Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.12.2016 17:44 - Особености на шведския менталитет: Как да прогресираме в Кралство Швеция днес?
Автор: latestnews Категория: Политика   
Прочетен: 394 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 13.12.2016 17:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


Особености на шведския менталитет: Как да прогресираме в Кралство Швеция днес? December 13, 2016 at 5:53 pm, No comments



Това роботизиране, този шведски менталитет, наложен от шведските модерни учреждения аз не го разбирам. Разрешено ти е да работиш, да учиш, да посещаваш някакво философско сборище или църква колкото често си го пожелаеш. Но да се изразяваш в и-мейли с молба за корекция на администрирането (вписването, или регистрирането) на коректната ти диагноза – тогава си провъзгласен от социалните служителки на среща за параноиден, психозен и луд.  Доживотно.

Да водиш блог и да участваш на фейсбуук – социалните служителки заплашиха, че ще вземат децата ми (2012) и сега (2016 г.) изпълниха обещанието си и посегнаха на сина ми. Да си вербално надарен, записах социалната секретарка Катариина Розлунд-Лорсшон да твърди, каквито са адвокатите, писателите и учителите, било ментално, според нея заболяване, и да, тя е последната инстанция над лудниците, раздаваща диагнозите, въпреки, че по това време владееше 1 книга на полицата си у дома, но никога не я бе и разтворила да види от коя държава е писателят й.

Да разказвате писмено ходенето ви по мъките и репресиите на шведските учреждения и други семейни ваши спомени  - това е забранено и се наказва с отнемане на най-милото на „бъбривеца” – на децата му.

Предполага се, за да остане като слуга в Кралството, че шведският емигрант трябва да е вечно здрав и достатъчно умен за да разчита заповедите на учрежденията и форумулярите им за ежеседмично отчитане, и да натиска едно копче във фабричната зала или да върти метлата и фаража и да мие чинии. Останалото се заплаща с принудително конфискуване на децата ви. Не бъдете глупави, т. е. интелигентни, спестете си неприятните емоции за 4 поколения напред. Изрусете се, работете над акцента, подменете – ова с –дотир в презимето ви, сложете си шведско собствено име, плюйте България и комунистите и... прогресирайте в Кралство Швеция днес.

Въобще, не правете нищо, което съм правила аз. Преструвайте се на глупаво, но останете едно силно магаре и напъвайте мускули, и шведките ще ви обожават на и извън работното ви място. Все пак се намирате в Родината на Йеттестюпан (Йеттестюпата)
www.familjenTomovi-Kallmyr.mozello.com

 



За повечето Шведи ето така изглежда пришълеца в Деня на Лусия:


Аъаъаъ


image image



Йетестюпа е най-високата скала в околността, от която викингите са хвърляли болните си и старците си, за да не са в тежест на семействата им.


СЪВЕТИ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ:
ИДЕАЛНИЯТ ГРАЖДАНИН НА КРАЛСТВО ШВЕЦИЯ ДНЕС - Е ГРАЖДАНИНЪТ БЕЗ ЛИЧНА ПАМЕТ.
А АКО ИМАТЕ ПРЕКАЛЕНО МНОГО ОТ НЕЯ - НА ПОМОЩ ИДВАТ ПРИНУДИТЕЛНИТЕ ЕСТ-ТА.
ТРЯБВА ДА СТЕ ПУСТ И ПРАЗЕН КАТО НОВА ТЕТРАДКА И СЛОВОСЛАВЯЩ НОВАТА ВИ РОДИНА - КАТО СЛАВЕЙЧЕ НАПРОЛЕТ. САМО ТАКА БИХТЕ ОЦЕЛЕЛИ ТУК

 

 




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: latestnews
Категория: Политика
Прочетен: 1188032
Постинги: 2021
Коментари: 478
Гласове: 236
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930