защитени.

§ Само разследванията са правилно защитени.
Както вече видяхме силната съпротива там. Ето защо ние трябва да бъдем много. Надяваме се, че може да дойде да ни среща на 12 ноември в 13, ABF Стокхолм
Най-F детето
Общност · 722 харесвания

image


Тагове:   сдружение,


Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: latestnews
Категория: Политика
Прочетен: 1184627
Постинги: 2021
Коментари: 478
Гласове: 236
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930